رایج ترین اشکالات دراستارست مدلهای 190-x5-x50 فقط دراین تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mostapha89

کاربر
2009-03-04
3
1
salam .azizam dokmeye menu ro bezan bad dokmeye ghermezo bezan bad ye safe baz mishe in kodo toosh vared kon
1111113311111133

tashje

کاربر
2007-12-30
1
0
باسلام رسيورمن مدلsrx5dاست براي اولين بارخواستم ابگريدكنم پيام time out erorميده حتي فايل بوت ومست بوت ريختم باز همان پيام راميده لطفا راهنمايي كنيد مشگل دركجاست

abadan56

کاربر
2009-05-19
5
4
37
با تشکر رسیور استارست 190 سوپر به کلی روی منو روی لیست کانلها به سرعت حالت چشمک زدن تند تند را دارد که حتی میخاهیم وارد نصب شویم امکان اینکه رمز 4عدد صفرا بدهیم اجازه نمیدهد و دستگاه را که روشن میکنیم روی لیست کانالها است و به سرعت از کانالی به کانالی دیگر مپرد و در همان حال مدام چشمک میزندیعنی با سرعت زیاد بازی میکند حتی اپگرید هم کردم ولی نشد حتی با ماکروسافت و بوت امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید با عرض تشکر هر چه سریعتر راهنمایی کنید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با تشکر رسیور استارست 190 سوپر به کلی روی منو روی لیست کانلها به سرعت حالت چشمک زدن تند تند را دارد که حتی میخاهیم وارد نصب شویم امکان اینکه رمز 4عدد صفرا بدهیم اجازه نمیدهد و دستگاه را که روشن میکنیم روی لیست کانالها است و به سرعت از کانالی به کانالی دیگر مپرد و در همان حال مدام چشمک میزندیعنی با سرعت زیاد بازی میکند حتی اپگرید هم کردم ولی نشد حتی با ماکروسافت و بوت امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید با عرض تشکر هر چه سریعتر راهنمایی کنید

ایا رسیور شما به سیم وصل است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
دوست گرامی مشکل دستگاه شما می تواند از اتصال کلیدهای تعویض کانال روی پانل دستگاه باشد تست کنید اگر دارید پانل دستگاه مشابه وصل کنید
اگر نه سوییچ ها را تست کنید که بدرستی عمل میکنند
اگر سویچ های روبرد سالم باشند معمولا تعویض خود بخود کانال مربوط به خرابی پردازنده دستگاه میباشد

ahmadreza1372

کاربر
2012-08-19
2
0
دوستان رسیور من x50 هست زیادم به تمیرات وارد نیستم
دستگاه خاموش کردیم روشن که کردیم کانالا پریده بود. بدش دوباره خاموش کردیم دیگه روشن نمیشه و 4تا خط بالا پایین میره رو رسیور :) ممنون میشم راهنمایی کنید.

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
دوستان رسیور من x50 هست زیادم به تمیرات وارد نیستم
دستگاه خاموش کردیم روشن که کردیم کانالا پریده بود. بدش دوباره خاموش کردیم دیگه روشن نمیشه و 4تا خط بالا پایین میره رو رسیور :) ممنون میشم راهنمایی کنید.

با درود
دوست عزيز به رسيور برنامه بده درست ميشه (پروگرام) البته اگه مشكل تغذيه و ولتاژ نداشته باشه.

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزيز منظور من همين بود از برنامه دادن ايرادي كه گفتي جزء ايراد هايي است كه كه حتما بايد با كابل برنامه بدي.

توي اين تاپيك برنامه رو بگير

Starsat 190, 30CU, X3, X5, X50, X55, X60

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا