جناب حیدری درست میگن من خودم چند بار با هیت ملایم این مشکل رو حل کردمبا سلام
خسته نباشید
ریسیور استارست 2000 ولت تغذیه درست ولت ورودی و خروجی ای سی dc to dc
درست پروگرام ای سی فلاش درست ولی در پنل جلو دستگاه فقط چراغ آبی و نور قرمز سوکت اپتیکال دائم در حالت چشمک زدن می باشد
با تشکر
دوست عزیز در این موارد هر عیبی میتواند داشته باشد و این تجربه همکاران عزیز است چشمک زدن در پنل به دلیل افت ولتاژ است که این افت ولتاژ از تغذیه تا برد پنل میتواند وجود داشته باشد یا خرابی قطعه ای که اتصال آن موجب هدر رفتن و افت ولتاژ میگردد که در اکثر موارد خرابی آی سی رم بوده است در هر صورت ابتدا باید ولتاژها دقیق اندازه گیری شود در خروجی تغذیه و خروجی های آی سی dc به dc معمولا در بعضی موارد در خروجی 1.5 ولت 1.8 و یا 3.3 ولت در کنار سلف یک خازن شیمیایی در هر خروجی وجود دارد که در بعضی موارد خازن نشتی دارد و موجب قطع ولتا\ ذکر شده و در بعضی موارد خرابی آیسی رگولاتور یا dc به dc شده است . کلیه موارد باید تست گردد تا عیب مشخص شود .دوستان چرا سریع ملت رو میفرستین سرغ هیت کشی ای سی رم که دیگه حساسترش نیست . این بنده خدا داره میکه چراغ سوکت اپتیکال چشمک میزنه که این یعنی این که رسیور میخواد استارت کنه و دوباره خاموش میکنه که این به احتمال زیاد از شارتی قطعه ای می باشد که من داشتم خود سی پی یو بوده داشتم ای سی های تامین ولتاژ بودن . داشتم آی سی رم بوده . داشتم یک خازن smd شارت بوده