smaximetal
کاربر
- 2009-08-07
- 6
- 0
- 44
جهت ديتا w3 - w6 - hellsat
با سلام خدمت تمامي دوستان
يه سئوال از شما دارم اگه تكراري نباشه
آيا رسيور استارست x60 با دانگل تايمر كار ميكنه ؟
بازم با تشكر
با سلام
دوستان من از جمله کسانی هستم که دارای قطعه ای به نام دانگل انهم از نوع تایمر می باشم اما در مقابل ان دانگلی بنام میکروباکس وجود دارد که شاید برتری ان به تایمر تعداد کانال بازکننده بیشتر ان می باشد حال به چگونگی و قطع و وصلیهای ان کار ندارم اما سوال :
اینکه ایا تفاوتی سخت افزاری و یا نرم افزاری بین این دو وجود دارد که میکروباکس کانالهایی را بیشتر باز میکند و تایمر توانایی باز کردن شبکه هایی مثل شوسینما 1و2و3 یا فرکانسهای بیشتری از پکیج سیفرا را ندارد؟؟
و اگر تیم ساپورت کننده وتولیدکننده این قطعه به فکر کارایی بالاتر تایمر باشند سود بیشتری عایدشان نمی شود؟؟
و ایا امیدی است که تغییرات و تعداد کانالهای بیشتری مانند میکرو برای تایمر به زودی انجام گیرد؟
امیدوارم دوستان مطلع در این زمینه پاسخگو باشند.
با عرض معذرت درشت تر ارسال می شود
آيا سايتي هست كه با وارد كردن سريال باركد دانگل از اصل يا قلابي بودن آن باخبر شد؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
من آخرین برنامه دانگل تایمر رو گرفتم که حجمش 163 کیلو بایت بود .
وقتی میخواستم بریزمش رو دانگل نمیرفت .
در صورتی که دوستم میگفت این خودش نیستو نرم افزارش حدودا 1 مگی هست .
حال میشه بگید آخرین نرم افزارش کجا هست و روی چه جهتی شرینگ داره ( چه جهتی کد میفرسته )؟
دوست عزیز برنامه تو سایت هست و میتونی بگیری ولی در مورد حجمش درسته همون 163 کیلو هستش و الانم در جهتهای w3 و w6 در حال شیرینگ میباشد
قربونت.دوست عزیز من این 2 مسیر سایروس و w3 رو همزمان روی هاتبرد با النبی تک سوزنه دارم.منتها فرکانس 11283 w3 قدرتش 62 است به نظر شما تو شرینگ مشکلی نداشته باشه؟؟و یک سوال.دانکل تایمر شما ساخت کره است یا چین؟چون اون دوست من که فردا دانکل برای من میاره گفته که اون ساخت چین هست و اصلا ساخت کره تو بازار کمیابه.به نظر شما چینیش خوب کار میکنه که من از ناچاری چینیشو بگیرم؟؟؟لطفا اینم راهنمایی کنید.ممنون.
سلام.والا خودم هم تعجب کردم.منتها الان هر 2 مسیر رو همزمان دارم.حتی سیروس خیلی فرکانسش از قبل قو تره.در مورد دانکل هم بگم این دوست من که تو بانه هست.امروز چند جا رفته گفتن چینی شو داریم.والا من که اولین بارمه می خوام بگیرم و فردا وصل کنم.به خاطر این گفتم تا نخریده از اساتید محترم مصلحتی کرده باشم.چون من تو یکی از سایتها یه عکس از تایمر دیدم که رو کارتنش made in korea نوشته بود.نظر شما چیه؟ممنون
با سلام
همانطور که دوستان اگاه می دانند استارست 550 برای استفاده از تایمر باید پچ سونی ست را استفاده کند و متاسفانه باعث می شود که هیچ نر مافزار دیگری قبول نکند در حالیکه بعضی مدل رسیورها بدون استفاده از تایمر و همچنین دیگر مدلها با تایمر هم اکنون فرکانس 11727 را باز می کنند اما 550 من نزدیک دوهفته است که این فرکانس را با تایمر باز نمی کند در حالیکه بقیه پکیجها مشکلی ندارند ایا هیچ راهی نیست درست شود چون بنده از تایمر استفاده می کنم و ترفندی وجود ندارد که دوباره بتوانم مثل قبل 11727 را داشته باشم؟؟/ لطفا راهنمایی کنید