دانگل Astar

isat

کاربر
2009-06-11
45
35
دوستان عزیز شرینگ تایمر روی ماهواره ترکست برقراراست باید یا با ریموت ستلایت رو روی t بگذارید یا برنامه قدیم ترک رو استفاده کنید
دوست عزیز مگه دانگل تو کنترل داره
اگه کنترل داره چند خریدی

homs

کاربر
2009-07-15
6
2
من کنترل استارست 150 که به دانگل تایمر کار میکنه رو 4 هزار تومان خریدم.

MoOrY

کاربر
2009-07-03
14
20
66
رود
دوستان عزیز برای هایتک زدوان چه نرم افزاری برای کارایی با تایمر باید ریخت؟؟؟؟
آیا باید همین
twin1 را ریخت؟؟؟؟
من هنوز هیچ کاری نتونستم با این دانگل بکنم
106.gif

دوست عزیز برای هایتک شما
فقط باید از y5 استفاده شود

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با سلام من دانگل تایمر خریدم فقط در مورد اتصال ان به رسیور مشکل دارم ان هم اینکه چگونه باید تایمر به رسیور وصل شود آیا با کابل A/V ؟ یا بوسیله کابل و در انجا که قسمت loop نوشته شده به هم وصل شوند؟

MoOrY

کاربر
2009-07-03
14
20
66
با سلام من دانگل تایمر خریدم فقط در مورد اتصال ان به رسیور مشکل دارم ان هم اینکه چگونه باید تایمر به رسیور وصل شود آیا با کابل a/v ؟ یا بوسیله کابل و در انجا که قسمت loop نوشته شده به هم وصل شوند؟

دوست عزیز با کابل rs232 به رسیور متصل می شود
با یک سیم جدا و النبی دو سوزنه یا دیش مجزا باید نصب شود

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
با تشکر از شما دوست عزیز:اقای moory دانگل تایمرم را می خواستم برنامه twin5 بریزم( رسیور من استارست 550 است) اما لودر هیچ جواب نمی دهد یعنی اصلا لود انجام نمی گیرد و هیچ پیغامی ارائه نمی شود و تایمر چراغش فقط روشن و خاموش می شود خواهشمندم اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید چون فکر می کنم مراحل را خوب پیش می روم اگر هر مسئله ایی است مثلا از انتخاب comاست توضیح دهید؟در ضمن یک سوال مهم دیگر رسیور 550 من با اخرین پچ یعنی 524 که آقای علی رسیور ادیت نمود اپ دیت شده ایا این برنامه مناسب است یا باید با برنامه دیگر رسیور برای استفاده از دانگل تایمر پروگرام شود؟ اگر برنامه دیگری است لطفا مرا راهنمایی نمایید که کدام برنامه و از کجا گیر بیاورم؟

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
خوشبختانه مورد برنامه ریزی دانگل تایمرم انجام شد و برنامه twin5 را روی ان ریختم اما جواب خود را در این مورد هنوز دریافت نکرده ام که :یک سوال مهم :رسیور 550 من با اخرین پچ یعنی 524 که آقای علی رسیور ادیت نمود اپ دیت شده ایا این برنامه مناسب است یا باید با برنامه دیگر رسیور برای استفاده از دانگل تایمر پروگرام شود؟ اگر برنامه دیگری است لطفا مرا راهنمایی نمایید که کدام برنامه و از کجا گیر بیاورم؟

kohva

کاربر
2009-07-06
2
0
34
salam bar ostadan gerami man shiring ro az hat b turk enteghal dadam valii ba namafzarhay erae shode shiring bargharar namishavad man moshkel az kojast darzemn vaghti namefzar ro mirizam tim k roy menu timer hast sabete man ,ostan bushehr shiring turk daryaft mishe ya na?va inke namfzar motabar vase turk chye? va shiring hotberd ki vasl mishe mamnonam

ghassam2

Banned
2007-04-13
50
31
خوشبختانه مورد برنامه ریزی دانگل تایمرم انجام شد و برنامه twin5 را روی ان ریختم اما جواب خود را در این مورد هنوز دریافت نکرده ام که :یک سوال مهم :رسیور 550 من با اخرین پچ یعنی 524 که آقای علی رسیور ادیت نمود اپ دیت شده ایا این برنامه مناسب است یا باید با برنامه دیگر رسیور برای استفاده از دانگل تایمر پروگرام شود؟ اگر برنامه دیگری است لطفا مرا راهنمایی نمایید که کدام برنامه و از کجا گیر بیاورم؟

m_z_9722

کاربر
2009-10-06
6
0
با سلام من دستگاه x60 usp دارم میخواستم ببینم دانگل تایمر روش جواب میده یا نه .

ساسان س

کاربر
2009-07-21
31
47
42
سلام دوستان آيا تايمر بدون كنترله من دوتا خريدم اماهيجكدوم تو كارتونش كنترل نبود من ميكروباكس دارم كنترل داره اما تايمرونميدونم كلأ بدون كنترل هست يا سرم كلاه كذاشتن ممنون ميشم يكي از دوستان كه دانكل تايمر دارن راهنمايي كنن

mandegar_doro

کاربر
2009-09-27
6
1
49
با سلام من رسیور iclass 9595 دارم که با آخرین سافتکم اپگرید کردم همچنین دانگل timer-v که t14 روی آن ریختم ولی هیچ کدام از شبکه ها را باز نمی کند و دانگل پیام unlock می دهد در ضمن از lnb دو سوزنی استفاده می کنم

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
سلام دوستان آيا تايمر بدون كنترله من دوتا خريدم اماهيجكدوم تو كارتونش كنترل نبود من ميكروباكس دارم كنترل داره اما تايمرونميدونم كلأ بدون كنترل هست يا سرم كلاه كذاشتن ممنون ميشم يكي از دوستان كه دانكل تايمر دارن راهنمايي كنن

نه تایمر کنترول نداره چون احتیاجی نداره ولی در صورت نیاز به تغییر سویچ از کنترول 150 استفاده کنید

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396

تا جای که من اطلاع دارم این برنامه برای شیرینگ ارایه شده

teeiq

کاربر
2008-05-14
6
0
دوستان تايمر بدون كنترل هست و با کنترل استارست x95 or sr-190 کار میکند و جداگانه باید خریداری شود و قیمتشم حدود 3000 تومان است

milad_vafai2000

مدیر بازنشسته
2007-04-08
239
396
با سلام من رسیور iclass 9595 دارم که با آخرین سافتکم اپگرید کردم همچنین دانگل timer-v که t14 روی آن ریختم ولی هیچ کدام از شبکه ها را باز نمی کند و دانگل پیام unlock می دهد در ضمن از lnb دو سوزنی استفاده می کنم

جهت دیتا شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا