با سلام
دوستان یک رسیور فورتک 5000 کنترل کار نمی کنه (کنترل درسته)اما دستگاه عکسلالعملی نسبت به کنترل نشون نمی دهلطفا راهنمای کنید؟
با تشکر
اساتید فن به این پست هم یه لطفی بکنند..2تا سوال و مشکل داشتم
1:رسیور اسکای ویوو دارم که بعضی از دکمه های اعداد کنترل ان مثلا 1 و4 و 7 و 0 از کار افتاده ولی بقیه دکمه ها راحت کار می کنند و مشکلی ندارند.
2: رسیوراستارست190 س وپر بدون مشکل روشن می شود و تصویر دارد به محض کار با کنترل و جابجایی کانال و یا رفتن به منو رسیور دستگاه قفل می کند و باصطلاح هنگ می کند و باید حتما از برق بکشم و دوباره بزنم تا روشن شود.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید
2تا سوال و مشکل داشتم
1:رسیور اسکای ویوو دارم که بعضی از دکمه های اعداد کنترل ان مثلا 1 و4 و 7 و 0 از کار افتاده ولی بقیه دکمه ها راحت کار می کنند و مشکلی ندارند.
2: رسیوراستارست190 س وپر بدون مشکل روشن می شود و تصویر دارد به محض کار با کنترل و جابجایی کانال و یا رفتن به منو رسیور دستگاه قفل می کند و باصطلاح هنگ می کند و باید حتما از برق بکشم و دوباره بزنم تا روشن شود.
2تا سوال و مشکل داشتم
رسیور هایویون 9191 یو اس بی
عیب: تصویر به صورت در هم ریخته نمایش داده میشود( فایل ضمیمه)ولی صدا خوب است
لطفا دوستان راهنمایی کنند
با سلام خدمت دوستان گرامي
من يك رسيور كاون200 دارم به تازگي مشكل پيدا كرده به اين صورت كه بعد يه مدت محدود 10 دقيقه سيگنال يه باند رفته رفته كم ميشه ويه باند رسيور از كار ميفته اون هم ورتيكال v بعد كه پشت رسيور باز كردم چك كردم سي پي يو cpu رسيور خيلي داغ كرده بود بعد يه مدت خاموشي سي پي يو كه سرد شد روشن كردم 10 دقيقه خوب كار كرد بعد اون دوباره عيب كه كفتم شروع شد ........ در قسمت تغذيه خازن هاي بزرك را تعويض كردم ولي درست نشد
لطفا راهنماييم كنيد ........... با تشكر
باسلام من ریسیورمدلsupermax6200 cis x superدارم که دقیقا پچ ریسیورnex2000 cis superplus رامیخوره اما بعداز زدن پچ چندروزی کارکرد ولی الان تصویر نداره و پنل جلوی دستگاه چهارخط شده وبازدن هردگمه جلوی ریسیوراعداد آن تغییرمیکنه.لطفا مرا راهنمایی فرمایید.
کاون 200 lm317 ندارهخازن 3.3 وخازن5 و خازن اصلی عوض شود ok میشود
68/400
lm317 یادت نره
يك دستگاه horizon 2000d برايم آورده اندكه برنامه اي كه كارخانه روش گذاشته startrack wib1 است كه تغذيه اش كلا" خاكستر شده بود يك تغذيه نو روش گذاشتم در مسير هاتبرد كلا" 600 تا كانال مگيرد ودر مسيرهاي ديگر اصلا"سيگنال دريافت نمي شود در حالي كه ديش را با يك رسيور ديگر دقيق تنظيم مي كنم مثلا"فركانس 11555-27500 در مسير هاتبرد سيگنال مي دهد ولي در مسير اينتل ست 902 همين فركانس سيگنال نمي دهد در ظمن با برنامه هاي با تاريخ هاي متفاوت نيز آپگريت كرده ام در ظمن موقعي كه برق ال ان بي را از منو خاموش مي كنم برق ال ان بي وجود دارد و موقعي كه برق ال ان بي را از منو روشن مي كنم برق ال ان بي قطع مي شود و موقعي كه قطبيت فركانس روي vertical است خروجي 18 ولت است كه بايد 13 ولت باشد و موقعي كه روي horizantal است 14 ولت است كه بايد 18 ولت باشد در ظمن با يك تغذيه ديگر نيز امتحان كرده ام و آي سي lm317 را نيز عوض كرده ام استاد امكانش است كه عيب از برنامه باشد اگر از برنامه هست پچ كارخانه اي را در سايت قرار بدهيد
يك دستگاه Horizon 2000D برايم آورده اندكه برنامه اي كه كارخانه روش گذاشته startrack WIB1 است كه تغذيه اش كلا" خاكستر شده بود يك تغذيه نو روش گذاشتم در مسير هاتبرد كلا" 600 تا كانال مگيرد ودر مسيرهاي ديگر اصلا"سيگنال دريافت نمي شود در حالي كه ديش را با يك رسيور ديگر دقيق تنظيم مي كنم مثلا"فركانس 11555-27500 در مسير هاتبرد سيگنال مي دهد ولي در مسير اينتل ست 902 همين فركانس سيگنال نمي دهد در ظمن با برنامه هاي با تاريخ هاي متفاوت نيز آپگريت كرده ام در ظمن موقعي كه برق ال ان بي را از منو خاموش مي كنم برق ال ان بي وجود دارد و موقعي كه برق ال ان بي را از منو روشن مي كنم برق ال ان بي قطع مي شود و موقعي كه قطبيت فركانس روي vertical است خروجي 18 ولت است كه بايد 13 ولت باشد و موقعي كه روي Horizantal است 14 ولت است كه بايد 18 ولت باشد در ظمن با يك تغذيه ديگر نيز امتحان كرده ام و آي سي LM317 را نيز عوض كرده ام استاد امكانش است كه عيب از برنامه باشد اگر از برنامه هست پچ كارخانه اي را در سايت قرار بدهيد
دوست عزیز مشکل نرم افزاری نیست عیب از سخت افزار آیا از تغذیه مربوط به رسیور استفاده کرید یا تغذیه رسیور دیگری جایگزین شده ؟تست کنید ولتاژ 5/7 ولت روی برد باشد این مشکل در اکثر موارد مربوط به ترانزیستورهای smd اطراف ای سی lm317 ترانزیستورها یک به یک تعویض کنید موفق باشید
استاد گرامي ولتاژ5.7 در كدام قسمت بايد باشددر ظمن عيب مي تواند از سي پي يو باشد اگر از سي پي يو است با چه روشي مي توانم سي پي يو را تست كنم.