ممنون ولی ازکلید نیست چون پنل جلو رو بایه دستگاه دیگه امتحان کردم مشکل ازکجاست من خودم تعمیرسردرمیارم فقط کمک کنید هرچه زودتر
اگه فلشش کنم درست میشه ومیخاستم بدونم ایسی 9696 اچ دی ام ای ایسی 8پایه مربوط به فلشه یا اون ایسی 48پین
با درودممنون دوست عزیز دستگاه من با فایل کلین با نرم افزا ربا همه اینها برنامش دادم درست نشد وقتی روشن میشه روی کانال میاد خودش کانال عوض میکنه ممنون میشم پروگرامردارم میتونم فلش کنم میخام بدونم با فلش کردن حل میشه اگه امکان داره فایل فلششو بزارید ممنون
من 9797 hd دارم از چه نرم افزاری استفاده کنم
منم 9696xpvrhdmi دارم وهمین مشکل دارم نرم افزار کارخانه ای ریختم ولی درست نشد گویا کسی راه حل این مشکل بلد نیستبا سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر
کسی بلد نیست!!÷منم 9696xpvrhdmi دارم وهمین مشکل دارم نرم افزار کارخانه ای ریختم ولی درست نشد گویا کسی راه حل این مشکل بلد نیست
با سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر
شماره ايسي دريم 9797hdmi راميخواستم با سپاس
منم 9696xpvrhdmi دارم وهمین مشکل دارم نرم افزار کارخانه ای ریختم ولی درست نشد گویا کسی راه حل این مشکل بلد نیست
کسی بلد نیست!!÷
بهتره بگی خود کارخانه اش هم بلد نیست.
دوست عزیز این نوع دستگاه هایی که به این مشکل دچار شدند تقلبی نیستند.
ایراد از مهندسین طراح این شرکت میباشد.
با تعویض ای سی دریم که از شرکت فرستاده میشود میتوان مشکل اینگونه از دستگاه ها را حل کرد.وگرنه هیچ راه حل دیکری ندارند
با درودسلام برای منم همین طوری شده بود باید ببریش پیش تعمیر کار فقط با تعویض ای سی دوروست میشه
سلام من ديروز اين مدل دستگاه رو خريدم و با نرم افزار 11282 آپگريد کردم که اين مشکلات بوجود آمده:
1- روي بعضي از کانالها هنگ مي کنه،بطوري که بايد دستگاه رو از برق بکشي تا درست بشه.
2- در قسمت reservation که به دستگاه برنامه ميدي تا از يه ساعتي شروع و در يه ساعتي پايان ضبط انجام بشه، دستگاه سر اون ساعتي که بهش مي دي شروع به ضبط مي کنه ولي سر ساعتي که قراره اتمام ضبط انجام بشه ,عمل نمي کنه و ضبط ادامه پيدا ميکنه.
مي خواستم بدونم که مشکل بخاطره آپگريد جديده، يا مشکل مورد ديگه ايه؟ و چگونه ميشه اين مشکلات بوجود آمده را درست کرد.
با تشکر
دستگاه9696 معمولی ومدل که کابل اچ دی داره اصلا تفاوتی از نظر تصویر وکانالها وتیونر ندارندچون سخت افزارشان یکی هست فقط یک مبدل برای فرستادن صدا وتصویر معمولی از طریق پورت HDMI درست کرده اندسلام
آیا کیفیت تصویر 9696 اچ دی با رسیور های معمولی (9696 غیر اچ دی)فرق میکنه و فقط فرقش در کانالهای اچ دی مشخص میشود؟
دوست گرامیسلام به همه ی دوستان خسته نباشید
من هرچی سعی میکنم رسیور iclass 9696x pvr HDMI رو آپگرید کنم پیغام Upgrade failed ظاهر میشه. ضمناً به محض روشن کردن دستگاه کانال ها به طور خودکار عوض میشن. سعی کردم فایل های اصلی و کارخانه ای که در سایت آپلود شده رو از طریق em_upgrade رو دستگاه بریزم ولی وقتی فایل bin.* v مربوطه رو باز میکنم، برنامه پیغام "Invalid file format" میده. لطفاً اساتید محترم راهنمایی بفرمایند. پیشاپیش از کمک و مساعدت شما سپاسگزارم
salam , man receivere iclass 9696x pvr daram ama vaghti khastam ba flash yek barnamaro zabt konam systemam az kar oftad va alan pyghame (stb s/w damage ) mide man chetor mitonam dorostesh konam , mamnon misham age rahnamaieem konid
آيا در رسيور iclass 9696 hdmi راهي وجود داره که زماني که داريم رکورد مي کنيم بشه کانال هاي ديگر رو نگاه کرد؟