دانلود بفرماییدبا تشکر از شما و سایت بسیارخوبتون
لطفا Boot SRX50CU usb برایم بگذارید
این مشکل بابت نرم افزار میباشد یه پچ اورحینال فعلا بزن تا برنامه {اگه بیاد}چدید بیاد ومشکل حل بشهبا سلام خدمت دوستان عزیز استار ست مدلx5دارم بر روی بعضی از کانالها قفل میکنه البته بوسیله پنل جلوی دستگاه کانالها بالا وپایین میشود ولی با کنترل نه لطفا کمک کنید
دوست عزیز شما یه پچ قدیمی تر رو دستگاهت بریز مشکلت حل می شه!!!!!یااگه صبر کنی دوسه روز آینده پچ های جدید می آید!!!!!!!!!!!!!!!سلام
من یک دستگاه x50usb دارم از وقتی که پیچ جدید ریختم دستگاه هی خاموش روشن میشه ولی اگر فیشهای یشت دیتگاه که به ال ان بی میره قطع کنیم درست میشه ایراد از چیه ممنون
دوست عزیز شما دستگاهتون رو با کدوم پچ (به چه تاریخی)آپگرید کردید؟؟؟!!!با عرض سلام م نیک rx50cuusbریسیور
دارم پس ازاینکه با یواس بی ابدیت شد دیگر بالا نیامد وفقط چند عدد خط بالا وپایین می روند لطفا کمک کنید
با استفاده از کامپیوتر پروگرام کن مشکل حل خواهد شدبا عرض سلام م نیک rx50cuusbریسیور
دارم پس ازاینکه با یواس بی ابدیت شد دیگر بالا نیامد وفقط چند عدد خط بالا وپایین می روند لطفا کمک کنید
با سلام دوست گراميبا سلام خدمت دوستان گرامی
من یه x5d usb دارم که بعد از ریختن یه پچ تقلبی دیگه هیچ پچیو قبول نمی کنه
هزاران درود به کسی که کمکم کنه
دوست عزیز این مشکل مربوط به قطعات smd قسمت تصویر و ربطی به کریستال ندارد شما باید در بخش تعمیرات سخت افزاری رسیورهای استارست سوال خود را مطرح کنید تا طریقه عیب یابی توضیح دهمبا سلام رسیور من 220 است بعضی اوقات رنگ کم میشه بعد سیاه سفید بعد درست میشه احتمال میدم که از کریستالش باشه ولی متاسفانه کریستالش 4 پایه است و من پیدا نکردم ایا راهی هست که کریستال 2 پایه جاش بزنم ممنون
دوست من سلام.خیر این مشکل از جند قسمت میتواند باشد.خود تیونر.خازنهای ثانویه تغزیه .ایراد نرم افزار.سی پی یو. و لحیم سردی تیونر وقطعات داخلی ان و پایه های سی پی یودوست عزیز ایا نداشتن سیگنال فقط مربوط بهخازن بزرگ میباشد؟
با سلام خدمت استاد عزیز
بنده استارست sr_x50 cu usb دارم که از سایت satdw
اخرین برنامه رو یعنی تاریخ 2008/sep / 02 آپدیت کردم
و key.dat
2009/02/19 رو هم با فلش مموری به دستگاه دادم
که بد از پر شدن 100% دستگاه اعلام میکنه که به روز رسانی
کامل شد اما بازم کانال ها باز نمی شود
لطفا کمکم کنید که چرا باز نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟