آقا کمک کنید کسی راه حلی نداره؟:dast:سلام وخسته نباشيد به علي اقا وساير اساتيد لطفا براي رفع مشگل قيد شده راهنمايي نماييد . تشكر بي نهايت
این مشکل راحل کنید؟سلام وخسته نباشيد علي اقا . من پنچ عدد دستگاه 4000d super دارم كه هيچ پچي را قبول نمي كنند با انواع نرم افزارهاي رسمي وغير رسمي ولودرهاي مختلف هم امتحان كردم حتي فايل اجينال ولي جواب نمي دهد ودر ظمن اين اين دستگاه ها بدون هيچ مشگلي اكنون كار ميكنند و فقط مشگل در اپگريد انها است .تشكر
سلام دوست عزيزسلام
من یه برنامه به رسیور(4000d )ریختم ولی بعد از اون با مشکل up9 مواجه شدم و هرگز نتونستم برنامه دیگه ای رو به رسیورم تزریق کنم .هر گاه هر برنامه ای رو می خوام رو دستگاه بریزم با error لودر مواجه می شم با عنوان stb flash filed لطفا مرا راهنمایی کنین من حتی پچ مخصوص رفع مشکل up9 رو هم امتحان کردم ولی باز هم با همین خطای لودر مواجه شدم و انواع لودر مخصوص رو هم امتحان کردم ...
با تشکر از زحمات عالی
:dast:
با سلام من میخوام یه رسیور 4000 سوپر بخرم میخوام بدونم این رسیور تقلبی هم داره اگه داره فرق اصل با تقلبی در چیه
این سوال من هم است موقع فوتبال کارتی میشه آیا راهی وجود داره مثل بعضی دستگاههاسلام و خسته نباشيد
ميشه بگيد من شبکه 3 سيما رو در موقع پخش مستقيم بازيهاي 2008 اروپا چه جوري بايد باز کنم ممنون ميشم کدشو بهم بديد
دوست عزیز این فایل قبلا از یک ای سی سالم بکاپ گرفتم و مربوط به استارست 4000 معمولی برای دیگر مدلها هم تفاوت ندارد می توانید استفاده کنید موفق باشیدسلام
خسته نباشيد علي اقا وديگر مديران ودوستان عزيز
لطفا فايل ايپرام اي سي 2402 بغل تيونر 4000d را قرار دهيد
با پوزش چون اين فايل را هرچه سعي كردم نتوانستم پيدا كنم اما مي دانم كه در سايت موجوداست
وسوال دوم من اين فايل همين اي سي بانو ع 4000 سوپر يكي است يا فرق دارد ؟
با 5300 چطور؟
اگر فرق دارد لطفا هر سه نوع را قرار دهيد
فقط خواهشا اين فايل ها سالم وتست شده باشد
تشكر