تمام سوالات ومشكلات خودرادرموردرسيوراستارست 4000 و 4200 دراين تاپيك مطرح كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sina88

کاربر
2008-12-11
1
0
با سلام وخسته نباشید .من رسیور4000 استازست معمولی دارم.چندوقتی بود که با برنامه هاش مشکلی نداشتم .اما چند وقتی میشه که هر پچ جدیدی که میزنم اصلا انگار نه انگار . اصلا فرقی نمیگنه و کانالهایی رو که گفته باز میکنه ، باز نمیکنه .از لودر جدید استفاده میکنم.با قدیمی هم زدم نشد.توی انتقال فایل مشکلی ندارم بعد از اون که فایل به رسیور منتقل شد چیکار کنم که کانالها باز بشه . ممنون که راهنماییم میکنید.:dast:

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام وخسته نباشید .من رسیور4000 استازست معمولی دارم.چندوقتی بود که با برنامه هاش مشکلی نداشتم .اما چند وقتی میشه که هر پچ جدیدی که میزنم اصلا انگار نه انگار . اصلا فرقی نمیگنه و کانالهایی رو که گفته باز میکنه ، باز نمیکنه .از لودر جدید استفاده میکنم.با قدیمی هم زدم نشد.توی انتقال فایل مشکلی ندارم بعد از اون که فایل به رسیور منتقل شد چیکار کنم که کانالها باز بشه . ممنون که راهنماییم میکنید.:dast:

دوست من فعلا برای هیج دستگاهی پچ ok و مناسبی برای باز نمودن کانالهای کارتی نیست مگر مورد تاید مدیران بخش باشد

amir_1358

کاربر
2008-11-02
37
258
باسلام خدمت اساتيد محترم
اگر ميشه بگيد خازن بزرگ روي پاور ريسيورها چه كاري انجام ميده و آيا مشكل در اين خازن ميتونه روي كيفيت سيگنال دهي تاثير داشته باشه يا نه؟

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
کار نکردن کارت جزیره اسپورت در استارست 6300.......

سلام دوستان هر کاری کردم در این دستگاه باز نشد خواهش میکنم راهنمایی کنید

mazi_professor

کاربر
2008-06-24
4
4
با عرض سلام خدمت تمامی اساتید محترم میخواستم بدونم آیا 4000 معمولی هم میتوان کارت خور کرد؟ چون آموزش 4000 سوپر در بخش موجود است.

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
این سوال من هم است موقع فوتبال کارتی میشه آیا راهی وجود داره مثل بعضی دستگاهها
دوست عزیز این کانال روی کلیدهای bess کد بندی میشود وروی بعضی ازمدلها قابل گشایش ایست
ولی شما مدل دستگاهتان راذگر نکردید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
من در سوچينگ دستگاه 4000 دي مشكل دارم داستان از اين قرار است كه دستگاه ماهواره بدر يا عرب را در سويچ شناساي نمي كند در نتيجه سيگنال پر نمي كند. ولي مستقيم مشكلي ندارد. من يك نصابم و هميشه با دستگاهاي 4000 مشكل دارم. ايا با پچ اورجينال مشكل حل ميشود. من تنظيمات رو درست انجام دادم ولي مشكل كماكان بر جاست.در ضمن دستگاه را چند بار رسيت كلي كردم. لطفا در اين مشكل مرا ياري كنيد.
دوست عزیز این مشکل ربطی به نرم افزار ندارد شما اول ازسالم بودن سویچ مطمعن شو بعد درست کلیدهارا
دربخش ال انبی تعریف کن و وقتی که کلید(a1)وکلید(b2) را برای هردو ست تعریف کردی دکمه منوروبزنید
و ok را برای ذخیره ی کارتان انتخاب کنید

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
باسلام خدمت اساتيد محترم
اگر ميشه بگيد خازن بزرگ روي پاور ريسيورها چه كاري انجام ميده و آيا مشكل در اين خازن ميتونه روي كيفيت سيگنال دهي تاثير داشته باشه يا نه؟
این خازن الکترولیتی درمدارپاور کاریک فلیتر رو میکنه (faliter>>Voltaje>> DC) بله دوست
عزیز خرابی این خازن روی سیگنال بی تآثیرنیست

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
سلام دوستان و اساتید
میخوام بدونم این مشکلی که من دارم شما هم دارید یا نه؟
مسئله اینه که من با قدرت سیگنال 73 و کیفیت سیگنال71 چرا نمیتونم کانال هایی مثل mtv و m6 music ها رو ببینم و دایی خودم با ریسیور sr-x200 اینا رو داره ولی اولا من قدرت سیگنالم 79 و کیفت اونم 75 بوده ولی حالا هر دوتاش از 73 و 71 بالاتر نمیره من حتی lnb هامم عوض کردم فیت هورناش هم همین طور ولی درست نشد
از اینکه خیلی پر حرفی کردم به بزرگواریتون منو ببخشید.
دوست عزیز بازشدن کانالهای کارتی ربطی به قدرت سیگنال ندارد این دوکانالی که شما ذکرکردید هردو کارتی
هستنند که کانال m6 music دیگرروی هاتبرد دریافت نمیشود وmtv دربعضی ازمدلها بانرم افزارهای هک
شده قابل بازگشایی است درضمن مدل دستگاهتان را ذکرنکردید

amo

کاربر
2008-08-08
4
0
با سلام آيا براي داشتن gbox بايد اينترنت پرسرعت داشته باشيم

amo

کاربر
2008-08-08
4
0
لطفا درمورد راه اندازي gbox توضيح كامل بدهيد

leila_v61

کاربر
2006-10-21
1
0
با سلام من رسیور 5300usb دارم ولی در منوی آن گزینه smart cart وجود ندارد وusb عمل نمی کند لطفا مرا راهنمایی کنید

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
Starsat 4200 d

با سلام خدمت استادان محترم مشکل دستگاه من این است که on شده فلش را پروگرامر کردم درست نشد لطفا راهنمایی فرمایید متشکرم ....

sheyda

کاربر
2006-10-10
19
8
کمک برای 4000dsuper

با سلام من یکدستگاه 4000dsuperدارم وقتی وارد قسمت ادیت میشوم هیچکدام از 4کلید رنگی(آبی.قرمز.زرد.وسبز)کار نمی کند و نمیتوانم کانالها را ویرایش کنم. چندین کنترل نو هم آوردم ولی افاده نکرد. دستگاه رو ریست کارخونه ای و رو آبگرید هم کردم ولی بازم سودی نداشت .از نظر تصوری مشگلی نداره و کلید های منو هم کار میکنه ولی هر کجا که باید از کلیدهای رنگی استفاده کنم آن کلید ها(رنگی) کار نمی کنند.دوستان مشگل چگونه حل میشود ممنونم.

jam_jam56

کاربر
2009-01-29
1
0
48
سلام دوستان من استارست 4000 معمولی دارم بعد از چند روز که از برق قطع بود روشن کردم روی پانل روبرو پیغام
eaa
ظاهر شدو برای آبگرید هم پیغم
a101
ظاهر میشه لطفا کمک کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا