خرابی و مشکلات رسیور (تایپک 2 )

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

سلام استان عزیز
استان عزیز باراهنمایهای شما مشکل دو نقطه شدن استارست 150 plus 1m
حل شد ولی مشکل جدیدی پیدا کرده واون اینکه
فقط روی فرکانس 10723 h29900 & 10719 v 27500 قدرت سیگنال دارد ولی کیفیت سیگنال ندارد
ودر فرکنسهای دیگر نه قدرت سیگنال دارد نه کیفیت سیگنال با جیتگ و ابگرید دوباره که کردم درست نشد و یکبارنه چند بار ریست فکتوری کردم درست نشد وبا دستگاه دیگرم تصویر وسیگنال دارم واتصالات کاملا درست است
استادان عزیز عیب از چیست
دوست من كي گفته كه جيتك كني شما ولتاژ lnb رو چك كن و نتيجه رو اعلام كن و ببين روي ورتيكال و هوريزنتال ولتاژ تغيير ميكنه؟

pedram.n

Banned
2006-10-06
130
142
دوست من اگر ولتاژخروجی تیونر در حالت ورتیکال و هوریزانتال درست بود .مشکل شما از تیونر خواهد بود .موفق باشید

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزيز اگه ولتاژ تيونر درست نبود شما tip و lm317 رو چك كنيد

gol990

کاربر
2006-10-14
28
4
با سلام وخسته نباشید یه سئوال داشتم میدونم که در استارست 190 وقتی ساعت فقط نشون داده میشه tipسوخته یه دستگاه هست که tip رو که عوض میکنی درست میشه ولی دو سه هفته بیشتر کار نمیکنه دوبار tipمیسوزه کدوم قسمت ایراد داره با تشکر

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

با سلام وخسته نباشید یه سئوال داشتم میدونم که در استارست 190 وقتی ساعت فقط نشون داده میشه tipسوخته یه دستگاه هست که tip رو که عوض میکنی درست میشه ولی دو سه هفته بیشتر کار نمیکنه دوبار tipمیسوزه کدوم قسمت ایراد داره با تشکر
دوست من از جنس مرغوب استفاده کن و سیم رو عوض کن و بعد317و smd های کنار ان را چک کن

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
دوست عزیز از جنس خوب استفاده کن دیگه نمی سوزه

سوزوندن tip از دیود های اطرافش هم میتونه باشه

یا یه تجربه دیگه

اگه در مدار اطراف tip اتصالی داری باز می تونه باعت این مشکل بشه

که با مدار کشی برا tip درست میشه

برا من که یه بار این جوری پیشاومده

hasanniro

کاربر
2006-10-09
6
0
سلام:
حال شما خوبه؟ خسته نباشيد ريسيور من يوروستار 9700 اسكارت يا سه لامپه است
وبه برق كه وصل مكنيم از لحاظ ضاهري هيچ مشكلي ندارد كنترل كارميكند ودستگاه روشن
وخاموش ميشود ولي هيچ آثاري از بالا آمدن دستگاه نيست لطفا كمكم كنيد متشكرم از شما

hasanniro

کاربر
2006-10-09
6
0
كمك كمك كمك

سلام:
وخاموش ميشود ولي هيچ آثاري از بالا آمدن دستگاه نيست لطفا كمكم كنيد متشكرم از شما

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام:
دوست عزیز
خرابی تغذیه می باشید
خازنهای تغذیه را چک کنید
استاد.:p

king shoaib khan

مدیر بخش اخبار کانال ها
2006-10-10
379
1,172
با سلام دوستان یه رسیور دارم خاموش هستش به این نام ومدل
NHE 2500 FTA
نه فایل فلاشش را پیداکردم ونه برنامه جی کیز با این برنامههای جی کیز هم نمیدونم روی چی بزارمشون اخه تقریبا روی همه مدلها گذاشتم ولی فلاشش را شناسایی نکرد اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن شماره ای سی فلاش اون هم اینه
M29W160ET

farah

کاربر
2006-10-22
63
221
استاد عزیز من از شما سئوال کردم
یک ریسیور strong 4610II دارم که صداش قطع است
اول یک صدای قلچ قلچ ضعیف میداد ولی هالا اصلا صداش درنمی یاد
.... تصویر سالمه و هیچ مشکلی نداره وشما جواب دادید
دوست عزیز
متاسفانه یک ایسی 4 طرفه پشت سوکت اسکارت هست
که آن خراب شده تصویر و صدا داخل آن ای سی هست
آن را عوض کنید صدای آن بر میگردد
استاد.
ومن آن را عوض کردم ولی باز صدا قلچ قلچ میکند استاد لطفا راهنماییم
کنید و همچنین استاد میتوان عیب از cpuباشد و همچنین مدار از ایسی
پشت سوکت اسکارت تا خرجی صدا سالم است باتشکر منتظرکمک شما هستم

vahabshp

کاربر
2006-10-19
2
1
باسلام :بنده تيونردستگاه خودم روبه علت ضعف دردريافت سيگنال تعويض كردم (دستگاه خودم 9500via ci)تيونرتعويضي مربوط به دستگاه 9500ciبوده .ولي به محض تعويض وروشن كردن دستگاه باشنيدن چندصداي تيك تيك ريزسريعا دستگاه روخاموش كردم ولي متاسفانه مقاومت smd بارنج ooo(صفراهم )ان سوخت.بعدازتعويض مقاومت و جازدن مجدد تيونراصلي دستگاه /دستگاه روشن ميشه وعلامت9500lهم ظاهرميشه ولي نه تصويري هست ونه روي پنل شماره كانال يا نشان ساعت ميايد/لطفاراهنمائي فرمائيد..ضمنا يك بار اي سي فلش راجهت اطمينان فلش كرده ام . متشكرم

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

باسلام :بنده تيونردستگاه خودم روبه علت ضعف دردريافت سيگنال تعويض كردم (دستگاه خودم 9500via ci)تيونرتعويضي مربوط به دستگاه 9500ciبوده .ولي به محض تعويض وروشن كردن دستگاه باشنيدن چندصداي تيك تيك ريزسريعا دستگاه روخاموش كردم ولي متاسفانه مقاومت smd بارنج ooo(صفراهم )ان سوخت.بعدازتعويض مقاومت و جازدن مجدد تيونراصلي دستگاه /دستگاه روشن ميشه وعلامت9500lهم ظاهرميشه ولي نه تصويري هست ونه روي پنل شماره كانال يا نشان ساعت ميايد/لطفاراهنمائي فرمائيد..ضمنا يك بار اي سي فلش راجهت اطمينان فلش كرده ام . متشكرم
ورژن 133 رو بزن حل میشه

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
سلام
دستگاه 190d دارم که وقتی روشن میکنم چند لحظه اول تصویر شطرنجی هست وبعد خوب میشود لطفا کمک کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام
دستگاه 190d دارم که وقتی روشن میکنم چند لحظه اول تصویر شطرنجی هست وبعد خوب میشود لطفا کمک کنید
دوست عزیز خازن های تغذیه خراب شده تعویض کنید وهمچنین پایه های تیونر را لحیم کنید البته دربعضی موارد هم عیب از خود تیونر است موفق باشید

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
سلام
دوست عزیز
این مشکل اکثر رسیور های 150 هم دارند مشکلی نیست تیونر این مدلها شارپ هستند اکثر تیونر شارپها همین مشکل را دارد
استاد.:p

nazali

کاربر
2006-10-05
61
66
باسلام من با یک مشکل برخورد کردهام مشکل من اینه استار ست 290سوپر وقتی میخوام
اسکن کنم اجازه نمیده و این پیغام به روی تصویر میادok now intern.bو بعد
کنترول هم هیچ کاری انجام نمیدهد لطفا لطف کنید راهنمایی
کنید ممنون میشم دست شما درد نکند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست گرامی شما اول ریسیور را به حالت کارخانه برگردانیدیک پچ بریزید اگر درست نشود عیب از سخت افزار هست اگر سیگنال را نداشته باشید ویا به هر دلیلی ولتاژ تامین کننده برق lnb کم باشد یا ولتاژبه کل نباشد این پیغام را می دهد بیشتر درموارد نرم افزاری کنترل قفل می کند موفق باشید

بالا