سلام دوستان واساتید عزیز من سوپر لیزر 10000را میخواستم برنامه فلش 190dرا بریزم وقتیکه فلش را پاک کردم با فایل فلش 190dپر کردم ولی بالا نیامد حتی برنامه 10000 هم زدم بالا نیامد تقاضای راهنمایی دارم با تشکر
سلام استاد با دستگاه دیگه دیش و النبی هیچ مشکلی نداره//سلام یک رسیور استارست3300دارم سیگنالش ضعیف شد پس از یکروز کامل قطع شد آیسی داخل تیونر خیلی داغ میکرد تیونر رو عوض کردم ولی درست نشد زمانیکه سرچ میکنم روی هر فرکانس 4الی5دقیقه مکث میکنه بعد از 10دقیقه هنک میکنه روی دیسپلی یک خط میاد دستگاه خاموش ودوباره روشن میشه برق النبی هم درسته تغییر هم میکنه با پجهای مختلف هم تست کردم حتی جیتک کردم درست نمیشه تغذیه هم سالمه از اساتید محترم خواهش میکنم راهنمایی کنند چکارش کنم متشکرم//
مقدار مقاومت 1.5 کیلو اهم هست ودیود زینر هم 33ولتی میباشد با تعویض این دو قطعه مشکل سرچ کانال حل میشوددوستان سلام
یک رسیور لیزر 2003 برایم آورده اند که روشن می شود اما در هنگام کانال یابی عمل نمی کند.این رسیور را قبلا جایی تعمیر کرده اند.در تغیه آن مقاومت r15 به طور کامل سوخته بود.همچنین دیود d8.اما نکته عجیب این بود که دیود d8 دیود زنر بود.به نظر من که این دیود نمی تواند زنر باشد و تعمیرکار قبلی دیود زنر را به جای دیود یکسو ساز به کار برده است.متاسفانه تغذیه دیگری در اختیار ندارم که بخواهم مقایسه کنم.از دوستان اگر کسی هست که تغذیه لیزر را در دست دارد،ممنون می شوم که مقدار اهم مقاومت r15 و نوع دیود d8 را بگوید.
با سلام من ریسیور نوکیا 9660 را اشتبا بر نامه زدم ودیگر دستگاه روشن نشد لطفا راهنمایی بفرمایید. چند مرتبه من سوال کردم وکسی جواب نداد حالا اگر هم شما در تخصصتان نمیباشد لطف کرده حداقل راهنمایی کنید . با تشکر
با سلام من دستگاه نوکیا 9660 را ابگرد کردم دیگر روشن نشد لطف کنید استاد عزیز بگویید که این ریسیور ایا دوباره درست میشود یا خیر .با تشکر
ریسیور استارست 1500mk2 دارم که پس از چند ماه خاموش ماندن حالا تا به برق میزنیم فقط تیک تیک میکند و روشن نمیشود در صورت امکان راهنمایی بفرمایید متشکرم.