حل مشکل چراغ قرمز در رسيورهاي آيکلاس و هايويژن !

2009-05-15
0
28,977
بادرود.باتعویض خازنc7 مشکلش حل میشه.....

پیوست‌ها

• 19.3 کیلوبایت بازدیدها: 479

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
دوست عزيزم خيلي محبت كرديد.فقط يك خواهش داشتم.اين خازن در كدام مدار هست.چون مشگل بينايي دارم خوب نميتونم تشخيص بدم.چون خيلي شلوغه وبراحتي نميشه پيدا كرد.ودوم اينكه مقدارش چقدره با چه خازني جايگزين كنم
سپاس

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
بادرود.باتعویض خازنc7 مشکلش حل میشه.....

سلام
دوست عزيزم خيلي محبت كرديد.فقط يك خواهش داشتم.اين خازن در كدام مدار هست.چون مشگل بينايي دارم خوب نميتونم تشخيص بدم.چون خيلي شلوغه وبراحتي نميشه پيدا كرد.ودوم اينكه مقدارش چقدره با چه خازني جايگزين كنم
سپاس

درود
با تشکر از شما دوستان عزیز
لطف کنید سوالات مربوط به سخت افزاری وپاسخها را در بخش تعمیرات سخت افزاری مطرح کنید

gholamtv

کاربر
2012-05-07
17
47
با سلام به تمامی اساتید محترم

یه دونه رسیور 9797PVR برام آوردند که چراغ آبی هستش. پروگرام میخواستم بزنم که اصلا پروگرام نمیگیره (یعنی بوت نمیشه که بخواد پروگرام بگیره دی:)
آی سی فلش رو هم عوض کردم (البته آی سی فلش پر رووش انداختم) باز هم چراغ آبی هستش.
آیا با درآوردن خازن c7 مشکل چراغ آبی این مدل حل میشه یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

یه دونه رسیور 9797PVR برام آوردند که چراغ آبی هستش. پروگرام میخواستم بزنم که اصلا پروگرام نمیگیره (یعنی بوت نمیشه که بخواد پروگرام بگیره دی:)
آی سی فلش رو هم عوض کردم (البته آی سی فلش پر رووش انداختم) باز هم چراغ آبی هستش.
آیا با درآوردن خازن c7 مشکل چراغ آبی این مدل حل میشه یا اینکه راه حل دیگه ای داره؟
با تشکر
درود
دوست گرامی از فلش پروگرام شده مطمئن هستید؟

اون خازن موقعی باید تعویض بشود که ولتاژ3.3 سر دیود را بخوابونه باید راهنمایی ها در این تاپیک را بدقت بخونید
خود پردازنده زیاد داغ نمیشه؟
تک چراغ شدن آیکلاس شکر خدا بخاطر مزخرف بودن سخت افزار این دستگاه دلایل متفاوتی داره

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250

با تشکر

سلام
ابتدا از خروجی ها پاور مطمئن شوید..
حرارت سی پی یو چک کنید ببینید داغی غیر معمول نداره!
ایسی فلشی که به عنوان جایگزین قرار میدید ازش مطمئن باشید که سالم باشه.
با روغن فلکسی و هیتر اروم سی پی یو و رم رو حرارت دهید در صورت نیاز با هویه نوک مناسب پایه رو قلع کشی کنید
رم رو هم تعویض کنید..
خروجی دو سر خازنc7 رو طبق اموزش این تاپیک چک کنید..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوستان عزيز - قبل از هر اقدامی بايد ابتدا عيب يابی کرد و برای تست قسمتهای مختلف بايد دقيق ولت گيری قسمتها چه از مقدار ولتاژ و چه از لحاظ بدون نوسان بودن و صافی ولتاژ -آی سی فلاش - رم سی پی يو و قسمتهای ديگر را برسی کنيد فرکانس 27 کيلوهرتز را هم چک کنید - عيبهای اين چنين به دليل کار نکردن يک قسمت که ميتواند به خاطر خرابی نرم افزار يا خرابي قطعات و حتی لحيم مردگی باشد که فقط با تْست قسمت به قسمت ميتوانيد به رفع اساسی اين عيب بپردازيد

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
درود
دوستان عزیز رسیور k9k9 pvr hdmi روی چراغ قرمز مونده .
برد پاور دستگاه سالمه و همه ولتاژها تست شدند
یه عیبی که بنده به صورت ظاهری بر روی برد اصلی میبینم و هیچ یک از دوستان اشاره ای به آن نکردند اینه که 2عدد خازن 220میکروفاراد 25ولتی باد کردند .
آیا میتونه مشکل از این دو تا خازن باشه ؟

Mahdi_Sat

کاربر VIP
2013-06-23
67
510
سلام : دوست عزیز معطل چی هستی اگه می بینی دو تا خازن باد کرده یعنی خراب شده و باید تعویض کنی .. 99 درصد می تونه ایراد از اون خازن باشه البته جایی دیگه ایراد نداشته باشه

درود
دوست عزیز اون دوتا خازنو عوض کردم نشد .
رگولاتور 3.3 کدوم یکیه ؟ چجوری باید تستش کنم ؟

MSL

کاربر
2014-12-05
13
6
سلام

آيکلاس مدل : iClass 9696X PVR HDMi که فقط چراغ آبي جلو روشن بود و با پروگرام فلش هم مشکلش برطرف نشد با درآوردن خازن C7 از مدار مشکل برطرف شد .

جناب شاطی زاده واقا" مثل همیشه گل کاشتی
هر کاری کردم نتونستم قانون تشکر را زیر پا نگذارم آخه یه کلمه تشکر خیلی کمه متشکریییییییییییییییییییییییییییییم مهندس

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
باسلام دوستان یک ایکلاس 9696xpvr برام اوردن که روی چراغ قرمز مونده بود روشن نمیشد .با تعویض خازن 16 ولت1000 مشکل حل شد خواستم با اخرین نرم افزار اپگرید کنم روی بعدش روی پنل حرف N به چرخش درمیاد روشن نمیشه باهمه نرم افزارها باکابل ازجمله کارخانه ای خواستم اپگرید کنم نمیشه .موقع کلیک وروشن کردن رسیور برای انتقال مینویسه نرم افزار همخوانی نداره لطفا راهنمایی کنید غیر از فلش کردن راهی داره؟روی لودر بعداز استارت وروشن کردن ازپشت مینویسه.model id isnot machedبااینکه مدل دقیقا 9696xpvr است .

آخرین ویرایش:

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
سلام مجدد پروگرامر فعلا دسترسی ندارم توی سایت رسمی ایکلاس نوشته میشه بالودرمخصوص رسیورهای ایکلاس که با cpu3606 هستند را پروگرام کرد حالا این 9696xpvr ازاین نوع است یا خیر؟خواهشن زودتر جواب بدید.به عرایض فوق والخصوص این سوال سپاسگذارم

Ali_mehdidoost

کاربر
2007-10-21
4
3
سلام و درود من هم یک رسیور 9797xn دارم با مشکل چراغ آبی ...آی سی فلش رو در اوردم جایگزین این حرفا درست نشد ....خازن c7 هم در اوردم نشد...وقتی به برق میزنم در حدود ۲۰ ثانیه به بالا در حالت چراغ آبی سی پی یو گرم میشه حدودا

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام و درود من هم یک رسیور 9797xn دارم با مشکل چراغ آبی ...آی سی فلش رو در اوردم جایگزین این حرفا درست نشد ....خازن c7 هم در اوردم نشد...وقتی به برق میزنم در حدود ۲۰ ثانیه به بالا در حالت چراغ آبی سی پی یو گرم میشه حدودا

درود :

آیا همه خروجی های پاور فیکس بوده که شما رفتید سراغ آیسی فلش بعد چرا حرفتون رو میخورید من که متوجه نشدم چی شده ؟
!!!!

بالا