سلام خسته نباشید من هم بعد از یک هفته که خواستم دستگاه رو روشن کنم نشد. و هیچ چراغی هم روشن نمیشود و پیغامی هم نمیدهد. روی بورد منبع تغذیه دو تا خازن شیمیایی وجود داره با مقدار 1000 میکروفاراد 16 ولتی که به پایه های خروجی 3.3 ولت مستقیم وصل شده و مقداری روی خازنها باد کرده ( ورم کرده) ایا میتونه مربوط به اینها باشه؟ اگه کمکم کنید ممنون میشمدوست عزیز شما باید اول از سلامت تغذیه و ولتاژ 3.3 مطمئن باشید
سلامسلام خسته نباشید من هم بعد از یک هفته که خواستم دستگاه رو روشن کنم نشد. و هیچ چراغی هم روشن نمیشود و پیغامی هم نمیدهد. روی بورد منبع تغذیه دو تا خازن شیمیایی وجود داره با مقدار 1000 میکروفاراد 16 ولتی که به پایه های خروجی 3.3 ولت مستقیم وصل شده و مقداری روی خازنها باد کرده ( ورم کرده) ایا میتونه مربوط به اینها باشه؟ اگه کمکم کنید ممنون میشم
مجید جان ابتدا زمان نداشتن سیگنال و داشتن ان را ولت گیری کن پینهای lm317 جک شود این دستگاه ها لحیم سردی زیاد دارد خبرشو بده که چه کارهای کردی
سلام
رسیور550 الترا سیگنال نداره.. Lm317 و ترانزسیتورهایsmd کنار اون رو کامل عوض نمودم ولی باز سیگنال نداره.. یعنی برق اصلا به تیونر نمیرسه 3تا دیودsmd کنار ال ام هم بود رو چک کردم و تعویض نمودم ولی باز درست نشد..
پاور سالم هست و ولتاژ های خروجی درست هستند.
با سلام یه رسیور استارست x95برای تعمیر پیشم اوردن که فرکانسها رو جابجا میگیره تیونر و ال ام 317رو هم تعویض کردم جواب نداد اگه میشه راهنمایی کنید
سلامولتاژ روی پایه های lm317 چه قدر میباشد
بیشتر توضیح بدهید
جابه جا میگیره یعنی چه
در اکثر فرکانسها کانالی رو که میگیره رو فرکانس خودش نیست مثلا فرکانس 12437 رو بهش میدم ولی به جای جام جم کانالهای فرکانس 11585رو میاره
مشکلی که بوجود امده از تنظیمات ال ان بی نیست چون من اونو ریست فکتوری کردم و درست نشد اگه مشکل از فرکانس 22 کیلو هرتز باشد چون نقشه در دست ندارم لطفا راهنمایی کنید چه قطعاتی باید تست شوداین مشکل به دو دلیل به وجود میاید
1- در تنظیمات فرکانس ال ان بی از حالت universal خارج شده باشد که با ریست دستگاه مشکل حل خواهد شد
2- اگر با این کار مشکل حل نشد فرکانس 22 کیلو هرتز شما ایراد دارد که مسیر ان باید چک شود
مشکلی که بوجود امده از تنظیمات ال ان بی نیست چون من اونو ریست فکتوری کردم و درست نشد اگه مشکل از فرکانس 22 کیلو هرتز باشد چون نقشه در دست ندارم لطفا راهنمایی کنید چه قطعاتی باید تست شود
عدم ذخیره شدن همه کانال ها سرچ شده چیست؟کانال جستجو میشه نام کانال هم در لیست میاد ولی هنگام ذخیره سازی چند کانال دخیره نمیشه!!! با این فرکانس همون هستسلام
رسیور vortic digitall eh-1500 دارم که برخی از کانالها رو جتسجو میکنه و در لیست جستجو اسم کانال میاد ولی وقتی که دکمهok رو جهت save میزنم یه تعدادی از کانال ها ذخیره می شوند و یه تعدادی ذخیره نمی شوند!!!!!!!
البته 95%کانالها ذخیره میشن اما نمی دونم چرا برخی کانالها که در یک فرکانس جستجو میشوند save نمیشن..
مشکلی که بوجود امده از تنظیمات ال ان بی نیست چون من اونو ریست فکتوری کردم و درست نشد اگه مشکل از فرکانس 22 کیلو هرتز باشد چون نقشه در دست ندارم لطفا راهنمایی کنید چه قطعاتی باید تست شود
من چند بار رسیور رو پروگرام کردم حتی با پچ ارجینال ولی مشکل رفع نشددوست عزیز قبل از هر اقدام سخت افزاری رسیور با آخرین ورژن پروگرام کنید بسیاری موارد با پروگرام مجدد مشکل رفع شد اگر توسط نرم افزار عیب رفع نشد مربوط به تیونر در ضمن عدم سرچ صحیح هم این مشکل ایجاد می کند
ادرسی که شما برام گذاشتید به جز عنوان تاپیک که شما ایجاد کرده بودید مطلب دیگه ای نداشت و حتی تاپیک هم قفل شده بود اگر خودتون در باره مدار 22کیلو هرتز توضیع بدید ممنون میشمبه این ادرس مراجعه کن http://1.irantks.biz/showthread.php?t=14648