راه حل مشکل نگرفتن نرم افزار در میکروباکس

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
باسپاس فراوان ازهمکاری شما عزیز
تمام مراحل انجام شدامامتاسفانه مشکل حل نشد به محض ریختن فایل جدید صفحه سیاه می شود
ولی ازتلاشتون سپاسگزارم

با سلام :
دوست عزیز آخرین راهنمائی که بنده می توانم به جنابعالی بکنم به قرار زیر است:

توجه => دوست عزیز لطفاً با حوصله و با دقت کامل مراحل زیر را مو به مو انجام دهید.
1) : ابتدا شما یکبار این فایل فلش را که در زیر پیوست شده به دانگل انتقال دهید،
2) : سپس دو الی سه مرتبه این فایل کلین که در زیر پیوست شده را که ( نرم افزاری لودر سر خود است ) را با همین لودر خودش را به دانگل میکروباکس انتقال دهید،
3) : در پایان نیز با خیالی راحت آخرین نرم افزار ارائه شده برای میکروباکس1 را که در حال حاضر همان ورژن 1.68 می باشد، که اتفاقاً این نرم افزار نیز لودر سر خود می باشد را با همین لودر خودش به دانگل انتقال دهید.
توجه => دوست عزیز ضمناً به این نکته بسیار مهم نیز حتماً توجه نمائید: بعد از اینکه نرم افزار انتقال داده شد و گزینه STOP لودر به حالت START تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، و دگمه قرمز روی ریموت کنترل را یکبار می زنید و به مدت پنج دقیقه صبر نموده تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است.
دوست عزیز بنده با این راه حل هایی که طی این چند روزه گذشته خدمتتان عرض کردم تا به حال کلی از دانگل های خراب مردم را درست و مجدداً فعال کرده ام.
امیدوارم که این دفعه دیگر موفق شوید.:eek:k:

پیوست‌ها

majid_agha_2006

کاربر
2009-06-20
8
10
سلام به اقای champion . واقعا بهتون خسته نباشید میگم و خیلی خیلی ازتون تشکر میکنم . میکرو با راهنمایی شما درست شد

ahmadbibi

کاربر
2007-07-28
345
787
با سلام :
دوست عزیز آخرین راهنمائی که بنده می توانم به جنابعالی بکنم به قرار زیر است:

توجه => دوست عزیز لطفاً با حوصله و با دقت کامل مراحل زیر را مو به مو انجام دهید.
1) : ابتدا شما یکبار این فایل فلش را که در زیر پیوست شده به دانگل انتقال دهید،
2) : سپس دو الی سه مرتبه این فایل کلین که در زیر پیوست شده را که ( نرم افزاری لودر سر خود است ) را با همین لودر خودش را به دانگل میکروباکس انتقال دهید،
3) : در پایان نیز با خیالی راحت آخرین نرم افزار ارائه شده برای میکروباکس1 را که در حال حاضر همان ورژن 1.68 می باشد، که اتفاقاً این نرم افزار نیز لودر سر خود می باشد را با همین لودر خودش به دانگل انتقال دهید.
توجه => دوست عزیز ضمناً به این نکته بسیار مهم نیز حتماً توجه نمائید: بعد از اینکه نرم افزار انتقال داده شد و گزینه STOP لودر به حالت START تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، و دگمه قرمز روی ریموت کنترل را یکبار می زنید و به مدت پنج دقیقه صبر نموده تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است.
دوست عزیز بنده با این راه حل هایی که طی این چند روزه گذشته خدمتتان عرض کردم تا به حال کلی از دانگل های خراب مردم را درست و مجدداً فعال کرده ام.
امیدوارم که این دفعه دیگر موفق شوید.:eek:k:

استادگلم سلام وخسته نباشید سروربزرگوارچندتاسئوال داشتم
1- دکمه قرمز کنترل رو بعدازریختن کدوم پچ باید یزنم وفقط زدن دکمه قرمز کافیست
2-حتی اگه بعدازریختن پچها تصویرسیاه باشه بازهم دکمه قرمز روبزنم

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
استادگلم سلام وخسته نباشید سروربزرگوارچندتاسئوال داشتم
1- دکمه قرمز کنترل رو بعدازریختن کدوم پچ باید یزنم وفقط زدن دکمه قرمز کافیست
2-حتی اگه بعدازریختن پچها تصویرسیاه باشه بازهم دکمه قرمز روبزنم

با سلام :
دوست عزیز بنده بعد از اینهمه تأکیدی که به حضرتعالی کردم که ابتدا با دقت مطالب را مطالعه نمائید تا در موقع انجام روند کار با مشکل مواجه نشوید، دیدید بالآخره عزیز دل برادر که حضرتعالی اصلاً توجهی به محتوای مطالب بنده نمی کنید؟
بطور مثال مجدداً در همین سوال شماره 1- شما باز هم پرسیدید ( بعد از ریختن کدوم پچ ) ؟!...
خب عزیز جان اگر دقت می فرمودید بنده در قسمت سوم=> (3) : توضیحات ذکر نمودم که آخرین نرم افزار ارائه شده برای میکروباکس1 را که در حال حاضر همان ورژن 1.68 می باشد، را به دانگل انتقال دهید.

دوست عزیز دکمه قرمز ریموت کنترل را نیز بعد از اینکه این نرم افزار ورژن 1.68 رابه دانگل انتقال دادید، و بعد از اینکه این مراحل را به دقت انجام دادید=> یعنی بعد از انجام دادن دقیق این موارد=> ( بعد از اینکه نرم افزار ورژن 1.68 به دانگل انتقال داده شد و گزینه STOP لودر به حالت START تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، و دگمه قرمز روی ریموت کنترل را یکبار می زنید و به مدت پنج دقیقه صبر نموده تا دانگل ریستارت شود. دیگه کار تمام است).

استاد عزیز بعدازریختن پچ اول دستگاه فایل کلین روقبول نمیکنه

دوست عزیز شما دیگه از فایل کلین استفاده نکنید، توجه کنید فقط یکبار امتحان نمائید ببینید بعد از اینکه فایل اول که همان فایل فلش میکروباکس هست را انتقال دادید پشت بند این نرم افزار بدون انجام هیچ کار اضافه دیگر، فقط مستقیماً نرم افزار ورژن 1.68 را به دانگل انتقال بدهید، بعد از اینکه نرم افزار ورژن 1.68 به دانگل انتقال داده شد و گزینه STOP لودر به حالت START تبدیل شد، ابتدا لودر را می بندید، سپس یکبار آداپتور را از برق در می آورید و چند ثانیه بعد مجدداً آداپتور را برای تنظیمات پیش فرض به برق وصل می نمائید، و دگمه قرمز روی ریموت کنترل را یکبار می زنید و به مدت پنج دقیقه صبر نموده تا دانگل ریستارت شود. تمام.

در پایان دوست عزیز اگر این دفعه دیگر موفق به راه اندازی دانگل ها نشدید، البته اگر جسارت نباشد خدمت مبارک شما، به شما پیشنهاد می کنم که دیگه خودتان را بیش از این خسته نکنید و برای سهولت کار هر سه دانگل را نزد یک شخصی که با آبگرید انواع و اقسام رسیورها و دانگل ها آشنایی دارد ببرید تا ایشان مشکل را رفع نماید.:eek:k:

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
با سلام
یه میکروباکس5 (همون میکروباکس1 تولید 2011) به اشتباه نرم افزار میکروباکسX5 (همون میکرو باکس3) خورده ..... حالا هر کاری میکنم زنده نمیشه .... از تمام مراحل که درسایت هست استفاده کردم ... ولی زنده نشد

نکته های قابل توجه:

1. با لودر GxDownloaderIII V2.004 هر نوع فایلی میگیره فقط برای انتقال نرم افزارهای پست اول فایل 1 رو کامل میگیره ولی برای فایل دوم که حجمش 0 هست تا 85 درصد میره و دیگه نمیره و گیر میکنه...
2. با لودر میکروباکس1 اصلا فایل نمیگیره ... در واقع فایل clean نمیگیره

dangel

Banned
2010-03-28
35
43
34
با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی لطفاً یک مقدار بیشتر حواستان را جمع کنید، و به قوانین سایت توجه نمائید، آخه عزیز جان این چه وضع سوال پرسیدن است که شما دو بار پشت سر هم در این تاپیک سوالت را درج کردی و چهار بار نیز در تاپیک سوالات و مشکلات، اینطور که شما دارید پیش می روید مطمئن باشید از مدیران این تالار اخطار دریافت خواهید کرد.
ضمناً برای رفع مشکل دانگلتان نیز ابتدا به لینک زیر

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35427&page=4

مراجعه نمائید، در این بخش ( در پست شماره 40 ) دو فایل وجود دارد که توسط بنده قرار داده شده، دقیقاً مطابق دستورالعمل همان پست دانگل را پروگرام نموده و در پایان نیز آخرین نرم افزار میکرو را به دانگل انتقال دهید.
باسلام
من هم تمام مراحلی که فرمودید انجام دادم متاسفانه نتیجه نداد.

alpa30no

کاربر
2010-10-18
18
25
خشته نباشید . من میکرو سری 10 دارم که یک مدت از کار افتاد . بعد دیدم یک تاپیک زدن که اقا بیاین نرم افزار جدید بهش بدین تا دوباره کار بکنه. ما هم نرم افزار رو دادیم ولی باز نشد. گفتن نخیر شما باید اول تبدیل به توین بکنید بعد نرم افزار بریزید. نرم افزار توین رو دادن و ما هم میکرو رو اول کلین کردیم و بعد نرم افزار توین رو دادیم. بعد که خواستم ورژن جدید رو بدم دیگه کار نکرد...

لطفا راهنمایی کنید

پ.ن: اگر باید از نرم افزاری هم استفاده کنم لطفا لینک بزارید . ممنون

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
خشته نباشید . من میکرو سری 10 دارم که یک مدت از کار افتاد . بعد دیدم یک تاپیک زدن که اقا بیاین نرم افزار جدید بهش بدین تا دوباره کار بکنه. ما هم نرم افزار رو دادیم ولی باز نشد. گفتن نخیر شما باید اول تبدیل به توین بکنید بعد نرم افزار بریزید. نرم افزار توین رو دادن و ما هم میکرو رو اول کلین کردیم و بعد نرم افزار توین رو دادیم. بعد که خواستم ورژن جدید رو بدم دیگه کار نکرد...

لطفا راهنمایی کنید

پ.ن: اگر باید از نرم افزاری هم استفاده کنم لطفا لینک بزارید . ممنون
دوست من دانگل منم سری جدید با سریال 10142 شروع میشه با این نرم افزاری که میزارم وصل شد.

پیوست‌ها

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
میکروی من هم نرم افزار نمیگرفت. هر بار بر حسب اتفاق یه کار کردم انتقال انجام شده. مثلا یه بار اول آدابتور رو به برق زدم بعد که دکمه استارت رو زدم آدابتور رو سریع از برق کشیدمو دوباره زدم تو برق انتقال انجام شد. یه بار دیگه هر کاری میکردم برنامه نمیگرفت اتفاقی کابل rs232 رو جدا کردم و وصل کردم بعد که لودر رو اجرا کردم و استارت رو زدم
میکرو آپگرید شد. یا یه بار دیگه چند بار برنامه رو اجرا کردم تا یک هویی آپگرید شد.

آخرین ویرایش:

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
میکروی من هم نرم افزار نمیگرفت. هر بار بر حسب اتفاق یه کار کردم انتقال انجام شده. مثلا یه بار اول آدابتور رو به برق زدم بعد که دکمه استارت رو زدم آدابتور رو سریع از برق کشیدمو دوباره زدم تو برق انتقال انجام شد. یه بار دیگه هر کاری میکردم برنامه نمیگرفت اتفاقی کابل rs232 رو جدا کردم و وصل کردم بعد که لودر رو اجرا کردم و استارت رو زدم
میکرو آپگرید شد. یا یه بار دیگه چند بار برنامه رو اجرا کردم تا یک هویی آپگرید شد.

با تشکر از دوست گرامی .....
بعد از زدن Start برق رو قطع و وصل کردم ،، گزینه Waiting Boot به Transfering Data تغییر کرد ولی درصد پر نکرد و رو صفر موند .... اینکار و باقی کارهایی که گفتید رو چند بار انجام دادم ولی جواب نداد

loadstop.JPG

آخرین ویرایش:

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
با تشکر از دوست گرامی .....
بعد از زدن Start برق رو قطع و وصل کردم ،، گزینه Waiting Boot به Transfering Data تغییر کرد ولی درصد پر نکرد و رو صفر موند .... اینکار و باقی کارهایی که گفتید رو چند بار انجام دادم ولی جواب نداد

مشاهده فایل‌پیوست 48229
یه سر به این اینجا بزن حتما جواب میگیری
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=35427

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با سلام
یه میکروباکس5 (همون میکروباکس1 تولید 2011) به اشتباه نرم افزار میکروباکسX5 (همون میکرو باکس3) خورده ..... حالا هر کاری میکنم زنده نمیشه .... از تمام مراحل که درسایت هست استفاده کردم ... ولی زنده نشد

نکته های قابل توجه:

1. با لودر GxDownloaderIII V2.004 هر نوع فایلی میگیره فقط برای انتقال نرم افزارهای پست اول فایل 1 رو کامل میگیره ولی برای فایل دوم که حجمش 0 هست تا 85 درصد میره و دیگه نمیره و گیر میکنه...
2. با لودر میکروباکس1 اصلا فایل نمیگیره ... در واقع فایل clean نمیگیره

با عرض سلام :
دوست عزیز جنابعالی حتماً میبایست قبل از اینکه اقدام به انتقال سایر نرم افزارهای متفرقه به این مدل، که در واقع سری جدید دانگل میکروباکس1 محسوب می شود، می کردید، میبایست ابتدا خوب همین تالار میکروباکس را به دقت مطالعه می نمودید، و به دنبال مطالب مربوط به همین میکروباکس5 می گشتید،

بعداً با آگاهی کامل شروع به آبگرید این دانگل می نمودید،
دوست عزیز برای اینکه بهتر متوجه عرایض بنده بشوید، بهتر است ابتدا به لینک زیر و به پست شماره (20) مراجعه نموده
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=44004&page=2
و با دقت کامل مطالبی را که جناب استاد علی رسیور در مورد این مدل ذکر کرده اند را مطالعه نمائید، بعد از اینکه مطالعه نمودید تازه متوجه خواهید شد که تا به این لحظه چه بلایی را بر سر میکروباکستان آورده اید. ضمناً توصیه بنده به شما این است که از این لحظه به بعد در مورد رفع این مشکل فقط با جناب استاد علی رسیور در تماس باشید، و فقط از دستورالعملی که ایشان برایتان ذکر می کنند استفاده نمائید، تا بیش از این به دانگلتان آسیب وارد نشود.
موفق باشید.

fifi-titi

کاربر
2009-05-12
33
72
52
دوست عزیز میشه بگی من الان کجام ؟؟؟؟؟ من الان داخل همین تاپیک هستم و روشهای فوق رو نیز چند بار انجام داده ام .......... ولی بی فایده
مدیران محترم..............کمک

ولی من هم از توی همین تاپیک حرف بزرگترها رو گوش کردم درست شد.

بالا