shahsavar
کاربر
- 1386٫12٫18
- 660
- 1,516
با سلام میخواستم بدونم دانگل های مکرو باکس تولید2010 با نرم افزارهای جدیدی که برای سری قدیمی اومده ساز گار هست نرم افزار رو قبول میکنه یا نه مرسی
میکرو جدید 2010 با برنامه 1.59 شیرینگش وصله.
با سلام میخواستم بدونم دانگل های مکرو باکس تولید2010 با نرم افزارهای جدیدی که برای سری قدیمی اومده ساز گار هست نرم افزار رو قبول میکنه یا نه مرسی
از لودر s-box استفاده کنید.سلام دوستان.شیهان جان به دادمون برس که کلافه شدیم...فایل کلین میگیره...نرم افزار 1.58.1.59 و در کل نرم افزارای میکرو 1 رو میگیره ولی نرمهای 2 رو نمیگیره....چیکار کنم داداش؟؟؟
نمیبینم که...میتونی لینکشو محبت کنی؟از لودر s-box استفاده کنید.
با سلام من فايل هاي تا بيك 1 رو به وارد ميكنم فايل اول كامل منتقل ميشه اما فايل دوم تا 80 درصد ميره در قسمت بالا و بعد متوقف ميشه نيم ساعت تا يه ساعت صبر ميكنم رو همون 80 واي ميسته . فايل هاي تابيك 10 رو هم بعدش منتقل كردم ولي باز نرم افزار قبول نميكنه . كمك كنيد دانكل من سري جديده توليد2010
سلام دوست عزیز
من هم مشکل شما رو داشتم شما این کار رو انجام بده احتمالا درست می شه
فایل اول رو که اجرا کردید بعدش فایل دوم رو اجرا نکن و برو سرو وقت فایل کلین کلین که کامل شد نرم افزار جدید روی دانگل شما نصب می شه
احسن بر شما.هيچ راهي به جواب نرسيد جز روش شما دوست عزيز.پيروز باشين.سلام دوست عزیز
من هم مشکل شما رو داشتم شما این کار رو انجام بده احتمالا درست می شه
فایل اول رو که اجرا کردید بعدش فایل دوم رو اجرا نکن و برو سرو وقت فایل کلین کلین که کامل شد نرم افزار جدید روی دانگل شما نصب می شه
دوستان بنده میکروباس1 به شماره سریال 090 دارم چند وقته که وقتی به برق میزنمش هر دو چراغش روشن میشه ولی کنترلش کار نمیکنه و روی صفحه تلوزیون نوشته شده by djminato .البته خیلی وقته که دیگه کانالی باز نمیکنه منم قطعشو (AC) اونو تعویض نکردم یعنی مال این میتونه باشه یا کلا از رده خارج شده؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون.
کسی نیست جواب ما رو بده؟
با سلام به همه دوستان
من یک میکروی 1 با شماره سریال 098 دارم . در یک تاپیک دیگه مشکل خودم را عنوان کردم و دوستان راه حل ریختن نرم افزارهای 1 و 2 3 سپس کلین را پیشنهاد دادند .
انجام دادم ولی درست نشد .
حالا در این پست مشکلم را عنوان می کنم و امیدوارم کسی بتونه اونو حل کنه.
قبلاً دانگل با نرم افزار 1.59 وصل بود . هم کانال باز می کرد و هم منو را میشد در تلویزیون دید .
بعد از اینکه نرم افزار 1.59 اکسپایر شد ، نرم افزارهای 1.61 ، 1.62 ، 1.64 و 1.66 را روی دانگل ریختم .
ولی هیچ کدوم نه تنها کانالی را باز نکرد ، بلکه منو هم در تلویزیون دیده نمیشه . :sadwalk:
دیروز همه نرم افزارها ( 1 ، 2 و 3 و سپس کلین ) را ریختم ولی جواب نداد و وضعیت همون جوره.
خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره راهنمائی کنه .:in_love:
ممنون و منتظرم:bs_iloveyou:
یا علی
با سلام
دوست عزیز مراحل زیر روباحوصله انجام بده
1- ابتدا دانگل بدون کابل rs322 وصل کن ببین تصویر داری یا نه اگه تصویر داشتی شما باید وقتی که دانگل روشن میکنی رسیورروی یکی از کانالهای کارتی باشه تاتصویر دانگل روصفحه نمایش ظاهربشه(این مورد برای خودمن هم پیش اومده) اگه تصویر نداشتی مراحل زیرروادامه بده
2- فایل کلین به رسیور بده
3- ورژن 1.66 به دانگل بده
اگه مراحل بالا رو انجام دادی ودرست نشد احنمالا باید دستگاه فلش بشه
با تشکر
سلام دوست عزیزم
ممنون که زحمت کشیدی و پاسخ منو دادی . من مراحل زیر را به ترتیب انجام داده ام :
1- دانگل را بدون کابل به تلویزیون وصل کردم ، تصویر کاملاً سیاهه و چیزی نشون نمیده .
کابل را وصل کرده و رسیور را روشن کردم . روی کانالهای کارتی و حتی غیر کارتی هم رفتم ولی باز هم تصویر نداشت .
2- نرم افزارهای 1 و 2 که در پست اول بود را به دانگل دادم .
نرم افزار 1 زود کامل شد . نرم افزار 2 خیلی طول کشید ولی دانلود آن هم کامل شد .
3- فایل کلین را به دانگل دادم . دانلود آن هم کامل شد . ( 3 بار )
4- ورژن 1.66 را به دانگل دادم ، دانلود آن هم کامل شد ولی باز هم نتیجه هیچ تغییر نکرد . :frown:
با همه تفاسیر فوق اگر باید فلش کنم ، روش انجام آن چیست ؟
اگر هم به نرم افزاری نیاز دارم لطف می کنید و آن را برای من بگذارید ؟
ضمناً دستورالعمل فلش کردن را هم ذکر کنید .
باز هم از اینکه محبت کردی و جواب دادی ممنون
منتظرم
با سلام
دوست عزیز مراحل زیر روباحوصله انجام بده
1- ابتدا دانگل بدون کابل rs322 وصل کن ببین تصویر داری یا نه اگه تصویر داشتی شما باید وقتی که دانگل روشن میکنی رسیورروی یکی از کانالهای کارتی باشه تاتصویر دانگل روصفحه نمایش ظاهربشه(این مورد برای خودمن هم پیش اومده) اگه تصویر نداشتی مراحل زیرروادامه بده
2- فایل کلین به رسیور بده
3- ورژن 1.66 به دانگل بده
اگه مراحل بالا رو انجام دادی ودرست نشد احنمالا باید دستگاه فلش بشه
با تشکر
با سلام به اساتید و دوستان
همه کارهای فوق را با حوصله و دقت انجام دادم . هیچ تغییری حاصل نشد .:frown:
کسی دیگر نیست راهنمائی کنه ؟
منتظر راهنمائی های ارزشمندتون هستم.
لطفاً کمک کنید .
ممنون