خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سجاد

کاربر
2006-10-10
47
63
با سلام
استارست 150
تصویرش پرنگ و مات نشون میده
آیا اشکال از ترانزیستورهای smd هست یا آی سی تصویر
ممنون
اول ممكنه از همون ترانزيستوره باشه بعد كريستال نزديك سي پي يو بعدش هم اي سي تصوير

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام
استارست 150
تصویرش پرنگ و مات نشون میده
آیا اشکال از ترانزیستورهای smd هست یا آی سی تصویر
ممنون
دوست عزیز همانطور که دوستمان گفتند به احتمال 90 درصد ایراد از ترانزیستورهای smd می باشد
موفق باشید

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
من 4عدد x95 و 3عدد 250 دارم که همه اینها نیاز به پرگرام داشتند که بعد از پرگرام شدن همگی روشن شدهاند ولی بعد از مدتی کار کردن معمولا 1 ساعت . وقتی که دستگاه دوباره خاموش میشوند حالا دوباره بعد از مدتی دوباره روشن میشوند یا زمانی که خاموش هستند پایه های ایسی فلش را قلع میزنم روشن میشوند من ای سی فلش را عوض کردم پرگرام ای سی را از ای سی سالم گرفتم وخازنهای خط 3 ولت هم عوض کردم ولی به نتیجه نرسیدم درضمن جای پایه های ای سی کاملا تمیز میشورم ولی افا قه ای نمیکند . باور کنید الان یک هفته است که این دستگاهها منو دیوانه کردند

دوست عزیز این مشکل فقط مربوط به تغذیه می باشد قبل از هرکاری خازن های مسیر ولتاژ 3/3 را تعویض کنید اگر مجدد مشکل داشتید عنوان کنید تا توضیحات لازم را برای برطرف کردن عیب عنوان کنم موفق باشید

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیوراستارست550 سو پر رنگ اون مدام خراب و قرمز رنگ میشه یه وقتایی هم سیاه و سفید میشه...

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
مشکل در استارستx95 usb

سلام

یک مشکل جدی برام پیش اومده و شدیدا نیاز به راهنمایی دوستان خصوصا جناب علی ریسیور دارم چون رسیور x95هست و تجربه کافی در ان ندارم
جریان از این قراره که سیم دیش که به تیونر وصل هست با ضربه ای که بر ان وارد میشه فیش ورودی تیونر رو از جا می کنه ولی نگاه که کردم برد تیونر ضربه ندیده فقط فیش از محل اتصال کنده شده . خب چون فیش دیگه خراب شده بود من فیش پایینی تیونر(LOOP) رو در اوردم و به جای فیش کنده شده لحیم کردم با دقت ولی رسیور سیگنال نداره دوباره چک کردم تمام کارام درست بودن..وقتی ولتاژگیری کردم برق14ولت در تیونر موجود هست و چون رسیور ست کارخونه بود نتونستم ولتاژدیگر تیونر یعنی18ولت رو اندازه بگیرم. LM317 رو هم عوض کردم ولی باز سیگنال نداد البته وقتی ولتاژLM رو گرفتم یکی از پایه ها24ولت و دو پایه دیگر14ولت دارند حال یه سوال مگر نه اینکه باید یکی از پایها 14 ولت و یکی 18ولت داشته باشند؟ با تعویض LMهم باز همین ولتاژها هستند.
یه نکته دیگه اینکه هنگام کنده شدن فیش تیونر رسیور روشن بود ایا ممکنه خود تیونر مشکل پیدا کرده و سوخته شده باشه.. لطفا در این مورد راهنمایی کنید چون بد جوری امروز به مشکل برخورد کردم
با تشکر

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام

یک مشکل جدی برام پیش اومده و شدیدا نیاز به راهنمایی دوستان خصوصا جناب علی ریسیور دارم چون رسیور x95هست و تجربه کافی در ان ندارم
جریان از این قراره که سیم دیش که به تیونر وصل هست با ضربه ای که بر ان وارد میشه فیش ورودی تیونر رو از جا می کنه ولی نگاه که کردم برد تیونر ضربه ندیده فقط فیش از محل اتصال کنده شده . خب چون فیش دیگه خراب شده بود من فیش پایینی تیونر(LOOP) رو در اوردم و به جای فیش کنده شده لحیم کردم با دقت ولی رسیور سیگنال نداره دوباره چک کردم تمام کارام درست بودن..وقتی ولتاژگیری کردم برق14ولت در تیونر موجود هست و چون رسیور ست کارخونه بود نتونستم ولتاژدیگر تیونر یعنی18ولت رو اندازه بگیرم. LM317 رو هم عوض کردم ولی باز سیگنال نداد البته وقتی ولتاژLM رو گرفتم یکی از پایه ها24ولت و دو پایه دیگر14ولت دارند حال یه سوال مگر نه اینکه باید یکی از پایها 14 ولت و یکی 18ولت داشته باشند؟ با تعویض LMهم باز همین ولتاژها هستند.
یه نکته دیگه اینکه هنگام کنده شدن فیش تیونر رسیور روشن بود ایا ممکنه خود تیونر مشکل پیدا کرده و سوخته شده باشه.. لطفا در این مورد راهنمایی کنید چون بد جوری امروز به مشکل برخورد کردم
با تشکر

دوست و همکار عزیز اگر توجه کرده باشید پایه مثبت مربوط به فیش تیونر در اکثر تیونرها به غیر از وصل بودن به دیودهای موازی ای سی lm317 به قطعا دیگری هم در تیونر وصل است شما ابتدا قطعاتی که مستقیما داخل تیونر با فیش در ارتباط هستند چک کنید احتمالا مدار تیونر به علت ضربه قطعی دارد خوب مدارات داخل تیونر چک کنید در مورد ولتاژها معمولا براساس فرکانس ها ولتاژهای خروجی lnb تغییر می کند مثلا برای کانال ایران موزیک ولتاژ خروجی این کانال باید 18 ولت باشد شما ابتدا این کانال را انتخاب کنید سپس ولتاژ خروجی اندازه بگیرید اگر مشکل داشت مدار ورودی به تیونر که مستقیما به فیش خروج تیونر وصل از تبونر جدا کنید ببینید آیا باز هم ولتاژ مشکل دارد اگر مشکل داشت عیب مربوط به تیونر نیست معمولا اگر ولتاژ خروجی lm317 حتی با تغییر کانالها یکسان باشد عیب تنها از خود این قطعه یا ترانزیستورها و مقاومت smd اطراف که مربوط به این ای سی می باشد نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
من يه 550 سوپر دارم كه صدا ندارد علت از چي هست .؟ آيسي صدا رو هم عوض كردم

• Like

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
سلام
بنده يه رسيور x50 دارم كه وقتي سرچ ميكنه شبكه نمياره علت از چي ميتونه باشه
با تشكر

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
بنده يه رسيور x50 دارم كه وقتي سرچ ميكنه شبكه نمياره علت از چي ميتونه باشه
با تشكر
دوست عزیز اگر سیگنال دارد سرچ نمی کند ابتدا تنظیم کارخانه کنید سپس از پچ جدید استفاده کنید اگر مشکل برطرف نشد عیب از تغذیه یا تیونر موفق باشید

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام
بنده رسيور x50 دارم كه وقتي به تلوزيون وصل ميكنم صداي خش خش از تلوزيون در مي آيد .در اصل صداي آن خراب است بايد چيكار كنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مشكل در ولتاژ 14 وعدم سرچ كانالهاي ورتيكال-خاموش شدن x95

با سلام خدمت دوستان وهمكاران گرامي
يك استارست4000 معمولي اوردند كه ولتاژ 14 به تيونر نميرسه يعني ايسي 317 فقط ولتاژ 20 ولت ميفرسته وفرمانهاي cpu باعث پايين امدن ولتاژ نميشود.
ايسي 317 تعويض شد فايده اي نداشت فقط هوريزنتال سرچ ميكرد ولتاژ دستگاه off كردم و ولتاژ را براي تيونر از لوپ يك رسيور ديگه تهيه كردم كانالهاي ورتيكال سرچ وتصير دارد.
دوروبر ايسي 317 دو نوع ترانزيستور smd منفي وجود دارند كه با اهم متر هم درست نشون ميده ايا مشكل از اينهاست وايا ميشود بجاي انها از بردهاي ديگه ترانزيستور جايگزين كرد؟ اوراقي زياد دارم
يك رسيورx95 هم اوردند كه از پورت نرم افزار نميگيره از فلش قبول ميكنه ولي بعد از چند دقيقه كار دستگاه خاموض ميشود.
همانطور كه ميدانيد دستگاه ايسي 232 ندارد ودر ان منطقه ترانزيستورهاي smd بكار رفته است:eek:k:

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام خدمت دوستان وهمكاران گرامي
يك استارست4000 معمولي اوردند كه ولتاژ 14 به تيونر نميرسه يعني ايسي 317 فقط ولتاژ 20 ولت ميفرسته وفرمانهاي cpu باعث پايين امدن ولتاژ نميشود.
ايسي 317 تعويض شد فايده اي نداشت فقط هوريزنتال سرچ ميكرد ولتاژ دستگاه off كردم و ولتاژ را براي تيونر از لوپ يك رسيور ديگه تهيه كردم كانالهاي ورتيكال سرچ وتصير دارد.
دوروبر ايسي 317 دو نوع ترانزيستور smd منفي وجود دارند كه با اهم متر هم درست نشون ميده ايا مشكل از اينهاست وايا ميشود بجاي انها از بردهاي ديگه ترانزيستور جايگزين كرد؟ اوراقي زياد دارم
يك رسيورx95 هم اوردند كه از پورت نرم افزار نميگيره از فلش قبول ميكنه ولي بعد از چند دقيقه كار دستگاه خاموض ميشود.
همانطور كه ميدانيد دستگاه ايسي 232 ندارد ودر ان منطقه ترانزيستورهاي smd بكار رفته است:eek:k:
براي دستگاه x95 اگر هنگامي كه دستگاه رو از پشت رسيور با دكمه روشن مي كنيد دكمه استند باي رو بگيريد دستگاه روي بوت ميره بعد ميتونيد اون رو برنامه بديد

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
سلام آقا شهرام

منظورتون از اينكه ولتاژ دستگاه رو off كرديد چي هست برام توضيح ميديد .بعد كار آيسي 317 در اين رسيور چي هست ممنون ميشم من را راهنمايي كنيد:dast:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
منظورتون از اينكه ولتاژ دستگاه رو off كرديد چي هست برام توضيح ميديد .بعد كار آيسي 317 در اين رسيور چي هست ممنون ميشم من را راهنمايي كنيد:dast:
با سلام دوست گرامي
اولا دستگاه هاي رسيور عموما بعد از روشن شدن پاور بوت ميشوند وعموما هم اگر برايشان توسط لودر پيغام فرستاده شده باشد شروع به ارتقاء نرم افزار ميكنند بجز برخي مدلهاي نادر كه بايد كارهاي جانبي انجام داد تا دستگاه نرم افزار از پورت سريال قبول كند.
در مورد خاموش كردن ولتاژ ال ان بي دستگاه هم وقتي كار به اينجور جاها ميرسه كه يكي از قطبيت ها را نداريم بهترين روش خاموش كردن ولتاژ خروجي تيونر توسط منوي تنظيمات دستگاه وتامين ولتاژ از جاي ديگر ميباشد تا تيونر تست شود.:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست و همکار عزیز اگر توجه کرده باشید پایه مثبت مربوط به فیش تیونر در اکثر تیونرها به غیر از وصل بودن به دیودهای موازی ای سی lm317 به قطعا دیگری هم در تیونر وصل است شما ابتدا قطعاتی که مستقیما داخل تیونر با فیش در ارتباط هستند چک کنید احتمالا مدار تیونر به علت ضربه قطعی دارد خوب مدارات داخل تیونر چک کنید در مورد ولتاژها معمولا براساس فرکانس ها ولتاژهای خروجی lnb تغییر می کند مثلا برای کانال ایران موزیک ولتاژ خروجی این کانال باید 18 ولت باشد شما ابتدا این کانال را انتخاب کنید سپس ولتاژ خروجی اندازه بگیرید اگر مشکل داشت مدار ورودی به تیونر که مستقیما به فیش خروج تیونر وصل از تبونر جدا کنید ببینید آیا باز هم ولتاژ مشکل دارد اگر مشکل داشت عیب مربوط به تیونر نیست معمولا اگر ولتاژ خروجی lm317 حتی با تغییر کانالها یکسان باشد عیب تنها از خود این قطعه یا ترانزیستورها و مقاومت smd اطراف که مربوط به این ای سی می باشد نتیجه را اعلام کنید

موفق باشید
با تشکر از شما علی اقا
عذرخواهی بابت دی در جواب
تمام توصیه های شما رو انجام دادم با ذره بین تیونر رو چک نمودم اونو از مدار خارج کردم و با بادقت باز بینی نمودم تیونر از نظر قطعی مدار سالم سالم هست ولتاةَژها همگی درست بودند . فکر می کنم تیونر سوخته چون به غیر از کنده شدن فیش هیچ ضربه دیگه ای ندیده..
البته سفارش دادم تیونر جدید واسم بیارن هر وقت دستم رسید چک که کردم نتیجه رو اعلام خواهم کرد
با تشکر از پاسخگویی شما

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دو تا رسیور 190 استارست دارم یکی الترا و دیگری سو پر..
مدل الترا در ابتدا تا روشن میشد هنگ میکرد و عبارتlnb1 روی پنل جلو نقش می بست وقتی چک کردم دیدم تیونر اتصالی دره بر طرف که کردم الان رسیور راحت روشن میشه ولی سیگنال نداره lm317 رو چک کردم خراب بود عوض کردم باز هم سیگنال نداره. برق 14 و 18 ولت هم در تیونر موجود هست پاور رو هم چک کردم تمام خروجی ها درست هستند .ریست کارخونه کردم با پچ اخری ارتقا دادم ولی باز رسیور سیگنال نداره...

-------------
در مدل سو پر هم رسیور روشن میشه روی استند بای میاد ولی به محض اینکه اونو روشن کنم یه لحظه روی کانال میاد و دوباره بوت میشه و بر میگرده وی استند بای . پاور رو چک نمودم سالم بود. ایسی فلش و cpu رو قلع کشی کردم ولی باز مشکل رفع نشد...چه lnbوصل باشه یا نه رسیور به محض روشن شدن بوت میشه البته روی کانال یه لحظه میاد بعد بوت میشه
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا