برادر به نظر خودت میشه؟ مثلا شما میخوای ترک ببینی همسایه اورپا موتور چیکار کنه؟ فکر کردنم نمیخواد فقط راحی که گفتمسلام من دیش گردون سوپرپوور 8120 دارم و2 تا رسیور x95 میخواهم دیشگرون هردو رسیورم را ساپورت کنه ایا راهی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم منظور هردو رسیورفرمان بدهند ایارابطی کابل مخصوسی هست که بشه باان اینکار را کرد.
با سلام به همه دوستان می خواستم بدونم که دیش گردان خارجی اگر نصب کنم چند جهت را می گیرد و اگر می تونید نام آن جهت ها را به من بگید ممنون میشوم
با تشکر
کجای ایرانی ؟ من تو تهران با اینکه یه ساختمون جلومه 23 جهت رو کامل گرفتم ولی جاهای دیگه تا 29 جهت هم جواب میده
دوست عزیز کجای خوزستان هستید تاشماره ی تماسمو برات بزارمسلام به همگی من می خواهم نصب دیش گردون را یاد بگیرم کسی هست کمکم کنه و اگر کسی هست چند میگیره من در خوزستان زندگی می کنم شماره موبیلم هست *****************
سلام دوستان خواستم بدونم با رسیور ورد باکس سیلور1 میشه از دیش گردون استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید
uslasداره ولی کار نمیده
با سلام من یک دیش گردان دارم از دیش معمولی استفاده کردم مسیرهای اینتلست واکسپرس و ترک سترا گرفتم و عربست سیگنال میدهد اما ضعیف ....هاتبرد را هر کاری که کردم نتونستم تنظیم کنم .موقعیت مکانی من 29.186936 54.323273 هست و من اکسپرس را بر روی صفر درجه گرفتم لطفا کمک کنید
با درود دوست گرامیسلام دوستان خواستم بدونم با رسیور ورد باکس سیلور1 میشه از دیش گردون استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید
uslasداره ولی کار نمیده