تنظیم دیشهای گردان

sh_reza

کاربر
2006-12-06
18
141
با سلام رضا جان اصلا برای گرفتن ماهواره با انتن گردان نیازی به گونیا نیست.
ایا بهتر نیست روشها را کمی ساده تر به دوستان توضیح داده شود؟

با سلام
فاضل عزیز احتمالا جمله شما " مبنی بر عدم نیاز به گونیا " برای کسانی که یک یا دو یا چند بار دیش موتوردار نصب کرده باشند صادق است چون اصطلاحا فوت و فن کار را یاد گرفته اند ،ولی هدف من اموزش چگونگی انجام اینکار و صرفنظر از محل سکونت افراد مختلف و توانایی تحصیلی و توانایی کارهای فنی انها بوده و است ( برای مثال شاید کافی میبود که برای کسانیکه که کمی با درس و مشق و کتاب سروکار داشته اند فقط بنویسم که زاویه بین قسمت متحرک و ثابت پشتی در فلان حالت باید حول و حوش 90 درجه باشه !!! در اینصورت مطمئن باشید که دوستان فراوان دیگه ای متوجه نمیشدند و ناگزیر با سوالات بیشتری مواجه میشدم !!!!!!!!)
در رابطه با توضیح بزبان ساده تر : دوست عزیزم من حتی المقدور سعی کرده ام که اینکار رو بزبان ساده و اسان توضیح بدهم ، اما همونطور که حتی در پست قبلی هم مشاهده میکنید هنوز هم عزیزانی وجود دارند که باز هم مشکل دارند .
در هر صورت چنانچه شما یا هر عزیز دیگری قادر به ارائه روشی بزبان ساده تر باشد پیشاپیش و از صمیم قلب از او سپاسگذار خواهم بود .

دوست عزیز اگر بتوانی در نصب وراه اندازی دیش گردان مرا یاری کنید بسیار سپاسگزار خواهم بود و از خجالتتان در خواهم آمد

دوست عزیز اگر که منظورتون از "از خجالت درامدن " مسائل پولی و امثالهم باشه ،امیدوارم که یکی از دوستانی که در کار نصب و راه اندازی است بتونه به شما کمک کنه !!!
------------------------------------------------------------------------------
ولی اگه مورد یا مواردی در رابطه با اون مقاله ها براتون روشن و مفهوم نیست و چنانچه خواسته باشید میتونید شماره تلفن خود رو بصورت پیام خصوصی بگذارید تا بتونم طی 4 یا 5 روز آینده که احتمالا بمدت یکی دو هفته در ایران خواهم بود اونها رو در یک فرصت مناسب و بصورت تلفنی یا حضوری برای شما توضیح بدهم ، در غیر اینصورت میتونید موارد نامفهوم رو در همین بخش یا بصورت پیام خصوصی مطرح کنید

موفق باشید
رضا شهریاری

edres

کاربر
2008-02-13
2
1
باعرض سلام من يك ديش گردان خارجي را روي يك پاييه ثابت درروي زمين :051: قرار دادم با مركزيت تركست ولي بيشتر اژ چهار مسير را نمي گيرد لطفا را هنمايم كنيد با كمال تشكر

baby202020

کاربر
2007-11-15
10
7
با سلام
من یک موتور acc و یک پوزیشنر motosat دارم وچند سوال داشتم؟
1-نحوه تنظیم پوزیشنر motosat به صورت دقیق.
2-نوع سیم وچگونگی بستن سیم ها به سنسور و موتور بارعایت قطبیت ان با تصویر.
3-نحوه نصب دیش و چگونگی نصب ان که تمامی جهت ها به صورت کامل بگیرد.
4- ایا باید جهتی را به صورت دستی گرفت تا بقی جهات با موتور بگیرد

reza ghorbani

کاربر
2009-02-13
1
0
سلام فايلهاي پي دي اف در بالا را دانلود کردم ول با هيچ برنامه اي باز نميشن.فايلها مشکل دارن.لطفا در صورت امکان هرچه سريعتر آموزشنصب موتوررا برامون بذاريد.باتشکرازشما.

sh_reza

کاربر
2006-12-06
18
141
با سلام
لطفا یکی از دوستان که امکان ویرایش پست اول این تاپیک
رو داره فایلهای ضمیمه این پست رو به انجا منتقل کند.
با تشکر
رضا شهریاری

ویرایش : متاسفانه و با کمال تعجب امکان ضمیمه کردن فایل ندارم!!!!!

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
نصاب موتور گردان

با سلام گرم خدمت دوستان عزیز . من احتیاج به یک نصاب ماهر در زمینه نصب دیشهای افست با موتور دایسیک هستم لطفا با ایمیل من تماس حاصل فرمایید . متشکرم prestigepsg@gmail.com شماره تماس بگذارید.

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
تمامی مطالب موجود در خصوص دیش گردان

درود بر یاران سایت تعمییرکاران (IRANTK):
دوستان اینبار تمامی مطالبی را که در آرشیوم در خصوص نصب دیش گردان دایسک و سایر تجهیزات لازم برای این روش برای شما قرار می دهم دوستان توجه داشته باشید که گفتم تمام فایلهای آموزشی بخاطر داشته باشید که این فایلها حاصل 5 سال وبگردی بنده در تمامی فروم ماهواره ای می باشد که امیدوارم مورد توجه شما دوستان قرار بگیرد و در تمامی فایلها منابع طبق قوانین ذکر شده است در ضمن بنده فرصت نکردم به بخشهای دیگر سر بزنم و فایلهای تکراری را دوباره آپلود نکنم که شما به بزرگواری خودتون ببخشید.

برای دانلود فایلها بر روی اسم فایلها کلیک راست کنید و گزینه Save as Target کلیک نمایید
و در آخر موفق و سربلند باشید.

pdf.png
beginner.pdf
pdf.png
Diseqc.pdf
pdf.png
Dish Doc.pdf
pdf.png
dish-gardan---kamel.pdf
pdf.png
DishAdjust.pdf
pdf.png
motor-sw.pdf
pdf.png
Note 2 Install Motor Dish.pdf
pdf.png
Tanzime Diseqc wa Offset.pdf
pdf.png
Tanzime Dish Gardan Diseq va Pistoni.pdf
pdf.png
Tanzime Dishaye gardan 2.pdf
pdf.png
Tanzime Dishaye gardan 3 V-Box II.pdf
pdf.png
Tanzime Dishaye Gardan Darajeye Mahwareha.pdf
pdf.png
TANZIME DISHEHAYE GARDAN.pdf
pdf.png
USALS.pdf
pdf.png
آنتن مرکزي.pdf
pdf.png
تنظيم ديشهاي گردان.pdf
pdf.png
تنيظم هاي آنتن مرکزي ماهواره اي.pdf
pdf.png
ديش گردان.pdf
دوستان مارا از دعای خیرتون غافل نکنید

rvin@

کاربر
2009-02-27
3
1
40
فایلها رو نمیشه دانلود کرد. اگه ممکنه جایی آپلود کنید. و یا مشکلش رو برطرف کنید. موقع دانلود یوزر و پس میخواد میزنم نمیشه

bigen

کاربر
2009-03-18
1
0
56
بهترین نوع موتور گردان خارجی وبهترین نوع دیش خارجی چیه ؟ وقیمت هر کدوم چنده ؟ با تشکر از دوستان

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
166
221
بهترین نوع موتور گردان خارجی وبهترین نوع دیش خارجی چیه ؟ وقیمت هر کدوم چنده ؟ با تشکر از دوستان
دوست گرامی بهترین مارک موتورها شرکتهای المانی یا کره ای البته اصلی
+USA. که معمولآ توبازار ایران کم گیرمیاد.ودیشهای افست نوع
(ARiSAT)+(eurostar) واین هم چندتا عکس

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

teyyebsat

کاربر
2007-06-27
3
1
موتور گردان (جکی)

با عرض سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
بنده چند تا سوالی در مورد موتور گردان (جکی) دارم .
1- درچنین موتورهایی (جکی)که نه جای درجه دارند ونه چیز دیگر .طول و عرض جغرافیایی به چه دردی می خوره اگه ربطی داره یک توضیه مفصلی در این باره بدین. من که طول جغرافیاییم 775/45 درجه هست با ترکست 775/3 درجه اختلافم باید این ...3 درجه را چکار کنم من سایتهای زیادی را گشتم ولی همه مقالها در رابطه با موتور دیش افست بود.
2-بنده مسیر ترکست راگرفتم بعد رفتم سراغ استانیها .این مسیر را چند درجه اون ورتر (25...26درجه) با بالا و پایین کردن تونستم بگیرم هر چه تلاش کردم نتونستم این دوتا مسیرو باهم داشته باشم .(بدون در نظر گرفتن طول جغرافیایی)و چرا ما که مثلا در تبریز هستیم باید اول مسیر ترکست را بگیریم بعد مسیرهای دیگر را.
3- هنگام گرفتن ترکست طول میله جک چقدر باید از جک بیرون بیاید و بستی که پایین جک قرار داره اونم چقدر پایینتر بسته بشه خوبه.
4- بنده از همه اساتید و دوستان خبره در این کار عاجزانه خواهش میکنم که مقاله ای کامل در مورد موتورهای جکی که /90 درصد ما از این موتور ها استفاده میکنیم قرار دهند تا همه دوستانی که مشکل دارند به این مقاله رجوع کنند
دیگه از این بیشتر سرتان را درد نمی اورم منتظر جوابهای دوستان هستم متشکرم.

drago

کاربر
2009-04-22
1
0
سلام.لطفا کدمستر چند مدل رسیور توی بورس رواعلام کنید.مثلا سوپرمکس.هیومکس.

anya

کاربر
2008-07-12
7
2
نوشته اصلی توسط edres
باعرض سلام من يك ديش گردان خارجي را روي يك پاييه ثابت درروي زمين :051: قرار دادم با مركزيت تركست ولي بيشتر اژ چهار مسير را نمي گيرد لطفا را هنمايم كنيد با كمال تشكر

دوست عزیز
پاییه شما باید تراز باشد اگر هست بگویید نوع مارک موتر سما جیست وچه جهت های را مگرید تا بهتر راهنمایتان کنم

بالا