رو شن نشدن رسیور استار ست مدل star sat 2000 ace

ali5124

کاربر VIP
2012-08-18
32
51
با سلام
خسته نباشید
ریسیور استارست 2000 ولت تغذیه درست ولت ورودی و خروجی ای سی dc to dc
درست پروگرام ای سی فلاش درست ولی در پنل جلو دستگاه فقط چراغ آبی و نور قرمز سوکت اپتیکال دائم در حالت چشمک زدن می باشد
با تشکر

BABAKELK83

کاربر
2007-06-03
28
1,255
با سلام
خسته نباشید
ریسیور استارست 2000 ولت تغذیه درست ولت ورودی و خروجی ای سی dc to dc
درست پروگرام ای سی فلاش درست ولی در پنل جلو دستگاه فقط چراغ آبی و نور قرمز سوکت اپتیکال دائم در حالت چشمک زدن می باشد
با تشکر
جناب حیدری درست میگن من خودم چند بار با هیت ملایم این مشکل رو حل کردم

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
دوست عزیز کنار سوکت ورودی برق روی مین برد دو عدد رگلاتور 8 پایه هست اونا رو چک کنید دو عدد خازن smd کنار این رگلاتور ها هست اونارو چک کنید

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
با سلام

شما با روغن فلکس جامد مرغوب سی پی یو رو هیتر کشی کنید
بعد برید سراغ رم
اونم باید روغن فلکس بزنید زیر پایه رم و از زیر و مقداری رو هیت ملایم بدید
حواست باشه رم رو خراب نکنی و بیش از حد هیتر ندی که آی سی از جاش بلند شه
چون رم از نوع bga هست و احتیاج به ریبال کردن داره اگه کنده بشه
که اونم دم و دستگاه خودشو میخواد و مکافات........

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
دوستان چرا سریع ملت رو میفرستین سرغ هیت کشی ای سی رم که دیگه حساسترش نیست . این بنده خدا داره میکه چراغ سوکت اپتیکال چشمک میزنه که این یعنی این که رسیور میخواد استارت کنه و دوباره خاموش میکنه که این به احتمال زیاد از شارتی قطعه ای می باشد که من داشتم خود سی پی یو بوده داشتم ای سی های تامین ولتاژ بودن . داشتم آی سی رم بوده . داشتم یک خازن smd شارت بوده

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
دوستان چرا سریع ملت رو میفرستین سرغ هیت کشی ای سی رم که دیگه حساسترش نیست . این بنده خدا داره میکه چراغ سوکت اپتیکال چشمک میزنه که این یعنی این که رسیور میخواد استارت کنه و دوباره خاموش میکنه که این به احتمال زیاد از شارتی قطعه ای می باشد که من داشتم خود سی پی یو بوده داشتم ای سی های تامین ولتاژ بودن . داشتم آی سی رم بوده . داشتم یک خازن smd شارت بوده
دوست عزیز در این موارد هر عیبی میتواند داشته باشد و این تجربه همکاران عزیز است چشمک زدن در پنل به دلیل افت ولتاژ است که این افت ولتاژ از تغذیه تا برد پنل میتواند وجود داشته باشد یا خرابی قطعه ای که اتصال آن موجب هدر رفتن و افت ولتاژ میگردد که در اکثر موارد خرابی آی سی رم بوده است در هر صورت ابتدا باید ولتاژها دقیق اندازه گیری شود در خروجی تغذیه و خروجی های آی سی dc به dc معمولا در بعضی موارد در خروجی 1.5 ولت 1.8 و یا 3.3 ولت در کنار سلف یک خازن شیمیایی در هر خروجی وجود دارد که در بعضی موارد خازن نشتی دارد و موجب قطع ولتا\ ذکر شده و در بعضی موارد خرابی آیسی رگولاتور یا dc به dc شده است . کلیه موارد باید تست گردد تا عیب مشخص شود .

ali5124

کاربر VIP
2012-08-18
32
51
با سلام
خسته نباشید
چشمک زدن در پنل نیست
در خروجی سوکت optical
است

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دلیل چراغ چشمک زن اپیتکال در رسیورهای سری 2000

این مورد مربوط به ولتاژهای خروجی یا اتصال بودن خازن ها و خرابی رم نمی شود موارد زیر این مشکل ایجاد می کند

1خرابی سی پی یو یا لحیم سردی پایه ها
2-ای سی فلش که باید مجدد پروگرام شود
3- قطعی در متالیزه ها اطراف سی پی یو
4-مقاومت اس ام دی 4 تایی که اتصال بین پردازنده و رم برقرار می کند اگر این قسمت هیت زیاد گرفتید احتمال خراب شدن مقاومت ها زیاد
5-نکته آخر این مشکل در بیشتر این دستگاه ها مربوط به خرابی سی پی یو و یا قطعی متالیزه ها به دلیل بی کیفیت بودن مدار چاپی

آخرین ویرایش:
بالا