Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,903
سلام یک اکانت یک ماهه برای کارت دی وی بی اسکای استار 2.6 ساخت کره می خواهم لطفا شرایط را برای من ارسال کنید
پیغام هاتون رو چک کنیدسلام یک اکانت یک ماهه برای کارت دی وی بی اسکای استار 2.6 ساخت کره می خواهم لطفا شرایط را برای من ارسال کنید
سلام والا تک جهته که نداریمدوست عزيز اكانت تك جهت براي هاتبرد نداريد؟
به مدير هاي انجمن يكم تخفيف بدهيد ممنون
لیست خاصی نداریم تقریبا همه کانال هایی که شر میشن رو باز میکنهلطفا لیست پکیج های بازگشایی این سرور را در سایت قرار دهید
به مدير هاي انجمن يكم تخفيف بدهيد ممنون
اسکای همه جا فریز داره کاریش نمیشه کرددوستان من هاتبرد را خوب دارم اما در بعضی از کانال های اسکای فریز هست نمیدونم دلیلش کجاست
سلام
عزیز کدام پکیجها رو باز میکنه
اگر لطف کنید پکیجها و شماره حساب اکانت تست رو به ایمیل mersi_boys@yahoo.com
بفرستید ممنون میشم. اگر کانالهای animals - discovery - nat geo و کانال yes فریز ندارن دائمی میخوام
ممنون
برای کارت dvb میخوایین یا رسیور اگر برای رسیور میخوایین مدل رسیورتون رو بگین تا بررسی کنیمدر مورد اكانت cccam اگر ميشه توضيح بدين!! چيكار ميكنه و.......
در مورد اكانت cccamاگر ميشه توضيح بدين!! چيكار ميكنه و.......
دوست من اکانت سی سی کم یک شماره سروری هست که از طریق پلاگین به رسیوتون منتقل میکنید برای مشاهده کانالهای کارتی و اگر رسیورتون اچ دی باشه کانالهای اچ دی البته باید اینترنت پر سرعت داشته باشید من خودم دارم توپه توپه.
باسلام ببخشيد سوألم رااينجا مطرح مي كنم من از اكانت سي سي كم استفاده مي كنم حدوديكماه ميشود كه كانالهاي هندي كارتي نايلست ديربازمي شد وبعدازبازشدن بلافاصله قطع مي شد والان اين كانالها اصلا باز نمي شوند مي خواستم بدانم اين اشكال ازاكانت من است يا درتمامي اكانتها وسرورها وضعيت اين كانالها همين طورمي باشد؟ باتشكرازراهنمايي شما