راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس

shahsavar

کاربر
1386٫12٫18
660
1,516
با سلام میخواستم بدونم دانگل های مکرو باکس تولید2010 با نرم افزارهای جدیدی که برای سری قدیمی اومده ساز گار هست نرم افزار رو قبول میکنه یا نه مرسی

میکرو جدید 2010 با برنامه 1.59 شیرینگش وصله.

Ali_sat88

کاربر
1389٫2٫18
48
109
34
سلام دوستان.شیهان جان به دادمون برس که کلافه شدیم...فایل کلین میگیره...نرم افزار 1.58.1.59 و در کل نرم افزارای میکرو 1 رو میگیره ولی نرمهای 2 رو نمیگیره....چیکار کنم داداش؟؟؟

shihan

مدیر بازنشسته
1386٫4٫29
635
3,596
49
سلام دوستان.شیهان جان به دادمون برس که کلافه شدیم...فایل کلین میگیره...نرم افزار 1.58.1.59 و در کل نرم افزارای میکرو 1 رو میگیره ولی نرمهای 2 رو نمیگیره....چیکار کنم داداش؟؟؟
از لودر s-box استفاده کنید.

inter.md1360

کاربر
1388٫1٫9
259
767
44
با سلام من فايل هاي تا بيك 1 رو به وارد ميكنم فايل اول كامل منتقل ميشه اما فايل دوم تا 80 درصد ميره در قسمت بالا و بعد متوقف ميشه نيم ساعت تا يه ساعت صبر ميكنم رو همون 80 واي ميسته . فايل هاي تابيك 10 رو هم بعدش منتقل كردم ولي باز نرم افزار قبول نميكنه . كمك كنيد دانكل من سري جديده توليد2010

pyramid1356

کاربر
1389٫1٫19
150
331
50
با سلام من فايل هاي تا بيك 1 رو به وارد ميكنم فايل اول كامل منتقل ميشه اما فايل دوم تا 80 درصد ميره در قسمت بالا و بعد متوقف ميشه نيم ساعت تا يه ساعت صبر ميكنم رو همون 80 واي ميسته . فايل هاي تابيك 10 رو هم بعدش منتقل كردم ولي باز نرم افزار قبول نميكنه . كمك كنيد دانكل من سري جديده توليد2010

سلام دوست عزیز
من هم مشکل شما رو داشتم شما این کار رو انجام بده احتمالا درست می شه
فایل اول رو که اجرا کردید بعدش فایل دوم رو اجرا نکن و برو سرو وقت فایل کلین کلین که کامل شد نرم افزار جدید روی دانگل شما نصب می شه

inter.md1360

کاربر
1388٫1٫9
259
767
44
سلام دوست عزیز
فایل اول رو که اجرا کردید بعدش فایل دوم رو اجرا نکن و برو سرو وقت فایل کلین کلین که کامل شد نرم افزار جدید روی دانگل شما نصب می شه

با تشکر از شما ببخشید من بعد از انتقال فایل اول بعدش فایل کلین مخصوص میکروی یک و از طریق لودر میکروی یک انتقال بدم یا لودر میکروی 2 ؟ و بعد نرم افزار 1.62 رو بهش بدم ؟

afang

کاربر
1388٫3٫18
18
34
51
سلام دوست عزیز
احسن بر شما.هيچ راهي به جواب نرسيد جز روش شما دوست عزيز.پيروز باشين.:eek:k:

mohsen8

کاربر افتخاری
1389٫7٫5
514
1,661
دوستان بنده میکروباس1 به شماره سریال 090 دارم چند وقته که وقتی به برق میزنمش هر دو چراغش روشن میشه ولی کنترلش کار نمیکنه و روی صفحه تلوزیون نوشته شده by djminato .البته خیلی وقته که دیگه کانالی باز نمیکنه منم قطعشو (AC) اونو تعویض نکردم یعنی مال این میتونه باشه یا کلا از رده خارج شده؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون.

Champion

کاربر
1387٫11٫17
101
545
دوستان بنده میکروباس1 به شماره سریال 090 دارم چند وقته که وقتی به برق میزنمش هر دو چراغش روشن میشه ولی کنترلش کار نمیکنه و روی صفحه تلوزیون نوشته شده by djminato .البته خیلی وقته که دیگه کانالی باز نمیکنه منم قطعشو (AC) اونو تعویض نکردم یعنی مال این میتونه باشه یا کلا از رده خارج شده؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون.

کسی نیست جواب ما رو بده؟

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا باید دانگلتان را مجدداً به میکروباکس1 بازگردانید، برای انجام این کار به این لینک مراجعه نمائید،

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43732
ابتدا با دقت و با حوصله مطالب را مطالعه نموده و سپس با استفاده از همان نرم افزار موجود در پست اول دقیقاً مطابق شکل عمل نمائید،
در این مرحله بعد از اینکه نرم افزار بازگشت به میکرو یک را انتقال دادید، دقیقاً طبق این روش که خدمتتان عرض میکنم عمل نمائید، ابتدا دو الی سه مرتبه فایل کلین را به دانگل میکروباکس انتقال دهید، سپس نرم افزار ورژن 1.66 را که در سایت نیز موجود می باشد را به دانگل انتقال داده و در نهایت جهت فعال سازی مجدد دانگل بر روی یکی از کانالهای الجزیره اسپورت روی ماهواره هاتبرد بروید، اگر چند ثانیه بر روی این شبکه مکث کنید تاریخ اکسپایر دانگل توسط سیگنال ارسالی از سرور میکروباکس تغییر و شرینگ برقرار خواهد شد.
امیدوارم با انجام دقیق و صحیح این مراحل موفق به راه اندازی مجدد دانگلتان شوید.:eek:k:

masoud1354

کاربر افتخاری
1388٫12٫9
1,480
5,010
49
درخواست کمک

با سلام به همه دوستان

من یک میکروی 1 با شماره سریال 098 دارم . در یک تاپیک دیگه مشکل خودم را عنوان کردم و دوستان راه حل ریختن نرم افزارهای 1 و 2 3 سپس کلین را پیشنهاد دادند .
انجام دادم ولی درست نشد .
حالا در این پست مشکلم را عنوان می کنم و امیدوارم کسی بتونه اونو حل کنه.:confused:

قبلاً دانگل با نرم افزار 1.59 وصل بود . هم کانال باز می کرد و هم منو را میشد در تلویزیون دید .

بعد از اینکه نرم افزار 1.59 اکسپایر شد ، نرم افزارهای 1.61 ، 1.62 ، 1.64 و 1.66 را روی دانگل ریختم .
ولی هیچ کدوم نه تنها کانالی را باز نکرد ، بلکه منو هم در تلویزیون دیده نمیشه . :sadwalk:

دیروز همه نرم افزارها ( 1 ، 2 و 3 و سپس کلین ) را ریختم ولی جواب نداد و وضعیت همون جوره.

خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره راهنمائی کنه .:in_love:

ممنون و منتظرم:bs_iloveyou:

یا علی

JING3LKHAN

کاربر
1389٫2٫30
7
15
38
دوستان بنده به دانگل ميكرو يك دارم كه ميخوام رسيورش كنم .كلين ميكنم و برنامه ارجينالشم ميدم ولي فقط چراق قرمز روشن ميشه و چراق سبز يك لحظه چشمك ميزنه و خاموش ميشه و هيچ تصويري هم رو تلويزيون نمياد.هر مرتبه يه برنامه دادم و قبل برنامه كلين كردم ولي همش به اين صورته.چيكار كنم؟

masoud1354

کاربر افتخاری
1388٫12٫9
1,480
5,010
49
کمک

با سلام به همه دوستان
کسی نیست یک راهنمائی بکنه ؟ :eek:

من نرم افزارهای پست یک را هم امتحان کردم . ولی دانگل درست نشد . :frown:

خواهش می کنم یک نفر کمک کنه .:confused:

ebi111

کاربر
1388٫3٫26
161
523
49
با سلام به همه دوستان

من یک میکروی 1 با شماره سریال 098 دارم . در یک تاپیک دیگه مشکل خودم را عنوان کردم و دوستان راه حل ریختن نرم افزارهای 1 و 2 3 سپس کلین را پیشنهاد دادند .
انجام دادم ولی درست نشد .
حالا در این پست مشکلم را عنوان می کنم و امیدوارم کسی بتونه اونو حل کنه.:confused:

قبلاً دانگل با نرم افزار 1.59 وصل بود . هم کانال باز می کرد و هم منو را میشد در تلویزیون دید .

بعد از اینکه نرم افزار 1.59 اکسپایر شد ، نرم افزارهای 1.61 ، 1.62 ، 1.64 و 1.66 را روی دانگل ریختم .
ولی هیچ کدوم نه تنها کانالی را باز نکرد ، بلکه منو هم در تلویزیون دیده نمیشه . :sadwalk:

دیروز همه نرم افزارها ( 1 ، 2 و 3 و سپس کلین ) را ریختم ولی جواب نداد و وضعیت همون جوره.

خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره راهنمائی کنه .:in_love:

ممنون و منتظرم:bs_iloveyou:

یا علی

با سلام
دوست عزیز مراحل زیر روباحوصله انجام بده
1- ابتدا دانگل بدون کابل rs322 وصل کن ببین تصویر داری یا نه اگه تصویر داشتی شما باید وقتی که دانگل روشن میکنی رسیورروی یکی از کانالهای کارتی باشه تاتصویر دانگل روصفحه نمایش ظاهربشه(این مورد برای خودمن هم پیش اومده) اگه تصویر نداشتی مراحل زیرروادامه بده
2- فایل کلین به رسیور بده
3- ورژن 1.66 به دانگل بده
اگه مراحل بالا رو انجام دادی ودرست نشد احنمالا باید دستگاه فلش بشه
با تشکر

پیوست‌ها

masoud1354

کاربر افتخاری
1388٫12٫9
1,480
5,010
49
پاسخ

با سلام
1- ابتدا دانگل بدون کابل rs322 وصل کن ببین تصویر داری یا نه اگه تصویر داشتی شما باید وقتی که دانگل روشن میکنی رسیورروی یکی از کانالهای کارتی باشه تاتصویر دانگل روصفحه نمایش ظاهربشه(این مورد برای خودمن هم پیش اومده) اگه تصویر نداشتی مراحل زیرروادامه بده
با تشکر

سلام دوست عزیزم

ممنون که زحمت کشیدی و پاسخ منو دادی . من مراحل زیر را به ترتیب انجام داده ام :
1- دانگل را بدون کابل به تلویزیون وصل کردم ، تصویر کاملاً سیاهه و چیزی نشون نمیده .
کابل را وصل کرده و رسیور را روشن کردم . روی کانالهای کارتی و حتی غیر کارتی هم رفتم ولی باز هم تصویر نداشت .
2- نرم افزارهای 1 و 2 که در پست اول بود را به دانگل دادم .
نرم افزار 1 زود کامل شد . نرم افزار 2 خیلی طول کشید ولی دانلود آن هم کامل شد .
3- فایل کلین را به دانگل دادم . دانلود آن هم کامل شد . ( 3 بار )
4- ورژن 1.66 را به دانگل دادم ، دانلود آن هم کامل شد ولی باز هم نتیجه هیچ تغییر نکرد . :frown:
با همه تفاسیر فوق اگر باید فلش کنم ، روش انجام آن چیست ؟
اگر هم به نرم افزاری نیاز دارم لطف می کنید و آن را برای من بگذارید ؟
ضمناً دستورالعمل فلش کردن را هم ذکر کنید .

باز هم از اینکه محبت کردی و جواب دادی ممنون

منتظرم

ebi111

کاربر
1388٫3٫26
161
523
49
سلام دوست عزیزم

ممنون که زحمت کشیدی و پاسخ منو دادی . من مراحل زیر را به ترتیب انجام داده ام :
1- دانگل را بدون کابل به تلویزیون وصل کردم ، تصویر کاملاً سیاهه و چیزی نشون نمیده .
کابل را وصل کرده و رسیور را روشن کردم . روی کانالهای کارتی و حتی غیر کارتی هم رفتم ولی باز هم تصویر نداشت .
2- نرم افزارهای 1 و 2 که در پست اول بود را به دانگل دادم .
نرم افزار 1 زود کامل شد . نرم افزار 2 خیلی طول کشید ولی دانلود آن هم کامل شد .
3- فایل کلین را به دانگل دادم . دانلود آن هم کامل شد . ( 3 بار )
4- ورژن 1.66 را به دانگل دادم ، دانلود آن هم کامل شد ولی باز هم نتیجه هیچ تغییر نکرد . :frown:
با همه تفاسیر فوق اگر باید فلش کنم ، روش انجام آن چیست ؟
اگر هم به نرم افزاری نیاز دارم لطف می کنید و آن را برای من بگذارید ؟
ضمناً دستورالعمل فلش کردن را هم ذکر کنید .

باز هم از اینکه محبت کردی و جواب دادی ممنون

منتظرم

با سلام
دوست عزیز منظورازفلش کردن بابد ic اصلی دربیارن وبا کامپیوتر دوباره بهش برنامه بدن
درمورد میکروباکس من تاحالا به این مورد برنخوردم ونمیدونم باید چکار کنی
ولی من فکر میکنم دانگل شما ازنظر سخت افزاری اسیب دیده باشه وباید تعمیر بشه
البته شما از چندنفردیگه بپرسید بعد دانگل تعمیرکنید
با تشکر

masoud1354

کاربر افتخاری
1388٫12٫9
1,480
5,010
49
درخواست کمک

با سلام
با تشکر

با سلام به اساتید و دوستان

همه کارهای فوق را با حوصله و دقت انجام دادم . هیچ تغییری حاصل نشد .:frown:

کسی دیگر نیست راهنمائی کنه ؟

منتظر راهنمائی های ارزشمندتون هستم.

لطفاً کمک کنید .

ممنون

Champion

کاربر
1387٫11٫17
101
545
با سلام به اساتید و دوستان

همه کارهای فوق را با حوصله و دقت انجام دادم . هیچ تغییری حاصل نشد .:frown:

کسی دیگر نیست راهنمائی کنه ؟

منتظر راهنمائی های ارزشمندتون هستم.

لطفاً کمک کنید .

ممنون

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا باید از تنظیم بودن دقیق دیش شرینگتان اطمینان حاصل نمائید، به همین منظور بررسی بفرمائید، ببینید در حالت عادی کیفیت دریافت دیش شرینگ در چه وضعیتی می باشد.

در مرحله دوم و پس از اینکه از دقیق تنظیم بودن دیش دریافت شرینگ مطمئن شدید، این مراحلی را که خدمتتان عرض می کنم را با دقت انجام دهید.
1= فایلهای پیوست شده همین پست را دانلود نمائید، و تنظیمات لودر را درست مطابق عکس انجام دهید:
i225952_62623872445144945199.gif

دوست عزیز یکی از فایلهای پیوست شده در زیر لودر GxDownloaderIII می باشد: که جنابعالی باید با آن یک بار فایل فلش (EN25P16) را به دانگل منتقل کنید، به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که ( باید تنظیمات لودر را به درستی انجام دهید ) و همچنین به این نکته نیز توجه داشته باشید که لودر و فایل فلش را قبل از شروع آبگرید باید در یک نیوفولدر در کنار یکدیگر قرار دهید.
همینکه فایل فلش را با لودر GxDownloaderIII منتقل کنید دانگل شما به میکروباکس١ تبدیل می شود.
در مرحله آخر نیز می*توانید آخرین نرم*افزار موجود در سایت که در حال حاضرهمان ورژن 1.66میباشد، (که نرم افزاری لودر سرخود است) را با همین لودر خودش به دانگلتان انتقال دهید.

امیدوارم که این دفعه موفق شوید.:eek:k:

پیوست‌ها

بالا