حل مشکل چراغ قرمز در رسيورهاي آيکلاس و هايويژن !

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

راستش قبل از هر چيز بگم که من تعميرکار رسيور نيستم ، فقط گاهي اوقات مجبور ميشم رسيور تعمير کنم !

اگر تعميرکار رسيور باشيد حتما تا به حال رسيور آيکلاس يا هايويژن که چراغ قرمز شده باشه براي تعمير براتون آورده باشند ، حالا يا مشکلش حل شده يا اينکه همنطوري چراغ قرمز تحويل مشتري داديد يا توي تعميرگاه مونده !

بالاخره بعد از مدتها انتظار دو عدد رسيور آيکلاس که يکيشون چراغ قرمز بود و يکي ديگه هم از هر 10 مرتبه اي که به برق ميزديم يک مرتبه روشن ميشد .

اولين کاري که کردم يک دستگاه سالم آوردم و آي سي فلش دستگاه سالم و آي سي فلش دستگاه خراب ، هر دو را از روي برد جدا کردم ، چون ظاهرا دستگاه هايي که چراغ قرمز ميشدند مسئله اي باعث بوت نشدن دستگاه شده و باعث ميشد اطلاعات روي رم بارگذاري نشوند .

با بررسي ولتاژها و فرکانس هاي موجود روي پين هاي فلش متوجه شدم کلا ولتاژها و فرکانس هاي موجود روي نمونه سالم با ولتاژها و فرکانسهاي موجود در نمونه خراب متفاوت هستند و اصلا نمونه اي که چراغ قرمز هست فاقد هرگونه فرکانس در پايه هاي فلش هست !

نمونه فرکانس هاي آي سي سالم رو براتون ضميمه کردم :

نموه فرکانس موجود درپايه يک آي سي فلش ، ميبينيد که يک فرکانس 688.172Khz در اين پايه موجود است .

01.JPG

********************************************************************************

نمونه فرکانس موجود در پايه يک نمونه چراغ قرمز ، ميبينيد که فقط ولتاژ داره و فاقد فرکانس هست :

01_Damaged.JPG

********************************************************************************

در پايه پنج هم ميبينيد که يک فرکانس 688.172Khz موجود است ( در نمونه چراغ قرمز هيچ ولتاژ و فرکانسي مشاهده نشد )

05.jpg

در پايه شش هم يک فرکانس 10.677Mhz موجود بود ( در نمونه چراغ قرمز هيچ ولتاژ و فرکانسي مشاهده نشد )

06.jpg

هر چي قطعات رو روي برد تست کردم به نتيجه اي نرسيدم ، بالاخره با حرارت دادن برد ديدم فرکانس در پايه هاي فلش تغيير ميکنه ولي مثل نمونه اي اصلي نيست ، بالاخره قسمتي رو که شک داشتم خازن C7 بود که در نمونه ي اصلي ولتاژ بين پايه هاي C7 و R2 معادل 3.25 ولت بود ولي در نمونه اي که کاملا خراب بود ولتاژ صفر و در نمونه اي که گاهي اوقات روشن ميشد ولتاژ حدود 2 ولت بود که با در آوردن خازن SMD از روي برد مشکل هر دو دستگاه حل شد ، البته خازن با اهم متر شورت نيست ولي روي کار ولتاژ رو از بين ميبرد .

Damaged.jpg

C7.JPG

اميدوارم مشکل شما هم با اينکار حل بشه .

کپي برداري فقط با ذکر منبع مجاز است .

منبع : www.irantk.ir

آخرین ویرایش:

mostafarah

کاربر
2008-04-14
129
2,467
سلام

راستش قبل از هر چيز بگم که من تعميرکار رسيور نيستم ، فقط گاهي اوقات مجبور ميشم رسيور تعمير کنم !

اگر تعميرکار رسيور باشيد حتما تا به حال رسيور آيکلاس يا هايويژن که چراغ قرمز شده باشه براي تعمير براتون آورده باشند ، حالا يا مشکلش حل شده يا اينکه همنطوري چراغ قرمز تحويل مشتري داديد يا توي تعميرگاه مونده !

بالاخره بعد از مدتها انتظار دو عدد رسيور آيکلاس که يکيشون چراغ قرمز بود و يکي ديگه هم از هر 10 مرتبه اي که به برق ميزديم يک مرتبه روشن ميشد .

اولين کاري که کردم يک دستگاه سالم آوردم و آي سي فلش دستگاه سالم و آي سي فلش دستگاه خراب ، هر دو را از روي برد جدا کردم ، چون ظاهرا دستگاه هايي که چراغ قرمز ميشدند مسئله اي باعث بوت نشدن دستگاه شده و باعث ميشد اطلاعات روي رم بارگذاري نشوند .

با بررسي ولتاژها و فرکانس هاي موجود روي پين هاي فلش متوجه شدم کلا ولتاژها و فرکانس هاي موجود روي نمونه سالم با ولتاژها و فرکانسهاي موجود در نمونه خراب متفاوت هستند و اصلا نمونه اي که چراغ قرمز هست فاقد هرگونه فرکانس در پايه هاي فلش هست !

نمونه فرکانس هاي آي سي سالم رو براتون ضميمه کردم :

نموه فرکانس موجود درپايه يک آي سي فلش ، ميبينيد که يک فرکانس 688.172khz در اين پايه موجود است .

نمونه فرکانس موجود در پايه يک نمونه چراغ قرمز ، ميبينيد که فقط ولتاژ داره و فاقد فرکانس هست :

در پايه پنج هم ميبينيد که يک فرکانس 688.172khz موجود است ( در نمونه چراغ قرمز هيچ ولتاژ و فرکانسي مشاهده نشد )

در پايه شش هم يک فرکاني 10.677mhz موجود بود ( در نمونه چراغ قرمز هيچ ولتاژ و فرکانسي مشاهده نشد )

هر چي قطعات رو روي برد تست کردم به نتيجه اي نرسيدم ، بالاخره با حرارت دادن برد ديدم فرکانس در پايه هاي فلش تغيير ميکنه ولي مثل نمونه اي اصلي نيست ، بالاخره قسمتي رو که شک داشتم خازن c7 بود که در نمونه ي اصلي ولتاژ بين پايه هاي c7 و r2 معادل 3.25 ولت بود ولي در نمونه اي که کاملا خراب بود ولتاژ صفر و در نمونه اي که گاهي اوقات روشن ميشد ولتاژ حدود 2 ولت بود که با در آوردن خازن smd از روي برد مشکل هر دو دستگاه حل شد ، البته خازن با اهم متر شورت نيست ولي روي کار ولتاژ رو از بين ميبرد .

اميدوارم مشکل شما هم با اينکار حل بشه .

کپي برداري فقط با ذکر منبع مجاز است .

منبع : www.irantk.ir

جناب سرویس مانوال از لطف شما ممنونم
راستش بعضی از پستها اینقدر پر محتوا و عالی هست که نمی شود قوانین را زیر پا نگذاشت و من اجبارا پست تشکر زدم
پیدا کردن چنین عیبی به روزها تلاش و صرف وقت و هزینه فراوان ختم می شود و ما کاربران به راحتی و رایگان از این مطالب استفاده می کنیم
خدا خیرتان بدهد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سپاس از زحمات آقا رضا دوست گرامی
متاسفانه دستگاه های تک چراغ همه شان به سرنوشت های بدی دچار شدند خصوصا اوراقی!
اما لطفا دوستانی که به این بخش دسترسی دارند مطالب را در بخش های عادی سایت بازگو نکنند.
این اطلاعات مخصوص مدیران وکاربران ویژه میباشد.

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
یه رسیور 9595 بود که باید چند بار برق را قطع و وصل میکردیم که روشن بشه فکر کردم از تغذیه ممکنه باشه و خازن های تغذیه را عوض کردم باز راه نیافتاد و حتی با تغذیه سالم چک کردم و مشکل وجود داشت
و با روشی که اقا رضا گفتند مشکل کاملا برطرف شد
ممنون از شما

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود/////سپاسگزارم از این همه تلاش که در رفع این مورد داشتید وان را در اختیار دیگر دوستان قرار دادید////ایا در مواردی که فلاش در دستگاه است وان را قبل از اتمام کار از جا میکشند یا اینکه برق قطع میشود و این مشکل پیش میاید با این کار ایراد رفع میشود /////با سپاس:dast:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با درود/////سپاسگزارم از این همه تلاش که در رفع این مورد داشتید وان را در اختیار دیگر دوستان قرار دادید////ایا در مواردی که فلاش در دستگاه است وان را قبل از اتمام کار از جا میکشند یا اینکه برق قطع میشود و این مشکل پیش میاید با این کار ایراد رفع میشود /////با سپاس:dast:
دوست عزیز این مورد باعث شورت شدن خازن نمی شود بلکه باعث ایجاد مشکل برای ای سی فلش می شود و تنها راه پروگرام این قطعه

بیشتر رسیورهای چراغ قرمز به دلیل مناسب نبودن متالیزه ها دچار این مشکل می شوند متالیزه های بردهای 9696 معمولی واقعا بی کیفیت و قطعی زیاد دارند و برای رفع عیب اسیلوسکوپ نیاز تست توسط اهمتر عیب دقیقا مشخص نمی کند

نشانه اصلی قطع بودن متالیزه ها هنگ مداوم دستگاه و حرارت بیش از حد cpu

البته موردی که رضا جان اعلام کردن فقط یک بار آن هم به دلیل اتصالی برد ایجاد شده بود تعمیرکار قبلی با قلع کشی روی پردازنده باعث اتصال کوتاه دو پایه شده بود و ولتاژ 3 ولت خروجی از مقاومت درگیر بود به همین دلیل خازن خراب شده بود که با خارج کردن از مدار رفع شد اما باز هم هنگ ادامه داشت که با بررسی و تست متالیزه ها سرانجام عیب رفع شد

رسیورهای ای سی کلاس -هایویون تولید سال 2009 تمام دارای این مشکلات می باشند و تنها مدلهای تولید شده اواخر 2008 از لحاظ سخت افزار مرغوب بودند

آخرین ویرایش:

HOSEIN

کاربر
2006-10-06
57
234
با سلام.
بنده نیز یکدستگاه آیکلاس داشتم که هر بار آن را سشوار میگرفتم مشکل چراغ قرمزش حل میشد ولی وقتی آن را با کلید خاموش میکردم و فردا به برق میزدم روشن نمیشد و باید چند بار کلید پاور را از پشت خاموش و روشن میکردم تا روشن شود و خیلی مرا کلافه کرده بود.فقط مطمئن بودم که این مشکل ناشی از یک قطعی میباشد خلاصه یک راه حل غیر منطقی برای این مشکل غیر منطقی پیدا کردم. یک تکه اسفنج که در وی سی دی های چینی زیاد وجود دارد در زیر برد اصلی درست زیر سی پی یو قرار دادم طوری که بعداز بستن برد سر جایش یک فشار بر آی سی cpu به سمت بالا وجود داشته باشد و مشکل حل شد و دیگر از چراغ قرمز اثری نبود.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
البته شکستگی برد ولحیم سردی ایراد متداول هایویونها بوده وعلت هم کار ضعیف وارزان مونتاژ بوده واگر بتوانید محل شکستگی را پیدا کنید رفع ان زیاد سخت نیست.

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
سلام در مورد چراغ قرمز های ویژن من چند تا از این دستگاه با این عیب در مغازه دارم که البته خیلی از اونها درست شدند اما باز هم حدود 9 تا دیگه مونده که باید یه فکری به حالشون بکنم الان سه روزه که دارم روی این بردها کار میکنم قطعاتی مثل رم فلش دریم رگلاتور 1.8 کریستال سی پی یو تیونر ای سی صدا وتمامی خازنهای روی برد تعویض شدند اما نتیجه ای نداشت حتی پین های زیر سی پی یو و رم را چک کردم ولی قطعی ندیدم و ولتاژ 1.8 و 3.3 که علی اقا فرمودند درسته و مشکلی ندارن فقط زمانی که رگلاتور 1.8 را حرارت میدم دستگاه به حالت هنگ روشن میشه و سریع دوباره چراغ قرمز میشه کسی تا به حال امتحان کرده ببینه که با حرارت دادن رگلاتور تغییری مشاهده میکنه یا نه باز هم اگه کسی تجربه ای در این مورد داره که من عمل نکردم عنوان کنه ممنون میشم

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
سلام در مورد چراغ قرمز های ویژن من چند تا از این دستگاه با این عیب در مغازه دارم که البته خیلی از اونها درست شدند اما باز هم حدود 9 تا دیگه مونده که باید یه فکری به حالشون بکنم الان سه روزه که دارم روی این بردها کار میکنم قطعاتی مثل رم فلش دریم رگلاتور 1.8 کریستال سی پی یو تیونر ای سی صدا وتمامی خازنهای روی برد تعویض شدند اما نتیجه ای نداشت حتی پین های زیر سی پی یو و رم را چک کردم ولی قطعی ندیدم و ولتاژ 1.8 و 3.3 که علی اقا فرمودند درسته و مشکلی ندارن فقط زمانی که رگلاتور 1.8 را حرارت میدم دستگاه به حالت هنگ روشن میشه و سریع دوباره چراغ قرمز میشه کسی تا به حال امتحان کرده ببینه که با حرارت دادن رگلاتور تغییری مشاهده میکنه یا نه باز هم اگه کسی تجربه ای در این مورد داره که من عمل نکردم عنوان کنه ممنون میشم
سلام
دوست عزیز نمی خوام نا امیدت کنم ولی عمر و چشمهای خود را برای این نمونه برد خراب نکن تمامی بردهای که بر چسب زرد رنگ دارد با کارهای که دوستان گفتند اگر حل نشد فایده ای ندارد . بی شک اطراف رم - فلش- و سی پی یو قطعی دارد

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
سلام دوستان دو تا دستگاه دارم و دوتاشم نو هست یکی 9696 یکیشم 9797xs دوتاش چراغ قرمز هست و تموم کارهایی که تو این تاپیک هست رو تست کردم و جواب نگرفتم به نظر شمادوستان راه حل دیگه ای هست که تست کنم یا ازشون بگذرم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
سلام دوستان دو تا دستگاه دارم و دوتاشم نو هست یکی 9696 یکیشم 9797xs دوتاش چراغ قرمز هست و تموم کارهایی که تو این تاپیک هست رو تست کردم و جواب نگرفتم به نظر شمادوستان راه حل دیگه ای هست که تست کنم یا ازشون بگذرم

دوست عزیز راه های بالا رفع قطعی ایرادات این مدل از رسیورها نیست و تنها نمونه ای از مشکلات است امکان دارد که خود پردازنده هم خراب باشد (سی پی یو ) شما در همان حالت چراغ قرمز حدودا دو دقیقه بزارید تو برق باشد اگر پردازنده داغ کرد مشخصه که خرابه و حتی رم نیز خراب باشد در حالت چراغ قرمز میمونه و بوت نمیشه

sina83

کاربر VIP
2007-06-01
8
30
65
با سلام در صورت چراغ قرمز ماندن و پاور نکردن لطفا ایسی 1و8ولت را بررسی نمایید به شماره h1117 این ایسی رگلاتور است که ورودی 3.3 ولت خروجی ان 1.8ولت ایت در دیتگاه 9898که روی استند بای مانده بود این ایسی خراب بود به شماره شاسی u 18 سمت چپ بالای ایسی فلاش

pedrame2

کاربر
2010-07-08
61
168
سلام
ابتدا پاسخ جناب وحيد عزيز را بدهم: قربان روشن نميشود تا پچ قبول كند.و پاسخ جناب پرس پليس.نه هيچ اپگريد ويا پچي منتقل نكردند .الان سوال كردم.واينكه چه احتمال ديگري امكان داره ؟...خازنc7 را روي مدار ميشه عنايت بفرماييد.
سپاس

2009-05-15
0
28,977
بادرود.فکرکنم پچ اشتباهی زده باشن.یابایدفلش پروگرام شود ویاتعویض خازن c7 وممکنه تعدادی از مداراتی که از سی پی یو به رم میرندقطع شده باشن.

1-پروگرام کردن فلش ( چه از طریق جی تگ و یا از طریق دستگاه پروگرامر )2-لحیم سردی پایه های سی پی یو: چهارطرف پایه های سی پی یو تک به تک لحیم کاری شودباشارژ قلع توسط هیتر جواب نخواهید گرفت باید دونه به دونه پایه ها را لحیم کنید

بالا