این دانگل من بعد از اپگرید چراغ قرمز روشن وخاموش میشه همه نرمافزارهارو انتحان کردم فایدهای نداره لطفا کمک کنید
قیمتش چقدره؟
با سلام
ایا برای راه اندازی دانگل تایمر حتما باید ال انبی دوسوزنه استفاده کرد و نیازهای اساسی بعد از خرید دانگل تایمر چیست؟چون من خودم دستگاه 550 استارست دارم و قبلا با کابل نال مودم ان را پروگرام می کردم الان هیچ اطلاعی از دانگل تایمر جز کاراییش ندارم مثلا چه کابلی برای وصل به دیش استفاده کنیم و چطور وصل شود و و موارد مهم دیگر ...
باسلام من دانگل رو امروز خریدم وهر برنامه ای روکه بهش میدم بعد ازاپگرید چراغ قرمز مرتب روشن وخاموش میشه وهیچ کانالی باز نمیشود در ضمن رسیورم استارسات 7100یواس بی است لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما یک سیم به یکی از فیش های ال ان بی دو سوزنه و به ریسیور وصل می کنیدو یا اگر سویچ دارید به آن و یک سیم هم جدا به فیش دیگر ال ان بی زده و به پشت دانگل می زنید . سیم کرمان الان متری 500 تومن هست و سیم بسیار خوبی هست البته بهتر از این سیم هم در بازار هستبا سلام و عرض معذرت
اگر من از ال انبی دوسوزنه استفاده کنم آیا کابلی که به دانگل وصل می شود نوع خاصی است و کجا گیر می آید ( منظور کرمانی صادراتی را نفهیمدم )؟ و ان کابل که از دیش به رسیور وصل می شود هم باید باشد یا نه ؟ و طریقه وصل کابلهابه ال انبی دوسوزنه چطور است؟
با سلام
ایا می شود از هم نوع و جنس کابل که از دیش به رسیور یا انتن تلویزیون استفاده می شود برای کابل دیتا یعنی دانگل اسفاده کرد و از همین نوع کابل خریداری کرد؟
سيم آنتن تلويزيون با رسيور يا دانگل فرقي نداره ...با سلام
ایا می شود از هم نوع و جنس کابل که از دیش به رسیور یا انتن تلویزیون استفاده می شود برای کابل دیتا یعنی دانگل اسفاده کرد و از همین نوع کابل خریداری کرد؟
کانال های show cinema چرا قطع ؟
ببخشید تو بخش دیگه نگفتم یه کانال کارتی به من معرفی میکنید که wwe ppv زنده نشون بده بجز show cinema
سلام من 9595 دارم چطوري بايد از دانگل استفاده كنم كانال ديسكاوري را هم باز ميكند