دوست عزيزرسیور من SRX-5d به طور خودکار روشن و خاموش میشه .
خواستم Jtag کنم که اول دستگاه را نشناخت بعد با نرم افزار wall یه کم ور رفتم بعد شناخت یعنی قفل داره نه؟؟
بعد هم boot داشتم میریختم که تا به 58 درصد میرسه 20 تا 30 تا درصدی میره و تو 1 ثانیه 100 درصد میشه بعد هم که آپگرد کردم ولی باز هم هی روشن وخامووش میشه برد پنل و برد پاور رو چک کردم سالم بودن موندم چی کار کنم کمک کنین .:}:
دوست عزیز ترانزیستور tip 42cرا عوض کن درست می شودکل پاور رو چک کردم همشون سالم بودن خازن ها و دیود ها و....
رسیور من SRX-5d به طور خودکار روشن و خاموش میشه .
خواستم Jtag کنم که اول دستگاه را نشناخت بعد با نرم افزار wall یه کم ور رفتم بعد شناخت یعنی قفل داره نه؟؟
بعد هم boot داشتم میریختم که تا به 58 درصد میرسه 20 تا 30 تا درصدی میره و تو 1 ثانیه 100 درصد میشه بعد هم که آپگرد کردم ولی باز هم هی روشن وخامووش میشه برد پنل و برد پاور رو چک کردم سالم بودن موندم چی کار کنم کمک کنین .:}:
رسیور من SRX-5d به طور خودکار روشن و خاموش میشه .
باسلام به دوستان :رسیورمن srx50cuusbداراست برای واردکردن کددرقسمت نگرایابیس و...اول بایدسیستم کددهیی راتعین کرددرجدول دوم حتمابایدکانال موردنظرراآوردیانه -بعضی کدها34رقمی هستندولی جدول 16تایی است چه بایدکرد-وبعدازاتمام کددهی که 32رقم یا16رقم کدراواردکردیم چه باید بکنیم منتظر جواب هستم ممنون-ممنون .