*توجه فایل آپلود نکنید* تاپیک درخواست برای فایل فلش رسیورهایی که در آرشیو سایت موجود نمیباشد

ديجيتال

کاربر
2013-11-21
22
46
درود
دوستان -مدیران -همکاران گرامی
دو عدد( starx (x2323hd دارم که هر دو مشکل فلش دارند
دو عدد فایل این مدل در بخش مربوطه موجود بود دانلود کردم که یکی اصلا دستگاه روشن نمیشه فایل دوم نیز دستگاه فورا به حالت on میرود و دیگر هیچ
فایل سومی نیز از یکی از سایت ها دانلود کردم که دستگاه را روشن میکنیم بعد از 10ثانیه به حالت on میرود و دیگر هیچ عکس العملی را نداریم
لذا از همکاران و اساتید گرامی تقاضامندم اگر بکاپ گرفته این فایل رو دارند آپلود فرمایند
تصاویری از نمای دستگاه و نمای داخلی و پارت برد نیز پیوست میگردد
پیشاپیش از لطف شما سپاسگذاررم
مشاهده فایل‌پیوست Photo.rar

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
درود
دوستان -مدیران -همکاران گرامی
دو عدد( starx (x2323hd دارم که هر دو مشکل فلش دارند
دو عدد فایل این مدل در بخش مربوطه موجود بود دانلود کردم که یکی اصلا دستگاه روشن نمیشه فایل دوم نیز دستگاه فورا به حالت on میرود و دیگر هیچ
فایل سومی نیز از یکی از سایت ها دانلود کردم که دستگاه را روشن میکنیم بعد از 10ثانیه به حالت on میرود و دیگر هیچ عکس العملی را نداریم
لذا از همکاران و اساتید گرامی تقاضامندم اگر بکاپ گرفته این فایل رو دارند آپلود فرمایند
تصاویری از نمای دستگاه و نمای داخلی و پارت برد نیز پیوست میگردد
پیشاپیش از لطف شما سپاسگذاررم
مشاهده فایل‌پیوست 96922

درود

با همان فایلی که روی Boot می ماند ، دستگاه را از پشت خاموش کنید و آخرین نرم افزار مربوطه را از طریق کابل بوسیله لودر ALiUP به رسیور منتقل کنید ، مشکل مرتفع می گردد .

taghi

عضو فعال
2006-10-04
111
1,887
سلام

dump orginal istar 30000 mega رو میخواستم منظورم فایلی که از دستگاه خام بکاب گرقته شده باشه
ممنون

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام . فایل فلش star-x 98 plus نیاز دارم . دوستان کسی داره لطفا بذاره . ممنون

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

خدمت شما دوست عزیز

STAR X--98 Plus----W25Q32(SO8)-----okk

پیوست‌ها

• 189.2 کیلوبایت بازدیدها: 92

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
درود

تست کنید ........

سلام . ممنون اما این دقیقا همون فایل هست که دوستان تو سایت قرار دادن همون مشکل پیش میاره .

سلام

خدمت شما دوست عزیز

STAR X--98 Plus----W25Q32(SO8)-----okk

سلام دوست عزیز این فایل اپلودی شما استارست 8900 هست من استارایکس درخواست داده بودم البته مال دوست قبلی 8900 بود !!

2007-06-19
1,872
19,347
سلام . ممنون اما این دقیقا همون فایل هست که دوستان تو سایت قرار دادن همون مشکل پیش میاره .

سلام دوست عزیز این فایل اپلودی شما استارست 8900 هست من استارایکس درخواست داده بودم البته مال دوست قبلی 8900 بود !!

درود

اون فایلو روی سیستم داشتم ، آپلود کردم ، اینو تست کنید :

پیوست‌ها

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899

سلام
شرمنده اشتباهی آپ کردم فایل سالمش رو قرار میدم خدمتون

ديجيتال

کاربر
2013-11-21
22
46
درود

با همان فایلی که روی Boot می ماند ، دستگاه را از پشت خاموش کنید و آخرین نرم افزار مربوطه را از طریق کابل بوسیله لودر ALiUP به رسیور منتقل کنید ، مشکل مرتفع می گردد .
درود
جناب شاطی زاده عزیز سپاس از راهنمایی شما
با لودر پیشنهادی شما دستگاه کانکت میشود اما برای انتخاب فایل گزینه ای ندارد (جلو دستگاه از حالت onبه coonمیرود )
در ضمن لودر مخصوص استار ایکس نیز دانلود کردم اما فایل های موجود با پسوند absهستند که قاعدتا باید bin باشند آیا راهکاری وجود دارد؟؟؟
سپاس

ديجيتال

کاربر
2013-11-21
22
46
درود
با لودر پیشنهادی شما دستگاه کانکت میشود اما برای انتخاب فایل گزینه ای ندارد (جلو دستگاه از حالت onبه coonمیرود )
در ضمن لودر مخصوص استار ایکس نیز دانلود کردم اما فایل های موجود با پسوند absهستند که قاعدتا باید bin باشند آیا راهکاری وجود دارد؟؟؟
سپاس
درودی دیگر
بالودر 4000 میشود فایل را ریخت مراحل انجام میشود ولی در کادر مربوط به گزارش ارور میزند در نهایت دو فایل برای این مدل موجود بود که هیچ کدام کارگشا نبود یکی هیچ تغیری حاصل نمیشود دیگری دستگاه را از حالت بوت نیز خارج میکند و باید دوباره فایل فلش را ریخت تا به حالت بوت برگردد

2007-06-19
1,872
19,347
درود
سپاس

درودی دیگر
بالودر 4000 میشود فایل را ریخت مراحل انجام میشود ولی در کادر مربوط به گزارش ارور میزند در نهایت دو فایل برای این مدل موجود بود که هیچ کدام کارگشا نبود یکی هیچ تغیری حاصل نمیشود دیگری دستگاه را از حالت بوت نیز خارج میکند و باید دوباره فایل فلش را ریخت تا به حالت بوت برگردد

درود

از کدام لودر استفاده کردید ؟

امکان دارد یک شات از لودر قرار دهید ؟

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
سلام

نیاز به فایل فلش استارست 550cx با شماره فلش 39vf1601 دارم
فایلی که در بخش هست جواب نداد
سپاسگزارم