سلام خسته نباشید من دستگاهاه x5 ابدت کردم پس از ابدیت دستگاه ، وقتی که دستگاه روشن می کنم تا on میره و دوباره به حالت استنبای(ساعتش) بر می گرده می خواستم در این مورد راهنمایم کونید ممنون مشم
سلام :من استارست sr-x5d را جی تگ کردم همه چیز خوب تمام شد ولی برای آپگرید کردن دستگاه روشن نمیشود .میشود کمک کنید؟
دوست عزیز مشکل از سخت افزار و باید جهت پیگیری سوالات خود به بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای استارست مراجعه کنید از این به بعد کسانی که به سوالات سخت افزاری در انجمن های رسیور پاسخ دهند نام کاربریشان مسدود می شود موفق باشیدبا سلام به دوست خوبم من امروز این کار را انجام دادام ولی بازم نشد
اگر منظور شما اين است كه تصوير كانالها را نداريد اول دستگاه دستگاه را ابگريد كنيد احتمالا مشكلتان رفع ميشود در غير اينصورت در خدمت شما هستمسلام
دوستان عزيز خصوصا علي آقا رسسيور 190 سوپر با وجود داشتن سيگنال كامل تصوير ندارد لطفا راهنمايي كنيد ايراد كجاست.
متشكرم
اگر منظور شما اين است كه تصوير كانالها را نداريد اول دستگاه دستگاه را ابگريد كنيد احتمالا مشكلتان رفع ميشود در غير اينصورت در خدمت شما هستم
شما اول lm 317 را تعويض كنيد همينطور a1273 معمولا با تعويض 317 مشكل حل ميشود در غير اينصورت از ترانزيستورهاي smd كنار 317 مقاومتها و در بعضي مواقع كه دستگاه با گرم شدن مشكل بهتر ميشود (شطرنجي)با تعويض خازن پشت تيونر البته قبل از تمامي اين موارد با از تغذيه مطمعن باشيددوست عزيز دستگاه آپگرد شد ولي تاثيري نكرد.
متشكرم
شما اول lm 317 را تعويض كنيد همينطور a1273 معمولا با تعويض 317 مشكل حل ميشود در غير اينصورت از ترانزيستورهاي smd كنار 317 مقاومتها و در بعضي مواقع كه دستگاه با گرم شدن مشكل بهتر ميشود (شطرنجي)با تعويض خازن پشت تيونر البته قبل از تمامي اين موارد با از تغذيه مطمعن باشيد
با سلام رسیور 190 را برای تعمیر آوردند نه سیگنال قدرت و نه کیفیت دارد یعنی هر دوی آنها صفرهستند
اساتید محترم لطفا بفرمائید اشکال از کجاست؟
دوست عزيز شما اول ببين ولتا**ز 30 ولت تغذيه را داريد . اگه ولتاز بود روي پايه lm17 كنار تيونربا سلام رسیور 190 را برای تعمیر آوردند نه سیگنال قدرت و نه کیفیت دارد یعنی هر دوی آنها صفرهستند
اساتید محترم لطفا بفرمائید اشکال از کجاست؟