دليل کار نکردن دکمه پنل و کننرل 1*1

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
لطفا اگه امکانش هست زودتر کمک کنيد خيلي واجبه

درود:

ممکنه واضحتر بفرمایید لطفاً بر اعصاب خود مسلط باشید مشکل شما چی هست؟

ممکنه گرافیک فیتر کنترل رسیور شما سابیده شده باشه باید مجدداً شارژ کنید تا قشنگ مثل روز اول براتون برگرده ، بعد دکمه های روی پنل ممکنه میکروسویچ اونها اهمی شده بر اثر جرم الکتریکی وارده امیدوارم به سوال مورد نظر شما درست جواب
داده باشم.

mostafa.1706

کاربر
2020-10-09
5
5
ممنونم ازت
داداش به کل هر دو با هم از کار افتادن،نرم افزار زدم ولي ...
حتي رو شبکه اي که هست عادي پخش ميکنه
اگه بتوني راهنمايي کني عالي ميشه،دمتگرم
فقط يخورده واضحتر بگيد لطفا،حرفه اي نيستم

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
ممنونم ازت
داداش به کل هر دو با هم از کار افتادن،نرم افزار زدم ولي ...
حتي رو شبکه اي که هست عادي پخش ميکنه
اگه بتوني راهنمايي کني عالي ميشه،دمتگرم
فقط يخورده واضحتر بگيد لطفا،حرفه اي نيستم

درود
تمام اتصالات(سیم ال -کابل آ وی یا اچ دی ام آی)و ..... رو در بیارید بعد از طریق کنترل و یه دگمه های جلوی پنل
استفاده کنیید ببینید درست شد

toto.

کاربر
2014-06-15
60
158
سلام احتمال رو کانالهای جم مسیر یاهست قفل کرده

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
سلام احتمال رو کانالهای جم مسیر یاهست قفل کرده

درودی دیگر :

برای تست این احتمال شما کافیه رسیور رو خاموش کرده و فقط سیم lnb رو از تیونر خارج کنید و همینطور رسیور رو باز به برق بزنید و حالا تست کنید ببینید باز همان اشکال رو داره یعنی هنگ قبلی رو داره و یا رفع میشه (تست این مورد اینطوریه) موفق باشید.

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42

درودی دیگر :

برای تست این احتمال شما کافیه رسیور رو خاموش کرده و فقط سیم lnb رو از تیونر خارج کنید و همینطور رسیور رو باز به برق بزنید و حالا تست کنید ببینید باز همان اشکال رو داره یعنی هنگ قبلی رو داره و یا رفع میشه (تست این مورد اینطوریه) موفق باشید.

سلام استاد
من هم یه رسیور استارمکس 1*1 دارم که نوشته های جلوی پنل شطرنجی میشه و دستگاه خود به خود شروع می کنه به کم کردن صدا هرچی صدا زیاد کنم دوباره کم میشه
اکثر نرم افزار ها را با لودر و یو اس بی انتقال دادم درست نشد
ممنون اگه راهنمایی فرمایید؟؟؟؟

mostafa.1706

کاربر
2020-10-09
5
5
داداش کلا تموم سيم ها رو خارج هم ميکنم همونجوره
اکه وصل کنم به ال حتي شبکه اي رو که مونده نشون ميده
به کل کنترل و دکمه پنل کار نميکنه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
نه داداش خود دستگاه مشکل داره
به کل نه دکمه پنل و نه کنترل کار نميکنه

درود :

لطفاً سوالی رو که مطرح میکنید پیگیر باشید نه هر وقت که دلتون خواسجواب بدید موضوع رو به کل منقلب میکنید انگار ماها منتظریم میخوایید تا انجام بدیم .....خوب باو کنید به علت مشغله و زمان کم و این همه دلهره های اقتصاد بعید میدونم کسی وقت کنه تاپیک رو از اول بگیره بخونه چه برسه برسی مطالب ،.
لطفاً اگر میخواهید به نتیجه برسید زود به سوالات خواسته شده پاسخ دهید نه یکی رو انجام بدید و چهارتا رو رد کنید لطفاً
(( بریم به اصل موضوع ظاهر قضیه رسیود دستکاری نرم افزاری شده که به این روز افتاده حتماً اینجوری که من فهمیدم نرم افزار فلش یا اپدید رسیور مشابهی به اون رسیور تزریق شده اگر که از لحاظ سخت افزاری سالم باشه اونم سخت افزاری منظور از فیتر کنترل همان رسیور و میکروسوتچهای پنلش چرا که بند تا حالا مشاهده نکردم پردازنده این ایراد رو وارد کنه خرابی خود پنل چرا میتونه این ایراد رو بوجود بیاره اما روی دکمه های فیتر کنترل هرگز موفق باشید.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام استاد
من هم یه رسیور استارمکس 1*1 دارم که نوشته های جلوی پنل شطرنجی میشه و دستگاه خود به خود شروع می کنه به کم کردن صدا هرچی صدا زیاد کنم دوباره کم میشه
اکثر نرم افزار ها را با لودر و یو اس بی انتقال دادم درست نشد
ممنون اگه راهنمایی فرمایید؟؟؟؟

یست
با درود //دوست گرامی این ایراد شما ایراد نرم افزاری نیست و احتمال خرابی پردازنده و یا خرابی ایسی پشت پنل وجود داره البته در مواقعی هم شورت شدن میکرو سویچ میتونه باعث این ایراد بشه //البته بهتون توصیه میکنم اگر تعمیر ار نیستید این کار را به یک تعمیرکار بسپارید و از دستکاری دستگاه که موجب خرابی هست پرهیز کنید

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
با درود دوست عزیز
برد اصلی را با یک دستگاه دیگه همین مدل تعویض کردم بازم هم همین مشکل کم کردن صدا را داشت یعنی میشه از منبع تغذیه باشه یا پنل جلو دستگاه

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
یست
با درود //دوست گرامی این ایراد شما ایراد نرم افزاری نیست و احتمال خرابی پردازنده و یا خرابی ایسی پشت پنل وجود داره البته در مواقعی هم شورت شدن میکرو سویچ میتونه باعث این ایراد بشه //البته بهتون توصیه میکنم اگر تعمیر ار نیستید این کار را به یک تعمیرکار بسپارید و از دستکاری دستگاه که موجب خرابی هست پرهیز کنید

با درود دوست عزیز
برد اصلی را با یک دستگاه دیگه همین مدل تعویض کردم بازم هم همین مشکل کم کردن صدا را داشت یعنی میشه از منبع تغذیه باشه یا پنل جلو دستگاه

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
با درود دوست عزیز

درود :

خیر ربطی به منبع تغذیه نداره این ایراد...

میکرو سویچ داون رو عوض و یا یکی از پایه های اونو از مدار خارج کنید و تست کنید

اگر باز همین ایراد رو داشت احتمال دیگه ای هم قبل از آیسی پنل 2 عدد دیود زینر یکیشون

جامپر شده باشه باید عوض شود .

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42

درود :

خیر ربطی به منبع تغذیه نداره این ایراد...

میکرو سویچ داون رو عوض و یا یکی از پایه های اونو از مدار خارج کنید و تست کنید

اگر باز همین ایراد رو داشت احتمال دیگه ای هم قبل از آیسی پنل 2 عدد دیود زینر یکیشون

جامپر شده باشه باید عوض شود .

ممنون
میکرو سوعیچ داون کجاست رو برد اصلی یا رو پنل؟؟؟

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
ممنون
میکرو سوعیچ داون کجاست رو برد اصلی یا رو پنل؟؟؟

درود :

عذر میخوام از اینکه واضحتر توضیح نداده بودم (( داون down )) یعنی همان میکروسویچ معمولی که روی پنل قرار داره و حکم کم کردن صدا رو داره .

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42

درود :

عذر میخوام از اینکه واضحتر توضیح نداده بودم (( داون down )) یعنی همان میکروسویچ معمولی که روی پنل قرار داره و حکم کم کردن صدا رو داره .

خواهش می کنم بزرگوار
برد پنل استارمکس a100 به استارمکس 1*1 می خوره؟
یه استارمکس a100 موجود دارم روشن نمیشه فقط چراغ آبی روشن رو برد هم چند قسمت جای سوختگی داره

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,544
خواهش می کنم بزرگوار
برد پنل استارمکس a100 به استارمکس 1*1 می خوره؟
یه استارمکس a100 موجود دارم روشن نمیشه فقط چراغ آبی روشن رو برد هم چند قسمت جای سوختگی داره

درود:

احتمال داره میخوره اما دقیق نمیدونم ولی ایکاش یک تصویر واضح از پشت و روی برد پنل ها قرار میدادید همراه با مشخص کردن مربود به کدام رسیور ...
راستی فرمودید برد رسیور مورد نظر جای سوختگی داره هرگز پنل در مواقع معمول به خودش علائم سوختگی نمیگیره احتمال میرود دستکاری شده باشه ...
راستی به چسب روی کام پنل که به برد مین قرار داده میشه از طرف شرکت بعی موقع ها مشکل ساز میشه به اون اشاره نکردیم اونو با تینر چند هزاز قشنگ بشور مخصوصاً اون قسمتهایی که روی مقاومتا پاشیده شده و اگر تا پایه های پردازنده .

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42

درود:

احتمال داره میخوره اما دقیق نمیدونم ولی ایکاش یک تصویر واضح از پشت و روی برد پنل ها قرار میدادید همراه با مشخص کردن مربود به کدام رسیور ...
راستی فرمودید برد رسیور مورد نظر جای سوختگی داره هرگز پنل در مواقع معمول به خودش علائم سوختگی نمیگیره احتمال میرود دستکاری شده باشه ...
راستی به چسب روی کام پنل که به برد مین قرار داده میشه از طرف شرکت بعی موقع ها مشکل ساز میشه به اون اشاره نکردیم اونو با تینر چند هزاز قشنگ بشور مخصوصاً اون قسمتهایی که روی مقاومتا پاشیده شده و اگر تا پایه های پردازنده .

ممنون داداش پنل استارمکس a100 به استارمکس 1*1 نخورد
میشه دقیق تر توضیح بدید که چه مشکلی داره پنل 1*1 که دستگاه خود به خود صدا کم می کنه و حروف روی پنل شطرنجی میشه ممنون

بالا