خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام

علی اقا
یه رسیور230usb دارم که مشکلی نداشت و روشن بود اونو پروگرم کرده اند و بعد از طریقusb بکاپ لیست کانال ها رو به رسیور دادند گویا اون بکاپ مال230 نبود الان فقط چراغ قرمز روشن میشه
پاور اونو روی یه رسیور دیگه تست کردم مشکلی نداره..ایسی فلش را با پروگرامر دوباره فلش کردم باز همون مشکل باقیه..به هیچ عنوان هم نرم افزاری قبول نمی کنه حتی پچ اورجینال..
این روشی را که فرمودید هم تست کردم یه مقاومت472کیلورا بجای مقاومت قبلی انداختم که دیدم روشن نشد بعد دو عدد خازن smd دوطرف را هم عوض کردم ولی بازم روشن نمیشه و وفقط چراغ قرمز روشن میشه..
حال یه سوال دارم دوعدد خازنی که من عوض کردم از رو بورد یه رسیور دیگه در اوردم چون هیچ مشخصه ای هم روی ان نوشته نشده می خوام بدونم موردی نداره ..یعنی ممکنه خازنها مشابه نباشند؟ بعد این خازن هایsmd هم طرف مثبت و منفی هم دارند یا نه؟ اگر دارای مشخصه هستند لطف راهنمایی فرمایید.

دوست عزیز مجدد قطعات تعویض شده مقاومت و خازن ها را روی برد جایگزین کنید سپس تنها کریستال تعویض کنید صد درصد نتیجه می گیرید موفق باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز مجدد قطعات تعویض شده مقاومت و خازن ها را روی برد جایگزین کنید سپس تنها کریستال تعویض کنید صد درصد نتیجه می گیرید موفق باشید
سلام

علی اقا تشکر از از پاسخ سریع شما...

قطعات رو دوباره سر جای خودشان لحیم کردم و بعد از اون کریستال رو تعویض کردم البته من کریستال مشابه خودش نداشتم (60000) یه دونه ه شماره27000 استفاده کردم ..ولی بازم رسیور روشن نشد..:051::051:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام

قطعات رو دوباره سر جای خودشان لحیم کردم و بعد از اون کریستال رو تعویض کردم البته من کریستال مشابه خودش نداشتم (60000) یه دونه ه شماره27000 استفاده کردم ..ولی بازم رسیور روشن نشد..:051::051:
دوست عزیز باید فقط کریستال 6.0000 بگذارید دیگر کریستال های موجود برای این سری از رسیورهای استارست کارایی ندارند جهت تست از یک رسیور دیگر تهیه کنید موفق باشید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

با درود همكار گرامي
تعويض كريستال فقط وفقط با جنس مرغوب وكاملا يكسان باكريستال خود دستگاه انجام بدهيد قرار دادن كريستالهاي متفرقه مطمئن باشيد كه بهCPU اسيب ميرساند واتفاق افتاده رسيوري كه ايراد كريستال نداشته با جايگزين كردن كريستال نامناسب واشتباه ديگه بالا نيامده است!!!!!:busted_red:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
کار اصلی کریستال تنظیم مگاهرز برای راه اندازی cpu و تا به الان هیچ قطعه دیگری نتوانستند جایگزین این قطعه کنند برخی کریستال ها توسط دستگاه اسیلسکوپ قابل تشخیص می باشند حتی خراب بودن این قطعه از این طریق مشخص می شود اما بهترین راه تعویض قطعه و استفاده از قطعه اصلی موفق باشید

آخرین ویرایش:

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام خدمت علي آقا وديگر دوستان من يك x95 دارم كه روشن نميشه پاور اون صدرصد سالم هست اشكال از كجاست

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت علي آقا وديگر دوستان من يك x95 دارم كه روشن نميشه پاور اون صدرصد سالم هست اشكال از كجاست

دوست عزیز ای سی فلش را پروگرام کنید فایل فلش در بخش مربوطه در سایت موجود موفق باشید

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
سلام خدمت دوستان
رسیور x5 اصلا روشن نمیشه و تغذیه هم سالمه . البته دوتا خازن 1000 میکروفاراد نشتی داشت و عوضشون کردم . ولتاژ ها حتی موقع اتصال تغذیه به برد اصلی درست نشون میدن . ولی هیچ علامتی روی پانل با چراغ پاور نیست که انگار به برق وصل نباشه. صاحب دستگاه میگه اول تصویر داشته و صدا نداشته و بعد از مدتی که بدون صدا بوده دیگه رسیور روشن نشده . آپگرید با جی تگ نشده و دستگاه اصلا دستکاری نشده . استادان عزیز اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم

• Like

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
مشکل روشن شدن در x30pvr

x30pvrدارم که ارور بود فلش رو در اوردم و با فایل فلشی که در سایت بود پروگرم کردم که دیگه اصلا هیچ چراغی روشن نمیشه لطفا کمک کنید

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام آقا مهران x30 pvr دو نوع معمولی و سو --پر رسیور شما آیا از نوع معمولی؟ نوع رسیور مشخص کنید تا فایل تست شده را آپلود کنم موفق باشید

rw1345

کاربر
2007-03-09
43
32
رسیور 190 دی سوبر . فایل بوت را از طریق جی تک وارد کردم فایل انتقال یافت بعد که با اپگرد اخرین فایل رو انتقال دادم در پایان با همچین اروروی مواجه می شوم​

Flash write Error
حتی ای سی فلاش رو هم عوض کردم فلش نو زدم با ارور بالا مواجه می شوم فایل بوت مختلف رو هم امتحان کردم مشکل حل نشد
رسیور جیتک را قبول می کند اما موقعی که اپگرد می کنم مشکل ارور بالا رو دارم فلاش رو دراوردم روی یه رسیور سالم از طریق جی تک فایل بوت رو ریختم بعد اپگرد کردم درست عمل کرد ای سی فلاش را روی رسیور خراب نصب کردم روشن نشد حتی رم رسیور سالم رو روی رسیور خراب امتحان کردم مشکل پا بر جا بود پاور رو هم تعویض کردم حتی تیونر را هم عوض کردم نشد

• Like

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
با سلام آقا مهران x30 pvr دو نوع معمولی و سو --پر رسیور شما آیا از نوع معمولی؟ نوع رسیور مشخص کنید تا فایل تست شده را آپلود کنم موفق باشید
با سلام به دوست عزیزم علی اقا این دستگاه x30 pvr معمولیه جائی سو--- پر نزده و شماره فلشش en29lv320at هست و اون فایلی که تو سایته جواب نداد ممنون میشم فایل سالم برام ابلود کنی

• Like

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
سلام دوستان_يهx5دارم سيگنال ميده ولي سرچ نميكنه_درهنگام سرچ ميگه قفل است_ lm317_تيونر_فلش_پاور همشونوعوض كردم ولي نشد_كمكم كندي ممنئن ميشم

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام خدمت دوستان
رسیور x5 اصلا روشن نمیشه و تغذیه هم سالمه . البته دوتا خازن 1000 میکروفاراد نشتی داشت و عوضشون کردم . ولتاژ ها حتی موقع اتصال تغذیه به برد اصلی درست نشون میدن . ولی هیچ علامتی روی پانل با چراغ پاور نیست که انگار به برق وصل نباشه. صاحب دستگاه میگه اول تصویر داشته و صدا نداشته و بعد از مدتی که بدون صدا بوده دیگه رسیور روشن نشده . آپگرید با جی تگ نشده و دستگاه اصلا دستکاری نشده . استادان عزیز اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم

دوست عزیز ابتدا تست کنید ببیندی جینک می شود اگر نه ای سی 8 پایه مربوط به کریستال تعویض کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
رسیور 190 دی سوبر . فایل بوت را از طریق جی تک وارد کردم فایل انتقال یافت بعد که با اپگرد اخرین فایل رو انتقال دادم در پایان با همچین اروروی مواجه می شوم​

flash write error حتی ای سی فلاش رو هم عوض کردم فلش نو زدم با ارور بالا مواجه می شوم فایل بوت مختلف رو هم امتحان کردم مشکل حل نشد
رسیور جیتک را قبول می کند اما موقعی که اپگرد می کنم مشکل ارور بالا رو دارم فلاش رو دراوردم روی یه رسیور سالم از طریق جی تک فایل بوت رو ریختم بعد اپگرد کردم درست عمل کرد ای سی فلاش را روی رسیور خراب نصب کردم روشن نشد حتی رم رسیور سالم رو روی رسیور خراب امتحان کردم مشکل پا بر جا بود پاور رو هم تعویض کردم حتی تیونر را هم عوض کردم نشد

دوست عزیزاین مشکل معمولا مربوط به لحیم سردی cpu یا ای سی فلش هر دو چک و رفع قلع مردگی موفق باشید

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوستان_يهx5دارم سيگنال ميده ولي سرچ نميكنه_درهنگام سرچ ميگه قفل است_ lm317_تيونر_فلش_پاور همشونوعوض كردم ولي نشد_كمكم كندي ممنئن ميشم

دوست عزیز این مشکل مربوط به نرم افزار هم می تواند باشد ابتدا رسیور تنظیم کارخانه کنید سپس با ورژن جدید آپدیت در نهایت اگر مشکل رفع نشد تغذیه رسیور چک کنید تیونر هم امکان دارد خراب باشد موفق باشید

rw1345

کاربر
2007-03-09
43
32
دوست عزیزاین مشکل معمولا مربوط به لحیم سردی cpu یا ای سی فلش هر دو چک و رفع قلع مردگی موفق باشید
با تشکر سی پی یو رو قبل از این تایپیک کل پایه هایش رو قلع گیری کرد م فکر می کنم ایراد از کریستال ووقطعات مرتبط با ان باشد ایا ممکن است ممنون

• Like

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
x5d

دوست عزیز ابتدا تست کنید ببیندی جینک می شود اگر نه ای سی 8 پایه مربوط به کریستال تعویض کنید
سلام علی آقا استاد عزیزم
من فلش رو فقط با پروگرمر میتونم پر کنم . سوپرپرو3000 دارم و بهش هم تسلط کامل دارم ولی متاسفانه تا حالا جیتگ نکردم و نه اینترفیس و نه برنامه جیتگ رو دارم . راهه دیگه ای وجود داره؟ فلش رو بردارم و دوباره پروگرم کنم تاثیری داره یا نه ؟؟
از شما خیلی ممنونم . سلامت و موفق باشید.

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
نوشته اصلی توسط mahsa_22

mahsa_22

کاربر
2006-10-30
27
16
سلام دوستان_يهx5دارم سيگنال ميده ولي سرچ نميكنه_درهنگام سرچ ميگه قفل است_ lm317_تيونر_فلش_پاور همشونوعوض كردم ولي نشد_كمكم كنيد ممنون ميشم

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا