بادرود.باتعویض خازنc7 مشکلش حل میشه.....
سلام
دوست عزيزم خيلي محبت كرديد.فقط يك خواهش داشتم.اين خازن در كدام مدار هست.چون مشگل بينايي دارم خوب نميتونم تشخيص بدم.چون خيلي شلوغه وبراحتي نميشه پيدا كرد.ودوم اينكه مقدارش چقدره با چه خازني جايگزين كنم
سپاس
درودبا سلام به تمامی اساتید محترم
یه دونه رسیور 9797PVR برام آوردند که چراغ آبی هستش. پروگرام میخواستم بزنم که اصلا پروگرام نمیگیره (یعنی بوت نمیشه که بخواد پروگرام بگیره دی
آی سی فلش رو هم عوض کردم (البته آی سی فلش پر رووش انداختم) باز هم چراغ آبی هستش.
آیا با درآوردن خازن c7 مشکل چراغ آبی این مدل حل میشه یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
با تشکر
با سلام به تمامی اساتید محترم
یه دونه رسیور 9797PVR برام آوردند که چراغ آبی هستش. پروگرام میخواستم بزنم که اصلا پروگرام نمیگیره (یعنی بوت نمیشه که بخواد پروگرام بگیره دی
آی سی فلش رو هم عوض کردم (البته آی سی فلش پر رووش انداختم) باز هم چراغ آبی هستش.
آیا با درآوردن خازن c7 مشکل چراغ آبی این مدل حل میشه یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
با تشکر
سلام : دوست عزیز معطل چی هستی اگه می بینی دو تا خازن باد کرده یعنی خراب شده و باید تعویض کنی .. 99 درصد می تونه ایراد از اون خازن باشه البته جایی دیگه ایراد نداشته باشه
سلام
آيکلاس مدل : iClass 9696X PVR HDMi که فقط چراغ آبي جلو روشن بود و با پروگرام فلش هم مشکلش برطرف نشد با درآوردن خازن C7 از مدار مشکل برطرف شد .
سلام و درود من هم یک رسیور 9797xn دارم با مشکل چراغ آبی ...آی سی فلش رو در اوردم جایگزین این حرفا درست نشد ....خازن c7 هم در اوردم نشد...وقتی به برق میزنم در حدود ۲۰ ثانیه به بالا در حالت چراغ آبی سی پی یو گرم میشه حدودا