ضمن تشكر از راهنمائي شما جناب اقاي نكوئي
توضيحات ارائه شده توسط شما بصورت تجربي توسط خود من در سايت هاي ديگر ارائه شده كه بعلت ********** شدن سايت عزيز خودمان
نتوانستم براي راهنمائي ساير دوستان بگذارم
اي كاش متن اخر توضيحات راهم كه دعا براي سلامتي فرزند دوستمان اقا مجيد 0307بود مينوشتيد
باز هم ممنونم
دوست عزیز من در پست خصوصی که زده بودید پاسختان را دادم ولی برای اطلاع دوستان دیگر اینجا هم می گم هیچ اثری از اسم آقا مجید در پست مربوطه نبود اگر هم بوده من ندیدم. از آنجایی که مطلب هم زیاد مهم و معتبر نیست و من فقط برای راه انداختن کار شما در یک تایپیک عادی قرار دادم و درضمن ممکن است روش خاصی برای ایجاد دی وی دی به صورت بوت ایبل وجود داشته باشد که ما نمی دانیم , بنده به منبع آن اشاره ای نکردم. در هر حال مطالبی را معمولا با ذکر منبع می آورند که از اهمیت بالایی برخوردار باشد , جای دیگر وجود نداشته باشد و کارایی آن بر روی دستگاه های مختلف تست و جواب داده و در آن از بهترین و جدیدترین روشها استفاده شده باشد. اگر همین الان در گوگل سرچ کنید می بینید هزاران مطلب شبیه مطلب بالا در ارتباط با بک آپ گیری وجود دارد که تعداد زیادی از آنها توسط کاربران عادی نوشته شده و زیاد معتبر نیست. همانطور که می بینید مطلب را هم با نام خودم نیاوردم و با چنین کاری بسیار مخالفم و از دید من عملی بس زشت و نکوهیده است
در هر صورت بنده فقط و فقط و فقط بعد از برخورد کردن با این مطلب به طور تصادفی آن را در اینجا قرار دادم که شاید گره گشای مشکل شما باشد و حتی باور کنید کلی در تایپیکهای مختلف گشتم تا تایپیک شما را پیدا کردم. حال که مشکلتان حل شده و هدف هم همین بوده خوشحالم و همانطور که در امضای شخصی من مشخص هست و خواست قلبی من هم چنین است
بیایید صادقانه اطلاعاتمان را در اختیار یکدیگر قرا دهیم
موفق باشید