بله دوست عزیز متاسفانه شرکت ایکلاس کم بود حالا ای استار هم اضافه شده است این شرکت فقط بر شرینگ رسیور کار میکند نه سخت افزار خوبی دارد و نه ساپورت نرم افزاری خوب ضمن اینکه این شرکت تمام پج های خودش را به شرکت تایگر داده حتی به خودشان زحمت نمیدن پج بنویسند موفق باشیدسلام - دستگاه istar حتی پس از پچ 2.24 یک سری اشکالات دارد : 1- هنگام تعویض کانال صدا با تاخیر میاید 2- سرعت تعویض کانال کند است 3- کم یا زیاد کردن صدا حتما باید بصورت پالس باشد واگر دکمه صدا را نکهداری میزان صدا فقط یک مرحله زیاد یا کم میشود 4- اگر از سوئیچ 8 تایی استفاده شود هنگام تعویض کانال از یک ماهواره به کانالی در ماهواره دیگر ، بعضا 30 ثانیه طول می کشد با تشکر
درود به تاپیک زیر بروید یک فایل pdf هست تمام توضیحات را داده استسلام دوست عزیز من تازه این دستگاه رو گرفتم وبرای اولین بار باید ابگریت کنم تا شرینکشو برقرار کنم اما نمیدونم چرا ورزن جدید رو قبول نمیکنه میریزه ولی بعدش همون ورزن قدیمی رو نشون میده خواهشن کمک کنید که باید چکار کنم تا قبول کنه بعد من پرسیدم گفت باید برای اولین بار ابدیت کنی تا بتونی شرینگشو وصل کنی اصلا تنطیمات مودمی نداره الان
درود عزیز نگران نباشید با پج های جدید این شرکت مشکلات برطرف خواهد شد اگر دقت کرده باشید روزهای اول مشکلات زیادتری بود اما الان خیلی نسبت به قبل بهتر شده استبا سلام و تشکر
متاسفانه دراین ورژن نیز مشکل وایرلس یطور کامل حل نشده دیوایس در رسیور شناخته میشه ولی از لحاظ باز شدن کانالها بسیار کند هست و گاها باز نمیشوند و ضبط در سیستم mpegنیز مشکل دارد و فقط ts خوب رکورد میشود