mostapha89
کاربر
- 2009-03-04
- 3
- 1
salam .azizam dokmeye menu ro bezan bad dokmeye ghermezo bezan bad ye safe baz mishe in kodo toosh vared kon
1111113311111133
1111113311111133
سلام.فوتبالهای پخش مستقیم از شبکه 3 را نمی توانم از طریق ماهواره intelsat ببینم.لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر رسیور استارست 190 سوپر به کلی روی منو روی لیست کانلها به سرعت حالت چشمک زدن تند تند را دارد که حتی میخاهیم وارد نصب شویم امکان اینکه رمز 4عدد صفرا بدهیم اجازه نمیدهد و دستگاه را که روشن میکنیم روی لیست کانالها است و به سرعت از کانالی به کانالی دیگر مپرد و در همان حال مدام چشمک میزندیعنی با سرعت زیاد بازی میکند حتی اپگرید هم کردم ولی نشد حتی با ماکروسافت و بوت امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید با عرض تشکر هر چه سریعتر راهنمایی کنید
درودبا تشکر رسیور استارست 190 سوپر به کلی روی منو روی لیست کانلها به سرعت حالت چشمک زدن تند تند را دارد که حتی میخاهیم وارد نصب شویم امکان اینکه رمز 4عدد صفرا بدهیم اجازه نمیدهد و دستگاه را که روشن میکنیم روی لیست کانالها است و به سرعت از کانالی به کانالی دیگر مپرد و در همان حال مدام چشمک میزندیعنی با سرعت زیاد بازی میکند حتی اپگرید هم کردم ولی نشد حتی با ماکروسافت و بوت امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید با عرض تشکر هر چه سریعتر راهنمایی کنید
دوستان رسیور من x50 هست زیادم به تمیرات وارد نیستم
دستگاه خاموش کردیم روشن که کردیم کانالا پریده بود. بدش دوباره خاموش کردیم دیگه روشن نمیشه و 4تا خط بالا پایین میره رو رسیور ممنون میشم راهنمایی کنید.
اصلا روشن نمی شه که من بش با فلش برنامه بدم باید با سیم وصل شم برنامه بدم ؟
با درود
دوست عزيز به رسيور برنامه بده درست ميشه (پروگرام) البته اگه مشكل تغذيه و ولتاژ نداشته باشه.