دانگل Astar

mnkh

مدیر بازنشسته
2007-06-09
285
425
وصل موندن دانكا تايمر تا جند ماه اعتبار داره راهنمايي كنيد ميخواهيم اكر وارد اين بازار شديم بتونيم به مشتريهامون جواب بديم متشكرم

teeiq

کاربر
2008-05-14
6
0
با سلام
آیا کسی می داند ذانگل تایمر از کدام فرکانس هات برد، دیتا دریافت می کند ؟
بعضی از فرکانس ها مثل 12417 را ضعیف دارم
در ضمن از کجا می توانم بخرم

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
من اي كلاس تك كارت دارم كه با اخرين برنامه و تايمر نيز با t13 اپگرد كردهام. چرا چراغ قرمز عليرغم باز بودن كانالها همچنان روشن و خاموش ميشود.ايا نميشود انرا ثابت كرد و ضمنا چند بار اپگرد كردم و چند بار از برق قطع و وصل كردم ولي نشد . دوم چرا كنترل ايكلاسم روي تامر كار نميدهد .لطفا راهنمايي كندي .ممنونم.

mostafa 11

کاربر
2008-06-27
12
10
من اي كلاس تك كارت دارم كه با اخرين برنامه و تايمر نيز با t13 اپگرد كردهام. چرا چراغ قرمز عليرغم باز بودن كانالها همچنان روشن و خاموش ميشود.ايا نميشود انرا ثابت كرد و ضمنا چند بار اپگرد كردم و چند بار از برق قطع و وصل كردم ولي نشد . دوم چرا كنترل ايكلاسم روي تامر كار نميدهد .لطفا راهنمايي كندي .ممنونم.

دوست عزیز باید چشم بزنه وقتی دیتا داره دریافت میشه چراغ قرمز چشمک میزنه .

دانگل تایمر با کنترل ایکس 95 و ایکس 230 و 150 قدیمی استارست همخانی دارد .

با کنترل ای کلاس و هایویون بر خلاف گفته اقایون همخانی ندارد .

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام
اگر دوستی استارست 550 ( الترا یا س.و.پر) دارد و از دانگل تایمر استفاده می کند نتیجه ان را اعلام کند که از نظر دریافت دیتا و باز کردن کانال در چه وضعی است؟ منظور اینکه استارست 550 دانگل تایمر را به خوبی ساپورت می کند

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام
اگر دوستی استارست 550 ( الترا یا س.و.پر) دارد و از دانگل تایمر استفاده می کند نتیجه ان را اعلام کند که از نظر دریافت دیتا و باز کردن کانال در چه وضعی است؟ منظور اینکه استارست 550 دانگل تایمر را به خوبی ساپورت می کند

user11

کاربر
2009-06-27
6
5
30
برای 550 همون برنامه میکروباکس رو استفاده مثل استارست 95 جواب میده من خودم از هر دو دارم استفاده می کنم

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام

ضمن تشکر از دوست عزیزم نمی دانم منظورش از برنامه میکروباکس چیست؟ یعنی از نرم افازرهای ان استفاده کنم و یا برای دانگل تایمر نرم افزارهای مخصوص خودش است؟
در ضمن برای دریافت دیتای مناسب در حالیکه فرکانس 11470 من بادیش 90 حدود 65 درصد است مناسب است یا نه؟

kobra110

کاربر
2008-01-31
23
42
با سلام برنامه twin 4 اول ميزنم بعد twin 5 چون بعد از ريختن تاريخ update نميداد اين كارو كردم الان تاريخ روي twin 4 ميده ولي بعد از ريختن twin 5 تارخ ميره و unlock هستش يك متخصص جواب مارو بده با تشكر از همه

سبز سبز باشيد
دنيا با ماست

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
با سلام . در بخش اعلام شرينگ تايمر ميفرماييد كه كانالهاي عربست به جز اربيت با كمي فريز بازند . در حاليكه من چند روزي است كه تايمر خريدم و با برنامه t13 اپديت كردم . ديش شرينگم هم جداست و معمولا كليه كانالهايي كه اعلام ميكنيد باز ميكند الا عربست و از ان روز تا حالا كه تايمر خريدم يك بار همكانالهاي عرب راباز نكرده است . ايا جاي من اشتباه كردهام يا اعلام وضعيت صحيح نيست . لطفا راهنمايي كنيد .ممنونم.[ضمنا رسورم ايكلاس 9595 تگ كارت است.

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام
ضمن تشکر از دوست عزیزم نمی دانم منظورش از برنامه میکروباکس چیست؟ یعنی از نرم افازرهای ان استفاده کنم و یا برای دانگل تایمر نرم افزارهای مخصوص خودش است؟
در ضمن برای دریافت دیتای مناسب در حالیکه فرکانس 11470 من بادیش 90 حدود 65 درصد است مناسب است یا نه؟

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
با سلام

سلام دوستان اول از همه من از مسافرت برگشتم و دوباره فعالیت کامل خودمو شروع میکنم

قاسم عزیز بهترین رسیور برای دانگل 9595 هستش من روی 550 تست نکردم به شما بگم ولی اگر باز کند با تمام دستگاها یکی هستش و درصد شما هم خوبه برای دیتا مشگلی ندارید

sA70

کاربر
2009-02-15
13
9
44
سلام

اینجا جاش نبود ولی جای دیگه نتونستم

آقا میلاد زیارت قبول باشه

امیدوارم خوش گذشته باشه سفر

موفق باشی

بالا