isat
کاربر
- 2009-06-11
- 45
- 35
دوست عزیز مگه دانگل تو کنترل دارهدوستان عزیز شرینگ تایمر روی ماهواره ترکست برقراراست باید یا با ریموت ستلایت رو روی t بگذارید یا برنامه قدیم ترک رو استفاده کنید
اگه کنترل داره چند خریدی
دوست عزیز مگه دانگل تو کنترل دارهدوستان عزیز شرینگ تایمر روی ماهواره ترکست برقراراست باید یا با ریموت ستلایت رو روی t بگذارید یا برنامه قدیم ترک رو استفاده کنید
با سلام من دانگل تایمر خریدم فقط در مورد اتصال ان به رسیور مشکل دارم ان هم اینکه چگونه باید تایمر به رسیور وصل شود آیا با کابل a/v ؟ یا بوسیله کابل و در انجا که قسمت loop نوشته شده به هم وصل شوند؟
سلاممن کنترل استارست 150 که به دانگل تایمر کار میکنه رو 4 هزار تومان خریدم.
سلام دوستان آيا تايمر بدون كنترله من دوتا خريدم اماهيجكدوم تو كارتونش كنترل نبود من ميكروباكس دارم كنترل داره اما تايمرونميدونم كلأ بدون كنترل هست يا سرم كلاه كذاشتن ممنون ميشم يكي از دوستان كه دانكل تايمر دارن راهنمايي كنن
با سلام من دستگاه x60 usp دارم میخواستم ببینم دانگل تایمر روش جواب میده یا نه .
اقا علی می خواستم بدونم شرینگ رو هاتبرد کی وصل میشه؟ باتشکر
خوشبختانه مورد برنامه ریزی دانگل تایمرم انجام شد و برنامه twin5 را روی ان ریختم اما جواب خود را در این مورد هنوز دریافت نکرده ام که :یک سوال مهم :رسیور 550 من با اخرین پچ یعنی 524 که آقای علی رسیور ادیت نمود اپ دیت شده ایا این برنامه مناسب است یا باید با برنامه دیگر رسیور برای استفاده از دانگل تایمر پروگرام شود؟ اگر برنامه دیگری است لطفا مرا راهنمایی نمایید که کدام برنامه و از کجا گیر بیاورم؟
با سلام من رسیور iclass 9595 دارم که با آخرین سافتکم اپگرید کردم همچنین دانگل timer-v که t14 روی آن ریختم ولی هیچ کدام از شبکه ها را باز نمی کند و دانگل پیام unlock می دهد در ضمن از lnb دو سوزنی استفاده می کنم