دانگل Astar

amirali1

کاربر
2009-10-08
12
4
والا هیچ اثری نداره هیچ کانالی باز نمیشه و اعتبار هم تغییر نمیکنه همون 15/6/2010 مونده

fuadir

کاربر
2009-11-08
61
141
42
دوستان لطفا کنید دانگل دلتای من تاریخ 20/6/2010 زده و هرکاری کردم تاریخش عوض نشد تمام برنامه ها را امتحان کردم لطفا راهنمایی کنید تقاضا میشود

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
توجه دانگلهای تایمر - دلتا و مشابه و همچنین میکرو باکس توسط ایدی سخت افزاری قابل تمدید هستند و تمام دانگلهای تایمر که به تاریخ اکسپایر رسیدن توسط هیچ نرم افزاری فعال نمی شوند مگر اینکه تمدید شوند که از نظر من دانگلهای تایمر ارزش تمدید ندارند
البته مدتی قبل اینجانب بدون پرداخت هیچ هزینه ای موفق به افزایش تاریخ اعتبار دانگل شدم اما اگر عنوان شد مسئولین شرینگ جهت جلوگیری اقدام می کنند

این هم توضیحانی در این مورد (کپی با ذکر منبع )
اعتبار دانگلهای تایمر ربطی به ای سی فلش و فایل فلش این دانگل ندارد برای اطمینان می توانید از دانگلی که دارای اعتبار فایل فلش توسط پروگرامر بخوانید و برای دانگل دیگری که اکسپایر شده به کار ببرید خواهید دید هیچ تفاوتی ایجاد نمی شود و همچنان دانگل اکسپایر شده اما برای افزایش تمدید نیاز به فایلی با فرمت osd که برای ای سی دریم دانگل تعریف شده و برای هر دانگل متفاوت این قطعه توسط هیچ پروگرامی قابل خواندن و نوشتن نیست و الگوریتم فعلا انحصاری و فقط در دست تولید کنندگان اما بعد از مدتها تلاش اینجانب توانستم اطلاعات این قطعه دامپ کنم و با به کار بردن این اطلاعات برای قطعه بدون اعتبار مشکل رفع کنم حتی اگر سورس موجود باشد براحتی می توان اعتبار دانگل 5 سال دیگر هم اضافه کرد و حتی ایدی سخت افزاری تغییر داد .......تمامی این موارد تجربه شخصی خودم و برای اولین بار ارائه شد فقط جهت اطلاع کاربران

آخرین ویرایش:

aafshin1354

کاربر
2008-07-30
2
0
سلام آیا دانگل تایمر ر وی منقضی شده است؟ چگونه می توان تاریخ اکسپایر شدن دانگل را مشاهده کرد؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دیگه خسته شدم از دست این دانگل تایمر یه روز w3 یه روز w6 با نر م افزار جدید اههههههههههههههههههههه:051::051::051::051::051::051::051::051:ه

سلام من میخوام دانگل تایمر را آپگرید کنم لودر هم از همین سایت دانلود کردم ولی همش ارور میدهmodel is not matched

سلام ایا امیدی هست دوباره کانالها را با دانگل تایمر مشاهده کنیم مرسی از جوابتون :in_love::in_love::in_love:

سلام آیا دانگل تایمر ر وی منقضی شده است؟ چگونه می توان تاریخ اکسپایر شدن دانگل را مشاهده کرد؟
با درود
دوستان محترم متاسفانه این دانگل وبقیه انها قبل از جام جهانی دچار مشکل شدند وتا الان هم کسی درست وحسابی نتوانسته بهره بری کنه!!
درهر صورت بعلت نرم افزارهای پی درپی وشیطنت هایی که ممکن است توسط عده ای صورت گرفته باشه هر چیزی احتمال دارد!
یک عده راه افتادند وپول جمع کردند تا دانگل ها را تمدید کنند بعد نرم افزار مجانی دانگل های تایمر را بکار انداخت:sadwalk:
فعلا نمی شود اظهار نظر قاطعی کرد که چه اتفاقی خواهد افتاد در هر صورت اخرین نرم افزار ارایه شده1097a میباشد:eek:k:

seyedmori

کاربر
2010-04-02
6
12
61
سلام
دانگل من تایمر می باشد و تاریخ انقضای آن 20/6/2010 بوده
و از همان تاریخ از کار افتاده
لطفا راهنمایی کنید چگونه می توانم آن را تمدید اعتبار کنم
از راهنمایی شما تشکر می کنم
در ضمن رسیور من آیکلاس 9595 می باشد

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
نرم افزار جدید دانگلهای Fullboxوsunboxوredbox بتاریخ25/6/2010

سلام دوستان:
نرم افزار جدید دانگلهای:

Fullbox
و
sunbox
و
redbox
بتاریخ25/6/2010
یادآوری:برای فعال سازی با کنترل دانگل 9990 را بزنید.

پیوست‌ها

omid_s

کاربر
2006-10-22
9
14
توجه دانگلهای تایمر - دلتا و مشابه و همچنین میکرو باکس توسط ایدی سخت افزاری قابل تمدید هستند و تمام دانگلهای تایمر که به تاریخ اکسپایر رسیدن توسط هیچ نرم افزاری فعال نمی شوند مگر اینکه تمدید شوند که از نظر من دانگلهای تایمر ارزش تمدید ندارند
البته مدتی قبل اینجانب بدون پرداخت هیچ هزینه ای موفق به افزایش تاریخ اعتبار دانگل شدم اما اگر عنوان شد مسئولین شرینگ جهت جلوگیری اقدام می کنند

این هم توضیحانی در این مورد (کپی با ذکر منبع )
اعتبار دانگلهای تایمر ربطی به ای سی فلش و فایل فلش این دانگل ندارد برای اطمینان می توانید از دانگلی که دارای اعتبار فایل فلش توسط پروگرامر بخوانید و برای دانگل دیگری که اکسپایر شده به کار ببرید خواهید دید هیچ تفاوتی ایجاد نمی شود و همچنان دانگل اکسپایر شده اما برای افزایش تمدید نیاز به فایلی با فرمت osd که برای ای سی دریم دانگل تعریف شده و برای هر دانگل متفاوت این قطعه توسط هیچ پروگرامی قابل خواندن و نوشتن نیست و الگوریتم فعلا انحصاری و فقط در دست تولید کنندگان اما بعد از مدتها تلاش اینجانب توانستم اطلاعات این قطعه دامپ کنم و با به کار بردن این اطلاعات برای قطعه بدون اعتبار مشکل رفع کنم حتی اگر سورس موجود باشد براحتی می توان اعتبار دانگل 5 سال دیگر هم اضافه کرد و حتی ایدی سخت افزاری تغییر داد .......تمامی این موارد تجربه شخصی خودم و برای اولین بار ارائه شد فقط جهت اطلاع کاربران

سلام
ميشه بگيد باد چيكار كرد يا در انحصار شماست ؟

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
با سلام
دوستان همانطور که می دانید چند وقتی است که کلا تایمر معمولی از کار افتاده حال چند سوال :
1- از دوستان متخصص همچون علی رسیور تقاضا دارم به ما بگویند که به طور کامل از تایمر معمولی به عنوان دانگل قطع امید کنیم و از این به بعد به عنوان رسیور و یا فروش مد نظر قرار دهیم یا نه ؟ یعنی امیدی به برقراری شیرینگ تایمر هست یا نه؟
2- فکر می کنم 90درصد دارندگان تایمر همان سری اول و معمولی ان را دارند و عدم برقراری شیرینگ می تواند این نوع دانگل را کلا از رده خارج نماید حال سوال اینست که برای برقراری شیرینگ آیاباید پول پرداخت کرد ؟و یا به صورت مجانی و با نرم افزار برنامه ارائه خواهد شد؟

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
با سلام
دوستان همانطور که می دانید چند وقتی است که کلا تایمر معمولی از کار افتاده حال چند سوال :
1- از دوستان متخصص همچون علی رسیور تقاضا دارم به ما بگویند که به طور کامل از تایمر معمولی به عنوان دانگل قطع امید کنیم و از این به بعد به عنوان رسیور و یا فروش مد نظر قرار دهیم یا نه ؟ یعنی امیدی به برقراری شیرینگ تایمر هست یا نه؟
2- فکر می کنم 90درصد دارندگان تایمر همان سری اول و معمولی ان را دارند و عدم برقراری شیرینگ می تواند این نوع دانگل را کلا از رده خارج نماید حال سوال اینست که برای برقراری شیرینگ آیاباید پول پرداخت کرد ؟و یا به صورت مجانی و با نرم افزار برنامه ارائه خواهد شد؟
سلام
دوست عزیز برخی مدل های تایمر با ورژن 1094 الان هم داره کار میکنه بعضی های دیگه با 1094 کار نکرده با نرم افزار 1097 فعال شده این 2نرم افزار را تست کنید
اما از کسانیکه پول دادند خبر درستی در دست نیست چون هرکی اعتراض میکنه توی سایتهایی که پول گرفتند پستها نابود میشود:eek:k:

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
دوستان عزیز من چند روزه که یه تایمر گیرم اومده و یه dvb sky star 2 دارم....
بنظرتون چجوری میتونم از دانگل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
دوستان گلم میگن: از دانگل میشه جای رسیور استفاده کرد...
اگه همچین چیزی هست لطفا منو راهنمایی کنید...

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
نرم افزار جديد دانگل timer ورژن 1101a به تاريخ 5-7-2010

با درود

نرم افزار جديد دانگل تايمر به تاريخ 5-7-2010

ورژن نرم افزار: 1101a

نرم افزار به منظور رفع مشکلات w3 ارائه شده است. تاريخ اعتبار دانگل ( تايمر اچ دي)

همچنان 31-5-2011

فايل اول براي رسيورهاي ايکلاس و هايويون

فايل دوم براي ساير رسيورها.

پیوست‌ها

rayn

کاربر
2009-05-04
13
4
49
نرم افزار تبديل تايگر به رسيور با اي دي 131 اگر مقدور است زحمت بكشيد.

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوستان پس تکلیف تایمر سری اول و معمولی چه می شود لطفا دوستان اعلام کنند تا ما دارندگان این نوع دانگل تایمر تکلیف خود را بدانیم.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان پس تکلیف تایمر سری اول و معمولی چه می شود لطفا دوستان اعلام کنند تا ما دارندگان این نوع دانگل تایمر تکلیف خود را بدانیم.

درود

منتظر نباشید ، سری اول ، یعنی تایمرهایی که تا 31 ماه May اعتبار داشتند Expire شدند و دیگر با نرم افزار تمدید نخواهند شد.این که می بینید اعتبار دانگل های بعدی هم برای بیش از یک سال تمدید شده فقط فریبی است برای فروش تایمرهای جدیدی که به بازار عرضه شده و به خاطر روشن سازی مسائل توسط فوروم های درجه اول روی دست فروشندگان آن باد کرده است.مصرف کننده خودش وضعیت تایمر را از ابتدا تا کنون با سایر دانگل ها مقایسه می کند و به این مساله پي می برد که در حال حاضر بی کیفیت ترین دانگل متعلق به Hivion است بنابراین سراغ آن نمی رود مگر این که افرادی نا آگاه باشند و فریب برخی دلال ها را بخورند.

بالا