درخواست راهنمائی برگشت بکاب لب تاب

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
دوستان ایا کسی هست که بتواند توضیح دهد که چطوری به کمک دی وی دی بکاب گرفته شده
به کمک لب تاب ویستا را مجددا نصب کرد در لب تاب سونی

Mahsoon

کاربر
2006-10-19
18
10
با سلام
با DVD شماره 1 دستگاه را بوت كنيد خودش يك ويزارد باز ميكند سپس روي Restore Complete Drive C برويد و تا پايان كار منتظر بمانيد زياد سخت نگيريد خيلي خيلي ساده است !
نكات مهم :
- تمامي اطلاعات شما با اين كار ازبين ميرود قبل از ريكاوري حتما" از ديتا هاي خود Backup بگيريد
- در طي مراحل كار دستگاه چندين بار ريست ميشود كه تا پايان كار و رسيدم به مرحله پرسيدن نوع كي برد و Regin و ... بايد صبر كنيد !
- در بعضي مواقع خيلي سريع DVD شماره 2 را ميخواهد و سپس حسابي طول ميدهد ( حدود 1 ساعت ) نگران نشويد وبا صبرو شكيبايي مراحل را به پايان برسانيد !
سوالي بود در خدمتم - راستي مدل دستگاه چيه ؟

آخرین ویرایش:

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
ضمن تشكر از راهنمائي شما
مدل دستگاه منsony vaio vgn-nr160n ميباشد ولي وقتي دي وي دي 1 را در سيستم ميگذارم سيستم از طريق دي وي دي بوت نميشود وتوسط بوت سيستم بالا ميايد لازم به ذكر است كه من قبلا يك پارتيشن داشتم كه
به سه پارتيشن تبديل كرده ام هارد لب تاب هم 160 گيگ است لطفا راهنمائي نمائيد

Mahsoon

کاربر
2006-10-19
18
10
درود
براي اينكه دستگاه شما از درايو DVD بوت شود شما ميبايست ابتدا در قسمت Boot Sequence در Setup نوت بوك خود اولين گزينه First Boot را از هارد ديسك به DVD درايو تغيير دهيد !
براي اين منظور به محض روشن كردن دستگاه خود كليد F2 يا F10 را بزنيد تا به منوي ستاب وارد شويد و از آنجا به قسمت مديريت BOOT دستگاه برويد تا تغييرات لازم جهت عوض كردن گزينه هاي بوت را اعمال نماييد
- بعد از اعمال تغييرات لازم جهت ثبت و Save شدن تغييرات كليد F10 را بزنيد و گزينه Yes را انتخاب نماييد سپس دستگاه مجددا" ريست شده و از DVD بوت ميشود

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
استاد عزيزلبتاب من اتوماتيك از روي سي دي بوت ميشود ولي dvd بكاب گرفته شده را وقتي در سيستم ميگذارم بعد از چند لحظه مجددا از روي بوت خود ويستا بوت ميشود با كليد f10 منوي edit boot optionبصورت زير
نمايش داده مشود
edit windows boot option for : windows vista
path: \windows\system32\winload.exe
partition : 2
hard disk:cd68db70
{ noexecute=option
فقط در پايين 2كليد تائيد و خروج را دارد
لطفا راهنمائي كنيد

Mahsoon

کاربر
2006-10-19
18
10
ولي dvd بكاب گرفته شده را وقتي در سيستم ميگذارم بعد از چند لحظه مجددا از روي بوت خود ويستا بوت ميشود
با سلام
با گذاشتن DVD ريكاوري شما با صفحه اي شبيه Booting ويستا مواجه مي شويد ! در اين حالت ديگر كليدي فشار ندهيد تا منوي ويزارد ريكاوري ظاهر شود ! اين امر طبيعي است ! و دليل آن اينست كه سيستم براي ريكاوري احتياج به بار گذاري فايلهاي لازم و ابتدايي دارد كه شبيه بوت ويستاست !
در ضمن فشردن كليد F10 يا F2 بسبب انتخاب نوع Device بوت است اگر شما دستگاهتان با سي دي و يا دي وي دي بوت ميشود بدين معني است كه در دستگاه شما اولين انتخاب بوت از روي سيدي و يا دي وي دي از قبل تعريف شده است ! و ديگر مشكلي نيست !
با dvd ريكاوري شماره 1 دستگاه را بوت كنيد و ادامه كار را از روي ويزارد آن پيش ببريد !​

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
اقای mahsoon عزيز من متوجه نشدم شما می فرماييد بعد از گذاشتن dvd ريکاوری ايا منظور dvd ريکاوری است که بصورت جداگانه روی لب تاب است يا همان dvd بکاب گرفته شده از ويستا
بايد بعرض برسانم که مدل لبتاب من که دربالا گفتم dvd ريکاوری اصلا ندارد
همچنين اگر راهنمايی بفرماييد ابا بعد از زدن منو f10 که وارد منو بوت بصورتي که در بالا گفته شد
ميشود بدون هيچ عملی بايد منتظر ماند تا منوی ريکاوری اجرا شود
ايا اگر بايستي براي برگشت بکاب کامپلد از روی dvd حتما dvd ريكاوري باشد برای سيستم من
بايستی از چه مدلی استفاده کرد
بي صبرانه منتظر راهنمايی شما هستم

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
شما باید از دی وی دی بک آپی که خودتان با استفاده از نرم افزار بک آپ ساز لپتاپتان تهیه کرده اید استفاده کنید. مشکل شما اینست که نمی توانید بوت را از هارد به dvd تغییر دهید. در اکثر لپ تاپها همان کلید f10 می باشد. در عین حال در زمان بالا آمدن همان ابتدا به نوشته های پایین دقت کنید. راهنما برای ورود به منوهای بایس و بوت و ... وجود دارد. کلید مربوطه را پیدا و منوی بوت را به دی وی دی تغییر دهید.

برای اینکه متوجه شوید که دستگاه از طریق dvd بوت می شود یک سی دی ویندوز در درایو قرار دهید اگر از طریق آن شروع به بوت کرد بدانید که dvd بک آپ شما ایراد دارد و در حقیقت bootable نیست!!

ali m.g

مدیر بازنشسته
2008-01-04
31
51
با سلام .همكار محترم دوستان راههاي اصولي را راهنمايي كردند من هم از آنها استفاده كردم وتشكر ميكنم .
فكر ميكنم با توجه باينكه مثل من حرفه اي نيستيد .سي دي هاي bootable هستند كه اگر حتي از طريق SETUP بوت را تعريف نكنيد باز از طريق سي دي يا دي وي دي شما بالا خواهد آمد .كه در آنصورت با انتخاب نوع ويندوز .
شروع به نصب حواهد شد .اين راحتترين كاره .ونهايتا تا 2000 هزينه ويندوز ميباشد
موفق باشيد

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
با سلام .همكار محترم دوستان راههاي اصولي را راهنمايي كردند من هم از آنها استفاده كردم وتشكر ميكنم .
فكر ميكنم با توجه باينكه مثل من حرفه اي نيستيد .سي دي هاي bootable هستند كه اگر حتي از طريق SETUP بوت را تعريف نكنيد باز از طريق سي دي يا دي وي دي شما بالا خواهد آمد .كه در آنصورت با انتخاب نوع ويندوز .
شروع به نصب حواهد شد .اين راحتترين كاره .ونهايتا تا 2000 هزينه ويندوز ميباشد
موفق باشيد

سلام

دوست عزیز نمی دونم منظور شما را درست متوجه شدم یا نه. اما اگر منظورتان این است که با 2000 تومان یک سی دی ویندوز تهیه کنند باید بگم مشکل کار اینجاست که برای لپتاپها باید از ویندوز نسخه اصلی خودشان استفاده کرد و با دیگر نسخه های ویندوز دچار یکسری مشکل خواهند شد. برای همین همان ابتدا یک بک آپ تهیه می کنند که این کار با بک آپ گیری معمولی متفاوت و از طریق خود لپ تاپ انجام می شود سپس با همان دی وی دی که به صورت bootable هست به اصطلاح ویندوز را ریکاوری می کنند. البته لپتاپهای مختلف بسته به مدل و تاریخ ساختشان متفاوت است و در بعضی مدلها حتما باید firstboot را به dvd تغییر داد تا dvd های bootable قابل استفاده شوند.
موفق باشین

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
اساتيد محترم من براي چندمين بار از ويستا لب تاب به كمك برنامه خود ويستا بكاب كامل گرفتم ولي هيچ كدام از دي وي دي ها
بوت ايبل نميشود منظورم اينست كه از طريق دي وي دي بكاب بوت نميشود در صورتي كه اولويت بوت در لبتاب من دي وي دي است
وبراحتي سي دي ايكس پي و ويستا اتوران شروع به كارميكند لطفا راهنمائي كنيد كه چطوري در مدل
sony vaio vgn-nr160n بكاب را از روي دي وي دي برگردانم

آخرین ویرایش:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز فکر کنم مطلب زیر کارت را راه بی اندازه (موفق باشید):

همانطور كه ميدانيد در بعضي از لبتابهاي سوني دي وي دي ريكاوري وجود ندارد و قسمتي از هارد بعنوان
ريكاوري در نظر گرفته شده حال اگر بعضي از دوستان بعلت فرمت كردن هارد يا پارتيشن بندي پارتيشن
ريكاوري خود را از دست داده يا اطلاعات انرا پاك كرده اند و يا بهر عللي نمي توانند از روي دي وي دي بكاب كه قبلا توسط خود سيستم ويستا گرفته شده بكاب قبلي را برگردانند و بايستي قيد ويستاي اورجينال را بزنند و ويستاي غير اورجينال را مجددا نصب كنند
حال براي اينگونه دوستان كه مايلند از روي بكاب گرقته شده ويندوز اورجينال خود را برگردانند يك راه حل
ساده وتجربه شده توسط خودم چون خود نيز اين مشكل را داشته و به كمك اين تجربه توانستم ويندوز اورجينال خود را برگردانم وجود دارد
اما مراحل :
ابتدا براي ريكاوري بايد از دي وي دي ويستا كمك گرفت بدين صورت كه دي وي دي ويستا را در سيستم
گذاشته وبكمك ان سيستم را بوت ميكنيم تا صفحه اول install windows بيايد بعد بدون تغيير دادن زبان
به صفحه بعد وارد ميشويم در اين قسمت روي كليدnext كليك كرده تا منو سيستم ريكاوري فعال شده
در اين موقع dvd ويستا را خارج كرده و آخرينdvd بكاب ( بستگي دارد شما چند dvd بكاب گرفته ايد مثلا اگر 2 dvd داريد ابتدا dvd شماره 2) را در سيستم گذاشته
و next ميزنيم تا پنجره انتخاب نوع ريكاوري ظاهر شده كه ما در اينجا windws complet را انتخاب كرده
تا سيستم تارخ بكاب را از روي dvd بخواند بعد سيستم يك اخطار مبني بر گذاشتن dvd شماره 1 ظاهر ميشود كه فقط با گذاشتن dvd شماره 1 خود سيستم از روي بكاب اطلاعات را مجددا
نصب ميكند و درمراحل زماني تقاضايdvd شماره هاي بعدي را ميكند لازم به ذكر است كه
سيستم بصورت روز اول بكاب گيري بيرون مي ايد و اگر يك پارتيشن خود لبتاب را به چند پارتيشن تبديل كرده ايد به يك پارتيشن تبديل ميشود

gfor

کاربر
2008-05-23
1
1
باسلام
دوستان لطف کردن و مطالبی رو عنوان کردن که من بعید میدونم به نتیجه ای رسیده باشید.
حالا من با اجازه دوستان یک راهنمای میکنم امیدوارم به نتیجه برسید.
شما با استفاده از سیستم ریستوری نمی توانید سیستم خود رو باز خوانی (ریکاوری) کنید برای این کار باید یک بوت ای بل هم همراه بک آپ بسازید که فکر نمی کنم شما این کاررو بتوانید انجام بدهید ولی راه ساده تر و اصولی تری هم هست NTI CD & DVD-Maker یکی از نرم افزارهای هست که این کارو برای ما راحت کرده!
شما با استفاده از نرم افزار NTI CD & DVD-Maker براحتی میتوانید یک ریکاوری (بک آپ) برروی دی وی دی بگیرید و هر زمانی که خواستید سیستم عامل خود رو باز خوانی کنید و به روز اول بر گردانید.
معمولآ لب تاپهای عرضه شده همراه با پک و بسته بندی خود یک دی وی دی ویندوز یا ریکاوری هم همراه بسته موجود هست تا ماهیت و هویت محصول شما از بین نره؟
و این رو هم باید بدانید اگر شما لب تاپی تهیه کردید که بر پایه ویندوز ویستا طراحی شده بود شما نمی تواند ویندوز اکس پی را برروی آن نصب کنید مگر اینکه ری یل لب تاپ را تغییر بدهید که این کار هم به لطف برخی از نرم افزرها امکان پذیر است.
دانلود نرم افزار از سایت سافت پدیا
سایز 47.29Mb
موفق باشید

akhh

کاربر
2007-05-02
12
2
ضمن تشكر از راهنمائي شما جناب اقاي نكوئي
توضيحات ارائه شده توسط شما بصورت تجربي توسط خود من در سايت هاي ديگر ارائه شده كه بعلت ********** شدن سايت عزيز خودمان
نتوانستم براي راهنمائي ساير دوستان بگذارم
اي كاش متن اخر توضيحات راهم كه دعا براي سلامتي فرزند دوستمان اقا مجيد 0307بود مينوشتيد
باز هم ممنونم

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
ضمن تشكر از راهنمائي شما جناب اقاي نكوئي
توضيحات ارائه شده توسط شما بصورت تجربي توسط خود من در سايت هاي ديگر ارائه شده كه بعلت ********** شدن سايت عزيز خودمان
نتوانستم براي راهنمائي ساير دوستان بگذارم
اي كاش متن اخر توضيحات راهم كه دعا براي سلامتي فرزند دوستمان اقا مجيد 0307بود مينوشتيد
باز هم ممنونم

دوست عزیز من در پست خصوصی که زده بودید پاسختان را دادم ولی برای اطلاع دوستان دیگر اینجا هم می گم هیچ اثری از اسم آقا مجید در پست مربوطه نبود اگر هم بوده من ندیدم. از آنجایی که مطلب هم زیاد مهم و معتبر نیست و من فقط برای راه انداختن کار شما در یک تایپیک عادی قرار دادم و درضمن ممکن است روش خاصی برای ایجاد دی وی دی به صورت بوت ایبل وجود داشته باشد که ما نمی دانیم , بنده به منبع آن اشاره ای نکردم. در هر حال مطالبی را معمولا با ذکر منبع می آورند که از اهمیت بالایی برخوردار باشد , جای دیگر وجود نداشته باشد و کارایی آن بر روی دستگاه های مختلف تست و جواب داده و در آن از بهترین و جدیدترین روشها استفاده شده باشد. اگر همین الان در گوگل سرچ کنید می بینید هزاران مطلب شبیه مطلب بالا در ارتباط با بک آپ گیری وجود دارد که تعداد زیادی از آنها توسط کاربران عادی نوشته شده و زیاد معتبر نیست. همانطور که می بینید مطلب را هم با نام خودم نیاوردم و با چنین کاری بسیار مخالفم و از دید من عملی بس زشت و نکوهیده است
در هر صورت بنده فقط و فقط و فقط بعد از برخورد کردن با این مطلب به طور تصادفی آن را در اینجا قرار دادم که شاید گره گشای مشکل شما باشد و حتی باور کنید کلی در تایپیکهای مختلف گشتم تا تایپیک شما را پیدا کردم. حال که مشکلتان حل شده و هدف هم همین بوده خوشحالم و همانطور که در امضای شخصی من مشخص هست و خواست قلبی من هم چنین است بیایید صادقانه اطلاعاتمان را در اختیار یکدیگر قرا دهیم
موفق باشید

بالا