mostafa.1706
کاربر
- 2020-10-09
- 5
- 5
لطفا اگه امکانش هست زودتر کمک کنيد خيلي واجبه
لطفا اگه امکانش هست زودتر کمک کنيد خيلي واجبه
ممنونم ازت
داداش به کل هر دو با هم از کار افتادن،نرم افزار زدم ولي ...
حتي رو شبکه اي که هست عادي پخش ميکنه
اگه بتوني راهنمايي کني عالي ميشه،دمتگرم
فقط يخورده واضحتر بگيد لطفا،حرفه اي نيستم
سلام احتمال رو کانالهای جم مسیر یاهست قفل کرده
درودی دیگر :
برای تست این احتمال شما کافیه رسیور رو خاموش کرده و فقط سیم lnb رو از تیونر خارج کنید و همینطور رسیور رو باز به برق بزنید و حالا تست کنید ببینید باز همان اشکال رو داره یعنی هنگ قبلی رو داره و یا رفع میشه (تست این مورد اینطوریه) موفق باشید.
نه داداش خود دستگاه مشکل داره
به کل نه دکمه پنل و نه کنترل کار نميکنه
سلام استاد
من هم یه رسیور استارمکس 1*1 دارم که نوشته های جلوی پنل شطرنجی میشه و دستگاه خود به خود شروع می کنه به کم کردن صدا هرچی صدا زیاد کنم دوباره کم میشه
اکثر نرم افزار ها را با لودر و یو اس بی انتقال دادم درست نشد
ممنون اگه راهنمایی فرمایید؟؟؟؟
یست
با درود //دوست گرامی این ایراد شما ایراد نرم افزاری نیست و احتمال خرابی پردازنده و یا خرابی ایسی پشت پنل وجود داره البته در مواقعی هم شورت شدن میکرو سویچ میتونه باعث این ایراد بشه //البته بهتون توصیه میکنم اگر تعمیر ار نیستید این کار را به یک تعمیرکار بسپارید و از دستکاری دستگاه که موجب خرابی هست پرهیز کنید
با درود دوست عزیز
برد اصلی را با یک دستگاه دیگه همین مدل تعویض کردم بازم هم همین مشکل کم کردن صدا را داشت یعنی میشه از منبع تغذیه باشه یا پنل جلو دستگاه
درود :
خیر ربطی به منبع تغذیه نداره این ایراد...
میکرو سویچ داون رو عوض و یا یکی از پایه های اونو از مدار خارج کنید و تست کنید
اگر باز همین ایراد رو داشت احتمال دیگه ای هم قبل از آیسی پنل 2 عدد دیود زینر یکیشون
جامپر شده باشه باید عوض شود .
ممنون
میکرو سوعیچ داون کجاست رو برد اصلی یا رو پنل؟؟؟
درود :
عذر میخوام از اینکه واضحتر توضیح نداده بودم (( داون down )) یعنی همان میکروسویچ معمولی که روی پنل قرار داره و حکم کم کردن صدا رو داره .
خواهش می کنم بزرگوار
برد پنل استارمکس a100 به استارمکس 1*1 می خوره؟
یه استارمکس a100 موجود دارم روشن نمیشه فقط چراغ آبی روشن رو برد هم چند قسمت جای سوختگی داره
درود:
احتمال داره میخوره اما دقیق نمیدونم ولی ایکاش یک تصویر واضح از پشت و روی برد پنل ها قرار میدادید همراه با مشخص کردن مربود به کدام رسیور ...
راستی فرمودید برد رسیور مورد نظر جای سوختگی داره هرگز پنل در مواقع معمول به خودش علائم سوختگی نمیگیره احتمال میرود دستکاری شده باشه ...
راستی به چسب روی کام پنل که به برد مین قرار داده میشه از طرف شرکت بعی موقع ها مشکل ساز میشه به اون اشاره نکردیم اونو با تینر چند هزاز قشنگ بشور مخصوصاً اون قسمتهایی که روی مقاومتا پاشیده شده و اگر تا پایه های پردازنده .