رایج ترین اشکالات دراستارست مدلهای 190-x5-x50 فقط دراین تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378
باسلام

دوستان عزیزرایج ترین اشکالات استارست 190-x5-x50 فقط درهمین تاپیک قرارمی گیرد.

موفق باشید.

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378
یکی از رایج ترین اشکالات در پاور 190 چینی

یکی از رایج ترین اشکالات در پاور 190 چینی

کاربران عزیز یکی از رایج ترین اشکالات در پاور رسیورهای استارست 190 چینی خراب شدن دو عدد خازن میباشد که درشکل زیر توسط فلش زرد رنگ نشان داده شده .
این دو خازن 16ولت1000 میکرو هستند که باید به جای آنها 25ولت1000 میکروقرار داد.

اگر این دو خازن خراب شوند ولتاژ در دستگاه موجود است اما دستگاه روشن نمیشود که امکان دارد به اشتباه بعضی از تعمیرکارها بدونه هیچ درنگی به سراغ جی تگ کردن دستگاه بیچاره بروند که جز خراب شده فلاش و با مواجعه شدن با ارور هیچ نتیجه مطلوب دیگری ندارد.

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378
یکی دیگرازعیوب استارست 190

یکی دیگرازعیوب استارست 190
کم بودن سیگنال یانبودن سیگنال درشبکه هامی باشدیعنی سیگنال درشبکه هاوجودنداردیااگرهم باشداز30 به بالانمی رود.

بعضی ازدوستان برای رفع این مشکل بلافاصله به سراغ تیونردستگاه می روندوهرکاری که می کنندسیگنال بلانمی رودوعیب راپیدانمی کنند.
برای رفع این مشکل بایدبه پاوردستگاه درتصویرزیرکاملاتوجه کنیددراین قسمت یک خازن 400V 47uf وجودداردکه باعلامت زردمشخص شده است دراین عیب خازن افت ولتاژ داردکه نه باخازن سنج ونه باولت سنج مشخص می شودکه ولتاژ آن پایین است دوستان کاملاتوجه کنیداگراین خازن راتعویز کنیدمشکل شماکاملابرطرف می شودوسیگنال دستگاه بالامی رود.

موفق باشید

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378
مشکل تصویردراستارست 190

دوستان عزیزیکی دیگرازعیوب رسیوراستارست 190 خراب شدن تصویرآن است که باتعویض ترانزیستور smd Q9 مشکل حل میشودوتصویرباقبل هیچ فرقی نمی کندومشکل شماحل می شود

sea

کاربر
2006-10-23
7
31
روشن خاموش شدن متوالی در X5d

رسیور من SRX-5d به طور خودکار روشن و خاموش میشه .
خواستم Jtag کنم که اول دستگاه را نشناخت بعد با نرم افزار wall یه کم ور رفتم بعد شناخت یعنی قفل داره نه؟؟
بعد هم boot داشتم میریختم که تا به 58 درصد میرسه 20 تا 30 تا درصدی میره و تو 1 ثانیه 100 درصد میشه بعد هم که آپگرد کردم ولی باز هم هی روشن وخامووش میشه برد پنل و برد پاور رو چک کردم سالم بودن موندم چی کار کنم کمک کنین .:}:

sea

کاربر
2006-10-23
7
31
نیست یاری دهندهای که مرا یاری دهد؟؟

david

کاربر
2006-11-14
83
66
خواستم Jtag کنم که اول دستگاه را نشناخت بعد با نرم افزار wall یه کم ور رفتم بعد شناخت یعنی قفل داره نه؟؟
بعد هم boot داشتم میریختم که تا به 58 درصد میرسه 20 تا 30 تا درصدی میره و تو 1 ثانیه 100 درصد میشه بعد هم که آپگرد کردم ولی باز هم هی روشن وخامووش میشه برد پنل و برد پاور رو چک کردم سالم بودن موندم چی کار کنم کمک کنین .:}:
دوست عزيز
مشكل شما در تغذيه است
خازن هاي خروجي برسي شود

sea

کاربر
2006-10-23
7
31
کل پاور رو چک کردم همشون سالم بودن خازن ها و دیود ها و....

shafy-57

کاربر
2006-10-04
102
378

دوست عزیزاین مشکل ازدیودفرکانسی است که بااهم مترهم مشخص نمی شودوشمابایداین دیودراعوص کنیدکه مشکل شماراحل می کند

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز مشکل فقط از قلع مردگی قطعات است ای سی cpu وفلش زا به دقت لحیم کاری کنید مشکل حل می شود تنها ولتاژی که باید فیکس باشد برای روشن شدن رسیور ولتاژ3/3 ولت است درصورت کم بودن این ولتاژ دستگاه روشن نمی شود وباید خازن های تغذیه قسمت 3/3 تعویض شود موفق باشید

Debian

کاربر
2007-12-22
4
3
من ریسیور SRX-5d را آپگرید کردم مثل دیگر دوستان دیگر روشن نشد ولی وقتی که MasterSoft می کنم تا جای که باید Falsh بکند(تقریبا نود درصد پیش می رود) ریسیور روشن می شود و کار می کند بدون مشکل ولی وقتی که با کنترل خاموش می کنم ساعت نمایش داده می شود ولی وقتی دوباره روشن می کنم باز روشن نمی شود با لودر 1.9.3 بعد از اولین آپگرید Erorr می داد ولی وقتی که با لودر 2.2 دوباره اینکار را کردم دیگر Erorr نمی داد و با هر دو لودر فایل را قبول میکند ولی باز هیچی.
آیا اگر پچ های قدیمیتر را دوباره بریزم مشکل حل می شود؟ اگر اینطور است لطفا لینک دانلود آنها را برای من بگذارید. سپاس گذارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsa1

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نرم افزاربراي برگرداندن X5d كه پس از ارتقاء نرم افزاربالا نيامده اند

با سلام دوستان گرامي اين موردچندين بار براي من اتفاق افتاده ودستگاه 5ِِِِّD استارست پس از ارتقاء نرم افزاربالا نيامده با نرم افزارهاي اخير ولي اصلا نگران نباشيد اگه دستگاه جزو مدلهاي معروف چيني نباشد اين فايل را كه مربوط به ماههاي قبل ميباشد قبول كرده وروشن ميشود نيازي به جيتگ ياكارديگري هم نداريد.
خيلي عجيب است كه نرم افزاررسمي روي دستگاههاي اصلي استارست دراين اواخر مشكل بوجوداورده است.:ُّـ

Debian

کاربر
2007-12-22
4
3
نرم افزاربراي برگرداندن X5d كه پس از ارتقاء نرم افزاربالا نيامده اند

با تشکر مشکلم با پچ که گذاشته بودید حل شد.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوستان برای رسیورهای X5 فقط از برنامه ای که آقا شهرام آپلود کردند استفاده کنید پچ های که اخیرا ارائه شده مشکل دارند وهم می توانید از پچ 190d-super استفاده کنید هیچ مشکلی ندارد موفق باشید

zareshahi20

کاربر
2008-01-05
4
3
باسلام به دوستان :رسیورمن srx50cuusbداراست برای واردکردن کددرقسمت نگرایابیس و...اول بایدسیستم کددهیی راتعین کرددرجدول دوم حتمابایدکانال موردنظرراآوردیانه -بعضی کدها34رقمی هستندولی جدول 16تایی است چه بایدکرد-وبعدازاتمام کددهی که 32رقم یا16رقم کدراواردکردیم چه باید بکنیم منتظر جواب هستم ممنون-ممنون .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Babak

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
باسلام به دوستان :رسیورمن srx50cuusbداراست برای واردکردن کددرقسمت نگرایابیس و...اول بایدسیستم کددهیی راتعین کرددرجدول دوم حتمابایدکانال موردنظرراآوردیانه -بعضی کدها34رقمی هستندولی جدول 16تایی است چه بایدکرد-وبعدازاتمام کددهی که 32رقم یا16رقم کدراواردکردیم چه باید بکنیم منتظر جواب هستم ممنون-ممنون .

دوست عزیز کدها را باید در دو ردیف وارد کنید کلیدهای 32 رقمی را باید در دو ایندیکس وارد کنید به طور مثال برای پکیج پلست 16 کد اول را در آیدینت 7101 و ایندیکس 00 و 16 کد دوم را در ایندیکس بعدی 10 وارد کنید کلیدهای 16 رقمی هم در یک ایندیکس وارد کنید موفق باشید

2008-01-10
2
2
با سلام من یک رسیور 190d دارم هر تمام سیگنالها قطع میباشد حدود نیم ساعت که روشن باشد کم کم سیگنالها فعال میشوند خازن 400 ولت 68 میکرو را عوض کردم باز هم همانطوری است لازم به زکر است ظاهرا تیونر باید سالم باشد چون بعد از نیم ساعت تمامی ثصاویر بدون مشکل میباشد فقط کیفیت سیگنال از حد معمول کمتر است و در نهایت باید بگویم سیستم بالا کاملا تنظیم است چون با رسیورهای دیگر مشکلی ندارد از استادان فن و دوستان حرفه ای تقاضای کمک دارم با تشکر

• Like
2008-01-10
2
2
:ُّـبا سلام من یک رسیور 190d دارم هر تمام سیگنالها قطع میباشد حدود نیم ساعت که روشن باشد کم کم سیگنالها فعال میشوند خازن 400 ولت 68 میکرو را عوض کردم باز هم همانطوری است لازم به زکر است ظاهرا تیونر باید سالم باشد چون بعد از نیم ساعت تمامی ثصاویر بدون مشکل میباشد فقط کیفیت سیگنال از حد معمول کمتر است و در نهایت باید بگویم سیستم بالا کاملا تنظیم است چون با رسیورهای دیگر مشکلی ندارد از استادان فن و دوستان حرفه ای تقاضای کمک دارم با تشکر

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
دو ست من

خازن ورودی ولتاز 3/3 هر دو را عوض کن دورست میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا