خرابی و مشکلات رسیور (تایپک 2 )

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
مدیر کل مهترم اقای جوادی خروجی ولت دارم ومدار هم سالم است ولی ولت خوجی به نظر زیاد میاد
ولت خروجی باید چقدر باشد و اگه درست است اشکال از کجاست و اما فلش می تونه باعث این اشکال بشه
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگرشاگردشان را یاری کنند Farah با تشکر

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
مدیر کل مهترم اقای جوادی خروجی ولت دارم ومدار هم سالم است ولی ولت خوجی به نظر زیاد میاد
ولت خروجی باید چقدر باشد و اگه درست است اشکال از کجاست و اما فلش می تونه باعث این اشکال بشه
باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگرشاگردشان را یاری کنند Farah با تشکر
دوست عزیز
شما باید تیونر رو عوض کنید
استاد.:p

gol990

کاربر
2006-10-14
28
4
سلام یک رسیور 190 هست که روشن نمیشه درست جیتگ میشه وقتی فایل بوت رو با جیتگ میریزم وقتی میخوام نرم افزار رو بهش بدم هیچ عکس العملی نشون نمیده ای سی فلاش رو با ای سی پروگرامر برنامه دادم ولی بازم روشن نمیشه cpu ای سی فلش رم و کریستال و ایسی پورت 232 هم مطمئنا سالم هستند ایراد کجاست

eissa927

کاربر
2007-01-29
8
12
باسلام
من يك ليزر 2003ci
دارم كه چراغ قرمز روشن هستش ورسيور بالا نمياد اگه ممكنه يه راهنمايي بفرمائيد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام یک رسیور 190 هست که روشن نمیشه درست جیتگ میشه وقتی فایل بوت رو با جیتگ میریزم وقتی میخوام نرم افزار رو بهش بدم هیچ عکس العملی نشون نمیده ای سی فلاش رو با ای سی پروگرامر برنامه دادم ولی بازم روشن نمیشه cpu ای سی فلش رم و کریستال و ایسی پورت 232 هم مطمئنا سالم هستند ایراد کجاست
دوست عزیز اول دقت کنید با فایل بوت سالم پروگرام شده باشد اگر فایل مربوط به این ریسیور نباشد یا معیوب باشد با چنین عیبی برخورد می کنید قلع مردگی فلش وcpu هم امکان دارد من چند مورد داشتم موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام
من يك ليزر 2003ci
دارم كه چراغ قرمز روشن هستش ورسيور بالا نمياد اگه ممكنه يه راهنمايي بفرمائيد
دوست عزیز این عیب از چند چیز می تواند باشد خرابی خازن های تغذیه 2 پاک شدن فلش و3 خراب شدن ایسی cpu شما اول خازن های مربوط به 3 ولت تغذیه را عوض کنید موفق باشید

eissa927

کاربر
2007-01-29
8
12
سلام دوستان
متسفانه من خازنهاي مورد نظر را با خازن سنج امتحان كردم هيچ كدومشون افتي نداشتند
من فكر ميكنم ايراد از برد اصلي رسيور باشه اگه دوستان در اين باره توضيحاتي دارند مطرح كنند با تشكر از شما دوستان زحمت كش

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

سلام دوستان
من فكر ميكنم ايراد از برد اصلي رسيور باشه اگه دوستان در اين باره توضيحاتي دارند مطرح كنند با تشكر از شما دوستان زحمت كش
دوست عزيز اين گونه ايبها در ليزر از چند چيز ميتونه باشه ولت 3.3 رو با اهمتر بگير ببين افت نميكنه به 2.7 نميرسه البته زير بار اگه افت كرد حتما از تغذيه هست در غير اين صورت اول محل اتصال پاور به برد اصلي رو نگاه كن ببين قلع مردگي نداره و بعد cpu و فلش رو چك كن ببين قلع مردگي نداره چون مدار ليزر خيلي قلع مردگي پيدا ميكنه در غير اين صورت فلش خالي شده بايد پروگرم كني;)

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
سلام دوستان

دوست عزیز اگه مدار سالم است شما یک بار ان را ابگرید کن اگر برنامه را قبول نکرد ایراد از فلش است و باید پرگرام شود

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استادان عزیز من یک استارست 150 plusیک مگ دارم به شماره ایسی 39VF800A که روی پنلش دو تا نوقته آمده وهمین جوری
مونده وروشن نمیشود نرم افزار بهش دادم قبول نکرد وجیتگ کردم تغییری نکرد ولتا ژ چک کردم درست بود البته فایل فلشی که دریافت کردم ازاین سایت با فرمت FILE بود و با فرمت بین نبود وبرای پرگرم کردن JKEYSراروی ALL FILE میگزاشتم تا فایل فلش را بریزد وبه درستی میریخت وهمین جوری مانده موارد سخت افزاری یا نرم افزاری که ممکن علت مشکل باشد بفرماید تا انجام دهم

باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگرشاگردشان را یاری کنند با تشکر FARAH

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

استادان عزیز من یک استارست 150 plusیک مگ دارم به شماره ایسی 39VF800A که روی پنلش دو تا نوقته آمده وهمین جوری
مونده وروشن نمیشود نرم افزار بهش دادم قبول نکرد وجیتگ کردم تغییری نکرد ولتا ژ چک کردم درست بود البته فایل فلشی که دریافت کردم ازاین سایت با فرمت FILE بود و با فرمت بین نبود وبرای پرگرم کردن JKEYSراروی ALL FILE میگزاشتم تا فایل فلش را بریزد وبه درستی میریخت وهمین جوری مانده موارد سخت افزاری یا نرم افزاری که ممکن علت مشکل باشد بفرماید تا انجام دهم

باز هم از استادان که همیشه مرا راهنمایی کردن میخواهم که بار دیگرشاگردشان را یاری کنند با تشکر FARAH
دوست من این مشکل اول از تغذیه میتونه باشه اول خازنهای 10ولت 1000میکرو رو عوض کن و بعد اگه نشد به ترتیب کریستال و یا ایسیه استارتر u3 و اگه نشد در اخر رم;)

behnamtps

کاربر
2006-10-20
2
0

سلام.
دوست عزیز خازن 100میکرو فاراد(25یا16ولت) کنار آی سی رگولاتور12ولت را تعویض کن شاید درست شود.

m_fatemi_m

کاربر
2007-03-29
2
0
با سلام خدمت استادان محترم
من یک رسیور Strong 4620 II دارم که مدام ریست میکند وتصویر رابصورت ایست دار نشان میدهد در ظمن بین پخش صوت وتصویر تاخیر دارد لطفا مرا راهنمائی فرمائید

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

با سلام خدمت استادان محترم
من یک رسیور Strong 4620 II دارم که مدام ریست میکند وتصویر رابصورت ایست دار نشان میدهد در ظمن بین پخش صوت وتصویر تاخیر دارد لطفا مرا راهنمائی فرمائید
دوست من ببین ولتاژ 3.3 درسته این مشکل اول از پاور میتونه باشه بعد ولتاژ خروجی تیونر رو چک کن ببین درسته همینجا اعلام کن

m_fatemi_m

کاربر
2007-03-29
2
0
دوست من ببین ولتاژ 3.3 درسته این مشکل اول از پاور میتونه باشه بعد ولتاژ خروجی تیونر رو چک کن ببین درسته همینجا اعلام کن

با تشکر از راهنمائی شما
ولتاژ 3.3 را چک کردم 2.8 بود و خروجی های دیگر تغذیه 1 الی 2 ولت کم یا زیاد نشان میداد ولی خروجی تیونر هنگام وصل بودن به LNB 13.8 بود لطفا مرا راهنمائی فرمائید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست گرامی تغذیه ریسیور مشکل دارد که باید خازن های خراب عوض کنید ولتاژ 3/3 باید کامل باشد وگرنه باعث قفل ریسیور وریست دائم ریسیور می شود ولتاژ خروجی از تغذیه برای ایسی lm317 که تامین کننده ولتاژ تیونر است باید 24 ولت باشد که در صورت افت هر ولتاژ باید خازن های مربوط به همان را عوض کنید موفق باشید

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
سلام استان عزیز
کمک میخاستم برای استارست150 plus 1m که فقط روی فرکانس 10723 h29900 & 10719 v 27500 قدرت سیگنال دارد ولی کیفیت سیگنال ندارد
ودر فرکنسهای دیگر نه قدرت سیگنال دارد نه کیفیت سیگنال با جیتگ و ابگرید دوباره درست نشد
استادان عزیز عیب از چیست

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
سلام استان عزیز
استان عزیز باراهنمایهای شما مشکل دو نقطه شدن استارست 150 plus 1m
حل شد ولی مشکل جدیدی پیدا کرده واون اینکه
فقط روی فرکانس 10723 h29900 & 10719 v 27500 قدرت سیگنال دارد ولی کیفیت سیگنال ندارد
ودر فرکنسهای دیگر نه قدرت سیگنال دارد نه کیفیت سیگنال با جیتگ و ابگرید دوباره که کردم درست نشد و یکبارنه چند بار ریست فکتوری کردم درست نشد وبا دستگاه دیگرم تصویر وسیگنال دارم واتصالات کاملا درست است
استادان عزیز عیب از چیست

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

با تشکر از راهنمائی شما
ولتاژ 3.3 را چک کردم 2.8 بود و خروجی های دیگر تغذیه 1 الی 2 ولت کم یا زیاد نشان میداد ولی خروجی تیونر هنگام وصل بودن به LNB 13.8 بود لطفا مرا راهنمائی فرمائید
مشكل از خازنهاي تغذيه هست 16ولت1000 ميكرو عوض كن درست ميشه

بالا