جديدترين پچ هاي Istar X20000HD

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

ب

بهنام ماهوار

Guest
با سلام بنده اولین نفری هستم که نه در سایت شما بلکه در تمامی فروم ها این تاپیک رو اضافه کردم به محض اینکه پج از طرف کمپانی ارایه شد در ضمن خودم تست کردم وقابلیت ها اضافه شده بجای تشکر میایدو...

ب

بهنام ماهوار

Guest
به نقل یکی از دوستان خوبم:

از مشخصات جدید این پچ :

نمایش بدون تاخیر سیگنال در نوار اطلاعات کانال (قابلیت خوبی که قبلا" کمی کند بود)

ساپورت بهتر cccam که در پچ قبلی دارای مشکلاتی بود

سرعت بهتر در کارایی رسیور مثل تعویض کانال و کارکرد کنترل و...

ساپورت کامل سافتکم و سیستم biss

برطرف شدن هنگ در منوی هواشناسی که مواقعی بوجود می آمد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نرم افزار جدید برای IStar20000HD ورژن2.24

با درود
دوستان گرامی نرم افزار جدید28.4.2011 ورژن 2.24 برای ای استار20000اچ دی
توضیح برای قابلیت:
اعلام شده بهبود سرعت تعویض کانال چه با اکانت جی شیر چه با سی سی کم
دکمه f2برای سیستم دایسک فعال شده
دانلود:
http://www.tr321.com/un321/

آخرین ویرایش:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
یکی از مشکلات پچهای 2.21 تا 2.24 کند شدن رسیور است که احتمال میدهم به علت دستکاری قسمت سیگنال بوجود آمده است البته به نظر میرسد بعداز پچ 2.18 تیم پچ نویس این رسیور عوض شده ولی مشکلات اضافه شده است امیدواریم که در پچهای بعدی مشکلات رفع شود و پچ بدون تست با مشکلات تکراری بیرون ندهند

shapoor44

کاربر
2011-05-01
1
1
سلام - دستگاه istar حتی پس از پچ 2.24 یک سری اشکالات دارد : 1- هنگام تعویض کانال صدا با تاخیر میاید 2- سرعت تعویض کانال کند است 3- کم یا زیاد کردن صدا حتما باید بصورت پالس باشد واگر دکمه صدا را نکهداری میزان صدا فقط یک مرحله زیاد یا کم میشود 4- اگر از سوئیچ 8 تایی استفاده شود هنگام تعویض کانال از یک ماهواره به کانالی در ماهواره دیگر ، بعضا 30 ثانیه طول می کشد با تشکر

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام - دستگاه istar حتی پس از پچ 2.24 یک سری اشکالات دارد : 1- هنگام تعویض کانال صدا با تاخیر میاید 2- سرعت تعویض کانال کند است 3- کم یا زیاد کردن صدا حتما باید بصورت پالس باشد واگر دکمه صدا را نکهداری میزان صدا فقط یک مرحله زیاد یا کم میشود 4- اگر از سوئیچ 8 تایی استفاده شود هنگام تعویض کانال از یک ماهواره به کانالی در ماهواره دیگر ، بعضا 30 ثانیه طول می کشد با تشکر
بله دوست عزیز متاسفانه شرکت ایکلاس کم بود حالا ای استار هم اضافه شده است این شرکت فقط بر شرینگ رسیور کار میکند نه سخت افزار خوبی دارد و نه ساپورت نرم افزاری خوب ضمن اینکه این شرکت تمام پج های خودش را به شرکت تایگر داده حتی به خودشان زحمت نمیدن پج بنویسند موفق باشید

mahyad

کاربر
2011-03-26
6
10
سلام دوست عزیز من تازه این دستگاه رو گرفتم وبرای اولین بار باید ابگریت کنم تا شرینکشو برقرار کنم اما نمیدونم چرا ورزن جدید رو قبول نمیکنه میریزه ولی بعدش همون ورزن قدیمی رو نشون میده خواهشن کمک کنید که باید چکار کنم تا قبول کنه بعد من پرسیدم گفت باید برای اولین بار ابدیت کنی تا بتونی شرینگشو وصل کنی اصلا تنطیمات مودمی نداره الان

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوست عزیز من تازه این دستگاه رو گرفتم وبرای اولین بار باید ابگریت کنم تا شرینکشو برقرار کنم اما نمیدونم چرا ورزن جدید رو قبول نمیکنه میریزه ولی بعدش همون ورزن قدیمی رو نشون میده خواهشن کمک کنید که باید چکار کنم تا قبول کنه بعد من پرسیدم گفت باید برای اولین بار ابدیت کنی تا بتونی شرینگشو وصل کنی اصلا تنطیمات مودمی نداره الان
درود به تاپیک زیر بروید یک فایل pdf هست تمام توضیحات را داده است
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=36383

ب

بهنام ماهوار

Guest
نرم افزار جدید برای IStar20000HD ورژن2.25

دوستان نرم افزار ورژن 2.25 ارائه شد
امکانات به نقل از تیم ساپورت:
درود . در ورژن قبلی برنامه هواشناسی مشکل داشت که با این ورژن مشکل حل شده مورد بعدی هم که نمیدونم دوستان تا چه حدی با وایرلس رسیور کار کردن با ورژن قبلی در شناسایی قطعه سخت افزاری وایرلس مشکل د اشت که با این ورژن این مشکل نیز حل شده دوستان لطفا شما هم تست کنید و هر مشکلی بود اعلام بکنید تا به امید خدا حل کنیم.

دانلود

alid

کاربر
2009-05-28
29
46
با سلام و تشکر
متاسفانه دراین ورژن نیز مشکل وایرلس یطور کامل حل نشده دیوایس در رسیور شناخته میشه ولی از لحاظ باز شدن کانالها بسیار کند هست و گاها باز نمیشوند و ضبط در سیستم mpegنیز مشکل دارد و فقط ts خوب رکورد میشود

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام و تشکر
متاسفانه دراین ورژن نیز مشکل وایرلس یطور کامل حل نشده دیوایس در رسیور شناخته میشه ولی از لحاظ باز شدن کانالها بسیار کند هست و گاها باز نمیشوند و ضبط در سیستم mpegنیز مشکل دارد و فقط ts خوب رکورد میشود
درود عزیز نگران نباشید با پج های جدید این شرکت مشکلات برطرف خواهد شد اگر دقت کرده باشید روزهای اول مشکلات زیادتری بود اما الان خیلی نسبت به قبل بهتر شده است

256reza

کاربر
2011-01-27
74
130
دست شما درد نکنه امیدوارم جدید تر ها هم بزارید

ب

بهنام ماهوار

Guest
با سلام
دوست گرامی 256reza
هر نرم افزاری که جدید بیاد حتمی در سایت قرار خواهد گرفت

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
پچ جدید آی استار 20000 ورژن 2.25

سلام .در ورژن قبلی برنامه هواشناسی مشکل داشت که با این ورژن مشکل حل شده
مورد بعدی هم حل مشکل وایرلس با ورژن قبلی در شناسایی قطعه سخت افزاری وایرلس مشکل داشت که با این ورژن این مشکل نیز حل شده..

مو فق باشید .

http://www.tr321.com/tests200000/awad4.rar
لینک دوم:
http://www.shiftfile.com/3pkd4henpojv

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
تشکر از استاد مهدی

در این ورژن باز هم مشکل وایرلس دیده می شود و بسیاری از دوستان نتوانستند با وایرلس کانکت بشوند باید منتظر نرم افزارهای بعدی این شرکت باشیم با سپاس.

بالا