دانگل Astar

shahrad

کاربر
2009-07-04
6
1
این دانگل من بعد از اپگرید چراغ قرمز روشن وخاموش میشه همه نرمافزارهارو انتحان کردم فایدهای نداره لطفا کمک کنید

shahrad

کاربر
2009-07-04
6
1
باسلام من دانگل رو امروز خریدم وهر برنامه ای روکه بهش میدم بعد ازاپگرید چراغ قرمز مرتب روشن وخاموش میشه وهیچ کانالی باز نمیشود در ضمن رسیورم استارسات 7100یواس بی است لطفا کمک کنید

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام
ایا برای راه اندازی دانگل تایمر حتما باید ال انبی دوسوزنه استفاده کرد و نیازهای اساسی بعد از خرید دانگل تایمر چیست؟چون من خودم دستگاه 550 استارست دارم و قبلا با کابل نال مودم ان را پروگرام می کردم الان هیچ اطلاعی از دانگل تایمر جز کاراییش ندارم مثلا چه کابلی برای وصل به دیش استفاده کنیم و چطور وصل شود و و موارد مهم دیگر ...

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
این دانگل من بعد از اپگرید چراغ قرمز روشن وخاموش میشه همه نرمافزارهارو انتحان کردم فایدهای نداره لطفا کمک کنید

مدل این دستگاه اینطوریه مشگلی نداره برای همه اینطوریه آخرین برنامه رو بزن بعد به رسیور وصل من همین

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
با سلام
ایا برای راه اندازی دانگل تایمر حتما باید ال انبی دوسوزنه استفاده کرد و نیازهای اساسی بعد از خرید دانگل تایمر چیست؟چون من خودم دستگاه 550 استارست دارم و قبلا با کابل نال مودم ان را پروگرام می کردم الان هیچ اطلاعی از دانگل تایمر جز کاراییش ندارم مثلا چه کابلی برای وصل به دیش استفاده کنیم و چطور وصل شود و و موارد مهم دیگر ...

دوست عزیز اگه میخوای پول دیش ندی آره ال ان بی دو سوزنه اجباریه کابل هم کرمان صادراتی برنامه رسیورتم بزن راحت استفاده کن همین

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
باسلام من دانگل رو امروز خریدم وهر برنامه ای روکه بهش میدم بعد ازاپگرید چراغ قرمز مرتب روشن وخاموش میشه وهیچ کانالی باز نمیشود در ضمن رسیورم استارسات 7100یواس بی است لطفا کمک کنید

داداش اول از همه جواب شما رو که دادم برنامه تیون 4 رو به دانگل بده آخرین برنامه رسیور رو هم تزریق کن به منوی رسیور برو گزنه دانگل رو روی تیون بزار به راحتی باز میشه من خودم روی 6300 هم تست کردم عالی جواب میده

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام و عرض معذرت
اگر من از ال انبی دوسوزنه استفاده کنم آیا کابلی که به دانگل وصل می شود نوع خاصی است و کجا گیر می آید ( منظور کرمانی صادراتی را نفهیمدم )؟ و ان کابل که از دیش به رسیور وصل می شود هم باید باشد یا نه ؟ و طریقه وصل کابلهابه ال انبی دوسوزنه چطور است؟

radman

کاربر
2009-05-17
16
22
36
با سلام و عرض معذرت
اگر من از ال انبی دوسوزنه استفاده کنم آیا کابلی که به دانگل وصل می شود نوع خاصی است و کجا گیر می آید ( منظور کرمانی صادراتی را نفهیمدم )؟ و ان کابل که از دیش به رسیور وصل می شود هم باید باشد یا نه ؟ و طریقه وصل کابلهابه ال انبی دوسوزنه چطور است؟
دوست عزیز شما یک سیم به یکی از فیش های ال ان بی دو سوزنه و به ریسیور وصل می کنیدو یا اگر سویچ دارید به آن و یک سیم هم جدا به فیش دیگر ال ان بی زده و به پشت دانگل می زنید . سیم کرمان الان متری 500 تومن هست و سیم بسیار خوبی هست البته بهتر از این سیم هم در بازار هست

tezol

کاربر
2009-06-27
3
1
40
سلام. من timer سزی دوم .جعبه کوچیک دارموریسیور هم hivion 9191pvr ورژن.1114 دسکاه پرگرام کردم timer رو هم وقتی برایه اولین بار پرگرام میکنم جواب میده ولی فرداش یکدفه قطع میشه .4یا5 تا timero امتحان کردم همین جوری بوده .
یکی گفت اول باید t9 بریزم بعد t10 همین کارو کردم ولی بازم همون جوری شد . اما اگه همون دسگاه قطع شده رو دوباره پرگرام کنم درست میشه 1یا دو روز بعد دوباره قطع میشه .چراق timer هم چشمک میزنه ولی کانال باز نمیکنه.
نمیدونم چیکار کنم ابروم رفته اول سره micro ها هالاهم timer .اصلان سر این دسگاها دیگه میخوام کارو بزارم کنار هر روز باید به 10 نفر توضیح بدم ......

UUUU

کاربر
2009-07-16
7
3
49
سلام من 230 استار ست دارم timer v خریدم twin 4 میریزم اما منو را در صفحه میبینم

کمک کنید نه کانالی ورژن1.68 در رسیور ریختم lnb 2سوزنه دارم

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

رسیور و دانگل را یک بار از برق بیرون بکشید ودوباره وصل کنید ودقت کنید کامل رابط دانگل به رسیور وصل باشد و پروتوکل سپورت دانگل را در رسیور درست انتخاب کرده باشید!!

در ضمن بهتر است یک بار دیگر دانگل را با سافتور 13 ابگرید کنید و پس از ظاهر شدن پیغام در لودر یک دقیقه صبر کنید بعد برق دانگل را قطع کنید

موفق باشید

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام
ایا می شود از هم نوع و جنس کابل که از دیش به رسیور یا انتن تلویزیون استفاده می شود برای کابل دیتا یعنی دانگل اسفاده کرد و از همین نوع کابل خریداری کرد؟

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
با سلام
ایا می شود از هم نوع و جنس کابل که از دیش به رسیور یا انتن تلویزیون استفاده می شود برای کابل دیتا یعنی دانگل اسفاده کرد و از همین نوع کابل خریداری کرد؟

دوست خوبم سیم باید جنس خوب باشه اگه میدونی اون سیمها خوب هستند از اون مدل خریداری کنید در ضمن کابل دیتا با کابل رسیور فرقی نداره همه یک مدل هستند شما دانگل رو یک رسیور فرز کن اینطوری خیلی از سوالاتو خودت به خودت جواب میدی

saasaan

کاربر
2009-05-20
3
2
29
با سلام
سيم آنتن تلويزيون با رسيور يا دانگل فرقي نداره ...
اگه سيم راما گير آوردي كه برد كردي... ولي اگه نبود ميتوني از سيمكو يا سيميران استفاده كني . اگر هم نبود از همين سيمهاي كرمان ضخيم استفاده كن تا جواب بگيري ...

sA70

کاربر
2009-02-15
13
9
44
کانال های show cinema چرا قطع ؟

ببخشید تو بخش دیگه نگفتم یه کانال کارتی به من معرفی میکنید که wwe ppv زنده نشون بده بجز show cinema

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
کانال های show cinema چرا قطع ؟

ببخشید تو بخش دیگه نگفتم یه کانال کارتی به من معرفی میکنید که wwe ppv زنده نشون بده بجز show cinema

فکر کنم شما مسابقات کشتی کج رو میگید من تا جایی که میدونم این برنامه رو فقط Show Sport4 نشون میده و فقط در زمانی که مسابقات مهم باشه زنده نشون مید که اونم معمولا ساعت 3 یا 4 صبحه

linuxfarsi

کاربر
2009-06-11
4
0
39
سلام من 9595 دارم چطوري بايد از دانگل استفاده كنم كانال ديسكاوري را هم باز ميكند

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام من 9595 دارم چطوري بايد از دانگل استفاده كنم كانال ديسكاوري را هم باز ميكند

نهوی استفاده و راه اندازی بزودی در سایت قرار میگیره بله در ماهواره نایل هم دیسکاوری هم انیمال پلنت هم نشنال گرافیک همه باز میشوند

بالا