دیگه خسته شدم از دست این دانگل تایمر یه روز w3 یه روز w6 با نر م افزار جدید اههههههههههههههههههههه:051::051::051::051::051::051::051::051:ه
سلام من میخوام دانگل تایمر را آپگرید کنم لودر هم از همین سایت دانلود کردم ولی همش ارور میدهmodel is not matched
سلام ایا امیدی هست دوباره کانالها را با دانگل تایمر مشاهده کنیم مرسی از جوابتون :in_love::in_love::in_love:
با درودسلام آیا دانگل تایمر ر وی منقضی شده است؟ چگونه می توان تاریخ اکسپایر شدن دانگل را مشاهده کرد؟
توجه دانگلهای تایمر - دلتا و مشابه و همچنین میکرو باکس توسط ایدی سخت افزاری قابل تمدید هستند و تمام دانگلهای تایمر که به تاریخ اکسپایر رسیدن توسط هیچ نرم افزاری فعال نمی شوند مگر اینکه تمدید شوند که از نظر من دانگلهای تایمر ارزش تمدید ندارند
البته مدتی قبل اینجانب بدون پرداخت هیچ هزینه ای موفق به افزایش تاریخ اعتبار دانگل شدم اما اگر عنوان شد مسئولین شرینگ جهت جلوگیری اقدام می کنند
این هم توضیحانی در این مورد (کپی با ذکر منبع )
اعتبار دانگلهای تایمر ربطی به ای سی فلش و فایل فلش این دانگل ندارد برای اطمینان می توانید از دانگلی که دارای اعتبار فایل فلش توسط پروگرامر بخوانید و برای دانگل دیگری که اکسپایر شده به کار ببرید خواهید دید هیچ تفاوتی ایجاد نمی شود و همچنان دانگل اکسپایر شده اما برای افزایش تمدید نیاز به فایلی با فرمت osd که برای ای سی دریم دانگل تعریف شده و برای هر دانگل متفاوت این قطعه توسط هیچ پروگرامی قابل خواندن و نوشتن نیست و الگوریتم فعلا انحصاری و فقط در دست تولید کنندگان اما بعد از مدتها تلاش اینجانب توانستم اطلاعات این قطعه دامپ کنم و با به کار بردن این اطلاعات برای قطعه بدون اعتبار مشکل رفع کنم حتی اگر سورس موجود باشد براحتی می توان اعتبار دانگل 5 سال دیگر هم اضافه کرد و حتی ایدی سخت افزاری تغییر داد .......تمامی این موارد تجربه شخصی خودم و برای اولین بار ارائه شد فقط جهت اطلاع کاربران
سلامبا سلام
دوستان همانطور که می دانید چند وقتی است که کلا تایمر معمولی از کار افتاده حال چند سوال :
1- از دوستان متخصص همچون علی رسیور تقاضا دارم به ما بگویند که به طور کامل از تایمر معمولی به عنوان دانگل قطع امید کنیم و از این به بعد به عنوان رسیور و یا فروش مد نظر قرار دهیم یا نه ؟ یعنی امیدی به برقراری شیرینگ تایمر هست یا نه؟
2- فکر می کنم 90درصد دارندگان تایمر همان سری اول و معمولی ان را دارند و عدم برقراری شیرینگ می تواند این نوع دانگل را کلا از رده خارج نماید حال سوال اینست که برای برقراری شیرینگ آیاباید پول پرداخت کرد ؟و یا به صورت مجانی و با نرم افزار برنامه ارائه خواهد شد؟
جهت دیتا را روی هلاست بگذار من چند روزه استفاده می کنم عالیهاستاد منم تایمرم دیگه کار نمیکنه 10روزه.
جهت دیتا را روی هلاست بگذار من چند روزه استفاده می کنم عالیه
دوستان پس تکلیف تایمر سری اول و معمولی چه می شود لطفا دوستان اعلام کنند تا ما دارندگان این نوع دانگل تایمر تکلیف خود را بدانیم.