رایج ترین اشکالات دراستارست مدلهای 190-x5-x50 فقط دراین تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

barbod_m

کاربر
2006-11-21
26
6
دوستان سلام
ستار سات 190 برای تعمیر اوردند که موقع روشن کردن روی صفحه مینویسه Lnb1و خاموش میشه
تیونر را از مدار خارج کردم مشکل رفع شد فکر کردم تیونر خرابه عوض کردم ولی باز هم این مشکل را داشت
مشکل فلاش هم نیست لطفا راهنمایی کنید
با سپاس از شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Babak

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
دوستان سلام
ستار سات 190 برای تعمیر اوردند که موقع روشن کردن روی صفحه مینویسه Lnb1و خاموش میشه
تیونر را از مدار خارج کردم مشکل رفع شد فکر کردم تیونر خرابه عوض کردم ولی باز هم این مشکل را داشت
مشکل فلاش هم نیست لطفا راهنمایی کنید
با سپاس از شما
ترانزیستورtip42 را عوض کن مشکلت حل میشه

keyvan_cd

کاربر
2007-09-03
10
13
smd Q9كجاي رسيور 190 قرار دارد لطفا جاي ان را بگيد

• Like

amir222222

کاربر
2007-10-23
3
4
سلام دوستان گلم من استار ست 190 **** دارم كه چند روز پيش وقتي مي خواستم روشنش كنم روشن نميشد وهي on مي نوشت وخاموش ميشد پشت سر هم تا اينكه از سايت شما خوندم بايد دوتا خازن 1000ميكرو 16 ولتي را عوض كنم از تغذيه كه البته خرابم شده بود كه من اين كار را كردم و خازنهارو عوض كردم و دستگاه روشن شد و مشكلي نداشت و فقط بعضي وقت ها چراغ پنل جلو تند تند خاموش روشن ميشد تا اينكه روي استند باي گذاشتم صبح كه بيدار شدم ديدم پنل چراغش تند تند روشن خاموش ميشهو دستگاه روشن نميشه كه باز هم خازن هارو عوض كردم ولي هنوز همون مشكل هست البته يكبار هم فازمترم خورد به فيوز و تركيد و عوضش كردم ولي اين مشكل بر طرف نشد والبته حتي يك بار جيتك و اپگريدش كردم لططططططططفا كمممممكمممم كنيد ممنون ميشم

keyvan_cd

کاربر
2007-09-03
10
13
smd Q9كجاي رسيور 190 قرار دارد لطفا جاي ان را بگيد

• Like

amir222222

کاربر
2007-10-23
3
4
--------------------------------------------------------------------------------سلام دوستان گلم من استار ست 190**** دارم كه چند روز پيش وقتي مي خواستم روشنش كنم روشن نميشد وهي on مي نوشت وخاموش ميشد پشت سر هم تا اينكه از سايت شما خوندم بايد دوتا خازن 1000ميكرو 16 ولتي را عوض كنم از تغذيه كه البته خرابم شده بود كه من اين كار را كردم و خازنهارو عوض كردم و دستگاه روشن شد و مشكلي نداشت و فقط بعضي وقت ها چراغ پنل جلو تند تند خاموش روشن ميشد تا اينكه روي استند باي گذاشتم صبح كه بيدار شدم ديدم پنل چراغش تند تند روشن خاموش ميشهو دستگاه روشن نميشه كه باز هم خازن هارو عوض كردم ولي هنوز همون مشكل هست البته يكبار هم فازمترم خورد به فيوز و تركيد و عوضش كردم ولي اين مشكل بر طرف نشد والبته حتي يك بار جيتك و اپگريدش كردم لططططططططفا كمممممكمممم كنيد ممنون ميشم

sali

کاربر
2006-10-20
4
2
سلام
من دستگاه
x5d ultra
دارم.بعضی از کانال ها را که
550
سیگنال میده ام او سیگنال نمیده.باید چکار کنم.ممنون

saeedss

کاربر
2008-01-01
35
61
oky.gif
ورژن نمی خواند
051.gif
من موقع آبدیت 190 معمولی به این مشگل بر خورده ام که
oky.gif
{ ارور} ورژن نمی خواند لطفا راهنمایی نمایید

omiddd

کاربر
2007-11-20
5
1
با سلام
ميخواستم بدانم براي Backup گرفتن در رسيور X30cu چه كار بايد انجام داد ؟

ممنون

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
با سلام خدمت استادان عزیز
ریسور استار ستx190dدارم که متاسفانه با بعضی از تلویز یونها رنگی نشون میده وبا بعضی سیاه وسفید وقسمت سیستم رنگ در تلویزیون وهم در ماهواره تغییر دادم امانشد وتغذیه هم سالم است لطفا راهنمایی فرمایید ممنونم

mehdi_math2000

کاربر
2008-02-15
1
0
با سلام رسیور x5d usb دارم که آپگرید کردم که آپگرید شده ولی
موقع روشن شدن بسیار دیر روشن میشود و لوگوی استارست هم دیگر نمی آید و در هنگام روشن شدن برای چندین ثانیه تمام چراغهای دستگاه خاموش میشوند
می خواستم بدانم آیا با ریست کارخانه مشکل حل میشود
در ضمن فایل آپگرید SR-X5D-USB-4Feb2008بوده است
با تشکر

SADGH

کاربر
2007-11-26
3
1
با درود به تمامی دوستان میشه لینک دانلودر X50را برای ما بگذاریدودر ضمن پیغام اوت تایم شیفت چرا میزند کابلم سالم است نرم افزارراهم درست گرفتم ایا دانلودر190 به X50میشه استفاده کرد

m_kazemi7

کاربر
2006-10-27
11
5
با سلام رسیور x5d usb دارم که آپگرید کردم که آپگرید شده ولی
موقع روشن شدن بسیار دیر روشن میشود و لوگوی استارست هم دیگر نمی آید و در هنگام روشن شدن برای چندین ثانیه تمام چراغهای دستگاه خاموش میشوند
می خواستم بدانم آیا با ریست کارخانه مشکل حل میشود
در ضمن فایل آپگرید SR-X5D-USB-4Feb2008بوده است
با تشکر
دوست عزیزباآبگریت لوگوی استارست برداشته میشه ودیرروشن شدن ان هم عیبی ندارد:(

m_kazemi7

کاربر
2006-10-27
11
5
با درود به تمامی دوستان میشه لینک دانلودر X50را برای ما بگذاریدودر ضمن پیغام اوت تایم شیفت چرا میزند کابلم سالم است نرم افزارراهم درست گرفتم ایا دانلودر190 به X50میشه استفاده کرد
دوست عزیز دستگاها معمولا هر کدام برنامه خودشان رامیریزند ویا پچ مشابه واین هم لینکhttp://www.satdw.com

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SADGH

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
ریسور استار ستx190dدارم که متاسفانه با بعضی از تلویز یونها رنگی نشون میده وبا بعضی سیاه وسفید وقسمت سیستم رنگ در تلویزیون وهم در ماهواره تغییر دادم امانشد وتغذیه هم سالم است لطفا راهنمایی فرمایید ممنونم

از پچ قدیمی استفاده کن برطرف نسد ایراد از سخت افزاره

jozi

مدیر فروشگاه جوزی
2008-01-04
77
1,114
مشکل رنگ

سلا دوست عزیز
همانتوری که دوست خوب من اقا مجید گفتند عمل کن اگر نشد یک کریستال روی ان امتهان کن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا