با سلام. من یه دونه میکرو 1 هست که دیشب خواستم به رسیور تبدیلش کنم ولی وقتی استارت لودر مال فایل کلین رو میزدم و دانگل رو به برق وصل میکردم دانگل لودر همچنان در حالت بوت باقی میموند و شروع به کار نمیکرد و دانگل هم دو چراغ سبز و قرمزش روشن میشدند درست مثل حالتی که کابل قطعی داشته باشه میشد.ولی با دوتا کابل هم تست کردم و جواب نمیداد احتمال 99%هم کابلها سالمه.به نظرتون باید چیکار کنم. خیلی ممنونم
سلام آقا جعفر عزیز. ممنون از راهنماییت.فایل کلین با لودر میکرو 2 به خوبی انتقال پیدا کرد و نرم افزار تبدیل میکرو 1 به رسیور ورژن1.43 رو نیز با همین لودر میکرو 2 به دانگل میکرو1 انتقال دادم ولی صفحه تلویزیون کاملا سیاه هست و هیچ منویی وجود نداره.این عمل رو دو دفعه هم امتحان کردم ولی خبری نیست.میکرو2 رو هم به همین روش با نرم افزار مخصوص به خودش برای تبدیل به رسیور انجام دادم و اون هم همین مشکل رو داره و صفحه کاملا سیاه و انگار هیچ نرم افزاری به اون انتقال پیدا نکرده. جالب اینه هیچ کدوم از این نرم افزارها با لودرهایی که در کنار خودشون قرار داره به دانگل انتقال پیدا نمیکنه و مجبورم با لودر میکرو2 تمام نرم افزار ها رو به دانگل انتقال بدم.حالا به نظر شما باید چیکار کنم چرا به رسیور تبدیل نمیشن؟؟؟ ممنونم
سلام چرا کسی جواب نمیده
سلام اقا وحید ، اقا وحید مشکل حل نشد . لطفا تنظیمات لودر رو هم برم بگین
سلام دوست عزیز . متاسفانه مشکل حل نشد با این برنامه
دوست عزیز تموم اینکارو با دقت انجام دادم مشکل حل نشد با لودر میکروبوکس 2 هر نرم افزاری به خوردش میتونم بدم ولی با برنامه های اصلی که لودر سرخود هستن و حتی کلین میکروبوکس 1 که لودر سرخود هم نمیگیره اصلا با لودر 1 مشکل داره یه لطفی کنید مشکل من حل بشهدوست عزیز در مرحله اول دانگل رو با لودر میکروباکس 2 erase کن بعد اینو انتقال بده سپس کلین دانگل میکروباکس 1 که تو بخش هست رو بزن و در اخر نرم افزار اصلی
دوست عزیز تموم اینکارو با دقت انجام دادم مشکل حل نشد با لودر میکروبوکس 2 هر نرم افزاری به خوردش میتونم بدم ولی با برنامه های اصلی که لودر سرخود هستن و حتی کلین میکروبوکس 1 که لودر سرخود هم نمیگیره اصلا با لودر 1 مشکل داره یه لطفی کنید مشکل من حل بشه