Service Manual
ADMIN
- 2007-06-19
- 1,872
- 19,347
دوستان فايل فلش استارست 8900 هايپر را نياز دارو با تشكر
سلام
فایل فلش خرابشو بگذار تا فایل سالم برات قرار بدم .
دوستان فايل فلش استارست 8900 هايپر را نياز دارو با تشكر
درود
دوستان -مدیران -همکاران گرامی
دو عدد( starx (x2323hd دارم که هر دو مشکل فلش دارند
دو عدد فایل این مدل در بخش مربوطه موجود بود دانلود کردم که یکی اصلا دستگاه روشن نمیشه فایل دوم نیز دستگاه فورا به حالت on میرود و دیگر هیچ
فایل سومی نیز از یکی از سایت ها دانلود کردم که دستگاه را روشن میکنیم بعد از 10ثانیه به حالت on میرود و دیگر هیچ عکس العملی را نداریم
لذا از همکاران و اساتید گرامی تقاضامندم اگر بکاپ گرفته این فایل رو دارند آپلود فرمایند
تصاویری از نمای دستگاه و نمای داخلی و پارت برد نیز پیوست میگردد
پیشاپیش از لطف شما سپاسگذاررم
مشاهده فایلپیوست 96922
سلام . فایل فلش star-x 98 plus نیاز دارم . دوستان کسی داره لطفا بذاره . ممنون
درود
تست کنید ........
سلام
خدمت شما دوست عزیز
STAR X--98 Plus----W25Q32(SO8)-----okk
سلام . ممنون اما این دقیقا همون فایل هست که دوستان تو سایت قرار دادن همون مشکل پیش میاره .
سلام دوست عزیز این فایل اپلودی شما استارست 8900 هست من استارایکس درخواست داده بودم البته مال دوست قبلی 8900 بود !!
سلام . ممنون اما این دقیقا همون فایل هست که دوستان تو سایت قرار دادن همون مشکل پیش میاره .
سلام دوست عزیز این فایل اپلودی شما استارست 8900 هست من استارایکس درخواست داده بودم البته مال دوست قبلی 8900 بود !!
دروددرود
با همان فایلی که روی Boot می ماند ، دستگاه را از پشت خاموش کنید و آخرین نرم افزار مربوطه را از طریق کابل بوسیله لودر ALiUP به رسیور منتقل کنید ، مشکل مرتفع می گردد .
درودی دیگردرود
جناب شاطی زاده عزیز سپاس از راهنمایی شما
با لودر پیشنهادی شما دستگاه کانکت میشود اما برای انتخاب فایل گزینه ای ندارد (جلو دستگاه از حالت onبه coonمیرود )
در ضمن لودر مخصوص استار ایکس نیز دانلود کردم اما فایل های موجود با پسوند absهستند که قاعدتا باید bin باشند آیا راهکاری وجود دارد؟؟؟
سپاس
درود
جناب شاطی زاده عزیز سپاس از راهنمایی شما
با لودر پیشنهادی شما دستگاه کانکت میشود اما برای انتخاب فایل گزینه ای ندارد (جلو دستگاه از حالت onبه coonمیرود )
در ضمن لودر مخصوص استار ایکس نیز دانلود کردم اما فایل های موجود با پسوند absهستند که قاعدتا باید bin باشند آیا راهکاری وجود دارد؟؟؟
سپاس
درودی دیگر
بالودر 4000 میشود فایل را ریخت مراحل انجام میشود ولی در کادر مربوط به گزارش ارور میزند در نهایت دو فایل برای این مدل موجود بود که هیچ کدام کارگشا نبود یکی هیچ تغیری حاصل نمیشود دیگری دستگاه را از حالت بوت نیز خارج میکند و باید دوباره فایل فلش را ریخت تا به حالت بوت برگردد
سلام
در صورت امکان فایل فلش supermax9999cxtplus را قرار دهید.