مدیران محترم جواب ما چی شد؟؟؟؟!!!!!
عزیزم سه بار کلین کردم بازم همونطوریه
نرم افزار 2.28 میکروباکس 2 رو انتقال بده ببین بازم همینجوریه
دوست عزیز من میگم 2.28 بود تبدیل شد به میکرو 2 با بدبختی برگردوندم به میکرو 1 اونوقت شما میگی 2.28 بریز!!!!!!!!
من از 1002 استفاده میکنم 2.28 کار نمیده رو 1002
<br><br><br><span style="color:#ff0000;"><font size="4">دوست عزیز من میگم 2.28 بود تبدیل شد به میکرو 2 با بدبختی برگردوندم به میکرو 1 اونوقت شما میگی 2.28 بریز!!!!!!!!<br><br>من از 1002 استفاده میکنم 2.28 کار نمیده رو 1002</font></span>نرم افزار 2.28 میکروباکس 2 رو انتقال بده ببین بازم همینجوریه
واسه تبدیل شدن میکرو 2 به میکرو 1 کدوم نرم افزارو پیشنهاد میکنید؟؟؟
از این نرم افزار استفاده کن و با لودر میکرو 2 انتقال بده و بعد کلین میکرو 1 رو انتقال بده و در اخر نرم افزار 1.71 رو انتقال بده
دوست عزیزاینم قبول نمیکنه .... فقط نرم افزار BACK.to.MICROBOX1 میتونه برگردونه که اونم هر 30 ثانیه قطع میکنه شرینگ رو
با سلامالان میکروباکس های یک تعویض قطعه نشده با کدوم سافتویر عملکرد دارند؟ لطف کنید لینک رو بهم بدین.
با سلام
لطفا یکی از اساتید میتونه بگه که که این مشخصات مربوط به کدام دستگاه میکروباکسه ؟
با تشکر
http://1.irantks.biz/attachment.php?attachmentid=60495&stc=1&d=1323225673
سلام دوست عزیز مشخصات مربوط به دانگل سری جدید میکرو باکس (micro box 5) البته طبق عکس نرم افزار رسیور آخرین ورژن 1.42 توسط کارخانه سازنده نصب شده جهت استفاده از حالت دانگل توسط آخرین نرم افزار ورژن 1.76 دستگاه آپدیت کنید
با سلام و سپاس از پاسخگویی سریع و کامل شما
مشکلی که دارم اینه که از 5 دستگاهی که یکی از دوستان تهیه کرده بود فقط یک عددش که عکس منویش را در پست قبلی گذاشتم سالم و دست نخورده باقی مونده !!!
جعبه هر پنج دستگاه کاملا شبیه به میکروباکس 1 هست ( زرد و سفید ) ، و روی جعبه ها اشاره ای به میکروباکس 5 نشده !!!!!!!!!!!!در ضمن شماره سریال و منوی همگی هم در ابتدا یکی و کاملا شبیه به عکس بالا بود.
بنابراین با این تصور که میکروباکس 1 هستند دو عدد را با ورژن 1.43 تبدیل به رسیور کرده و دوعدد دیگه را هم با ورژن 1.71 به دانگل تبدیل کردم.
طبیعتا کار غلطی بوده و دستگاه ها از کار افتادند. در حالت رسیور هیچ سیگنالی نداریم.
شماره سریالها رو تغییر دادم ولی باز هم امکان استفاده به عنوان رسیور وجود نداشت ، و با توجه به اینکه برای هر دستگاه اینکار رو دو سه بار انجام دادم در صورت تلاش برای تغییر سریال ، جمله ای نشون داده میشه مبنی بر اینکه این دستگاه شماره سریالش قبلا تغییر داده شده و شماره سریال هم عدد ... است ( در ضمن شماره سریالی که برای هر دستگاه نشون داده میشه با شماره سریال بقیه فرق میکنه ) ؛ ولی با این اوصاف در صورت انتقال هر نرم افزاری شماره سریال بصورت 0000000000 نشون داده میشه!!!!!!
با این تفاصیل و با توجه به اینکه یکی از دستگاه ها کاملا دست نخورده و اوریجینال هست ایا راهی بنظرتون میرسه که بتونم :
1 - بقیه دستگاه ها رو هم به حالت اصلی برگردونم ؟
2 - در صورت تبدیل دستگاه ها به رسیور باید از کدام ورژن رسیور استفاده کرد تا بتونند با یک دانگل ارتباط برقرار کنند ؟
با سپاس و تشکر فراوان
رضا شهریاری
دوست عزیز به احتمال زیاد شما از فایلهای دامپ استفاده کردید به همین دلیل فایل سازگار با otp قطعه پاک شده می بایست قبل از هر اقدام نرم افزاری از فایلهای اصلی بکاپ تهیه شود که اگر چنین مشکلی ایجاد شد فایلها اصلی استفاده کنید متاسفانه فایل بوت مربوط به قطعات جدید با یکدیگر متفاوت و قابل استفاده برای هم نیستند شما اگر الان از همان دانگل سالمی که دارید بکاپ تهیه کنید و آن فایل به دانگل خراب شده منتقل کنید ارور ناسازگار بودن فایل روی صفحه نمایشگر تی وی ظاهر می شود برای هر قطعه بیشتر از 3 بار امکان ترمیم سریال نیست و متاسفانه شما هر 3 بار اقدام کردید در صورتی که نیاز نبود عدم سیگنال مربوط به سریال نمی شود به احتمال زیاد دانگل مشکل سخت افزاری داشته حال اگر شماره سریال قطعه های خراب دارید از طریق پیام خصوصی ارسال کنید شاید بتوانم از سرور فایل سالم دریافت کنم
نرم افزار ورژن 1.42 جهت استفاده از پروتکل twin مناسب و باگ کمتری دارد البته این نرم افزار حتما با لودر مربوطه باید به دانگلهای جدید منتقل شود