راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس

sh_reza

کاربر
2006-12-06
18
141
متاسفانه امکان ویرایش پست قبلی ام رو ندارم
سوال پست قبلی ام در رابطه با رسیور میکروباکس با ورژن 1.42 هست .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام. من یه دونه میکرو 1 هست که دیشب خواستم به رسیور تبدیلش کنم ولی وقتی استارت لودر مال فایل کلین رو میزدم و دانگل رو به برق وصل میکردم دانگل لودر همچنان در حالت بوت باقی میموند و شروع به کار نمیکرد و دانگل هم دو چراغ سبز و قرمزش روشن میشدند درست مثل حالتی که کابل قطعی داشته باشه میشد.ولی با دوتا کابل هم تست کردم و جواب نمیداد احتمال 99%هم کابلها سالمه.به نظرتون باید چیکار کنم. خیلی ممنونم

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
با سلام. من یه دونه میکرو 1 هست که دیشب خواستم به رسیور تبدیلش کنم ولی وقتی استارت لودر مال فایل کلین رو میزدم و دانگل رو به برق وصل میکردم دانگل لودر همچنان در حالت بوت باقی میموند و شروع به کار نمیکرد و دانگل هم دو چراغ سبز و قرمزش روشن میشدند درست مثل حالتی که کابل قطعی داشته باشه میشد.ولی با دوتا کابل هم تست کردم و جواب نمیداد احتمال 99%هم کابلها سالمه.به نظرتون باید چیکار کنم. خیلی ممنونم

با سلا م

دوست عزیز از لودر میکرو 2 استفاده کن شاید مشکلت حل شود .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام آقا جعفر عزیز. ممنون از راهنماییت.فایل کلین با لودر میکرو 2 به خوبی انتقال پیدا کرد و نرم افزار تبدیل میکرو 1 به رسیور ورژن1.43 رو نیز با همین لودر میکرو 2 به دانگل میکرو1 انتقال دادم ولی صفحه تلویزیون کاملا سیاه هست و هیچ منویی وجود نداره.این عمل رو دو دفعه هم امتحان کردم ولی خبری نیست.میکرو2 رو هم به همین روش با نرم افزار مخصوص به خودش برای تبدیل به رسیور انجام دادم و اون هم همین مشکل رو داره و صفحه کاملا سیاه و انگار هیچ نرم افزاری به اون انتقال پیدا نکرده. جالب اینه هیچ کدوم از این نرم افزارها با لودرهایی که در کنار خودشون قرار داره به دانگل انتقال پیدا نمیکنه و مجبورم با لودر میکرو2 تمام نرم افزار ها رو به دانگل انتقال بدم.حالا به نظر شما باید چیکار کنم چرا به رسیور تبدیل نمیشن؟؟؟ ممنونم

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
سلام آقا جعفر عزیز. ممنون از راهنماییت.فایل کلین با لودر میکرو 2 به خوبی انتقال پیدا کرد و نرم افزار تبدیل میکرو 1 به رسیور ورژن1.43 رو نیز با همین لودر میکرو 2 به دانگل میکرو1 انتقال دادم ولی صفحه تلویزیون کاملا سیاه هست و هیچ منویی وجود نداره.این عمل رو دو دفعه هم امتحان کردم ولی خبری نیست.میکرو2 رو هم به همین روش با نرم افزار مخصوص به خودش برای تبدیل به رسیور انجام دادم و اون هم همین مشکل رو داره و صفحه کاملا سیاه و انگار هیچ نرم افزاری به اون انتقال پیدا نکرده. جالب اینه هیچ کدوم از این نرم افزارها با لودرهایی که در کنار خودشون قرار داره به دانگل انتقال پیدا نمیکنه و مجبورم با لودر میکرو2 تمام نرم افزار ها رو به دانگل انتقال بدم.حالا به نظر شما باید چیکار کنم چرا به رسیور تبدیل نمیشن؟؟؟ ممنونم

با سلا م

دوست عزیز اگر قبلا میکرو 1 را به 2 تبدیل کرده باشی به این مشکل بر خورد میکنی منم یک میکرو 1 را به 2 تبدیل کردم

و با زا جرات فراوان توانستم نر م افزار میکرو 2 به ریسیور را انتقال بدهم که منوی ریسیور امد .

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام و باز هم ممنونم از توجهت. والا من نمیدونم چطوری میکرو یک به دو تبدیل میشه.ولی انقدر میدونم که یه بار نرم افزار میکرو دو رو جهت باز کردن کانال به میکرو یک دادم و الان هم کانال باز میکنه و بقیه مشکلاتی که در پست قبلی براتون توضیح دادم رو برای تبدیل این میکرو یک به رسیور الان دارم.به نظرت از برنامه های همین پست که در صفحه اول هستند استفاده کنم جواب میگیرم؟؟؟یا این برنامه ها واسه کار دیگه ای هستند؟؟؟چه کارهایی به نظرت من انجام بدم تا ایشالله جواب بگیرم؟؟؟ ممنونم

sh_reza

کاربر
2006-12-06
18
141
با سلام
دوستان طی چهار پنج روز گذشته در ساعت مختلف و به کرات سعی کرده ام که به کمک ser.exe شماره سریال میکروباکسهای معیوبم رو بازخوانی کنم ولی دائما تصویر زیر نشون داده میشه!!!!
کسی میدونه مشکل چیه ؟
دلیلش خارج از دسترس بودن سروره یا مشکل جای دیگه ایه؟
برای بازخوانی شماره سریال ها و ارسالشون به استاد ALI.RISIVER حتما باید از اون برنامه استفاده کرد یا راه دیگه ای هم برای اطلاع از شماره سریال ها وجود داره؟
با تشکر

تصویر ضمیمه :

ser.exe.png

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
سلام دوستان دستگاه منم ديگه نرم افزار قبول نميكنه نه فايل برگشت ميكرو 2 به 1 رو نه فايل كلين رو هر دو تا رو هم با لودر ميكرو 2 و 1 زدم ولي باز هم وقتي استارت ميزنم لودر نرم افزار رو انتقال نميده لطفا راهنمايي كننين
ممنون

l10519

کاربر
2013-07-07
13
29
سلام دوستان
من یه میکروبکس 1 رو دارم که ایسی شم عوض کردم خواستم نرم افزار 1.96 روش بریزم اول فایل کلین رو با لودر میکرو بکس 2 ریختم بعد هم خواستم نرم افزار 1.96 رو بریزم که دیگه برنامه نمیخوره . با لودر میکرو بکس 2 همه نرم افزاری میخوره ولی برنامه های میکرو بکس 1 که لودر سرخود دارن رو نمیگیره ازاساتید صاحب نظ ر تقازای کمک دارم

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40

پیوست‌ها

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام اقا وحید ، اقا وحید مشکل حل نشد . لطفا تنظیمات لودر رو هم برم بگین

درود این نرم افزار رو انتقال بدید مشکلتون حل میشه لودر هم تو فایل زیپ ست شده

آخرین ویرایش:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام دوست عزیز . متاسفانه مشکل حل نشد با این برنامه

دوست عزیز در مرحله اول دانگل رو با لودر میکروباکس 2 erase کن بعد اینو انتقال بده سپس کلین دانگل میکروباکس 1 که تو بخش هست رو بزن و در اخر نرم افزار اصلی

reza195

کاربر
2009-01-03
158
404
39
دوستانیکه ایسی تعویضیدارند اعلام وضعیت کنند باچه نرم افزاری باز است تا یک فکری برای بقیه بکنیم

l10519

کاربر
2013-07-07
13
29
دوست عزیز در مرحله اول دانگل رو با لودر میکروباکس 2 erase کن بعد اینو انتقال بده سپس کلین دانگل میکروباکس 1 که تو بخش هست رو بزن و در اخر نرم افزار اصلی
دوست عزیز تموم اینکارو با دقت انجام دادم مشکل حل نشد با لودر میکروبوکس 2 هر نرم افزاری به خوردش میتونم بدم ولی با برنامه های اصلی که لودر سرخود هستن و حتی کلین میکروبوکس 1 که لودر سرخود هم نمیگیره اصلا با لودر 1 مشکل داره یه لطفی کنید مشکل من حل بشه

آخرین ویرایش:

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
دوست عزیز تموم اینکارو با دقت انجام دادم مشکل حل نشد با لودر میکروبوکس 2 هر نرم افزاری به خوردش میتونم بدم ولی با برنامه های اصلی که لودر سرخود هستن و حتی کلین میکروبوکس 1 که لودر سرخود هم نمیگیره اصلا با لودر 1 مشکل داره یه لطفی کنید مشکل من حل بشه

دوست عزیز بنظرم تنها راهی که مونده پروگرام ایسی فلش هستش

l10519

کاربر
2013-07-07
13
29
سلام دوست عزیز با لودر میکرو بکس 2 هم فایل فلش رو روش ریختم مشکل حل نشد . داداش میکرو بکس من ایسی تعویضی هستش و فکر کنم با روش علی رسیور مشکل حل شه ولی لودری که گذاشته با ریپیر انلاین به سرورش وصل نمیشه یه لطفی کنید مشکل منم حل شه

بالا