سؤالات و مشکلات iCLASS 9696 HD

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jaki1357

کاربر
2006-12-08
22
19
ممنون ولی ازکلید نیست چون پنل جلو رو بایه دستگاه دیگه امتحان کردم مشکل ازکجاست من خودم تعمیرسردرمیارم فقط کمک کنید هرچه زودتر

jaki1357

کاربر
2006-12-08
22
19
اگه فلشش کنم درست میشه ومیخاستم بدونم ایسی 9696 اچ دی ام ای ایسی 8پایه مربوط به فلشه یا اون ایسی 48پین

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
ممنون ولی ازکلید نیست چون پنل جلو رو بایه دستگاه دیگه امتحان کردم مشکل ازکجاست من خودم تعمیرسردرمیارم فقط کمک کنید هرچه زودتر

اگه فلشش کنم درست میشه ومیخاستم بدونم ایسی 9696 اچ دی ام ای ایسی 8پایه مربوط به فلشه یا اون ایسی 48پین

با درود
اول درست جواب ندادید اگربعد از روشن کردن دستگاه بلافاصله شروع به تعویض کانال میکنه خیلی بعیده ایراد نرم افزاری باشه
فلش این دستگاه 8پایه هست ومیتوانید در بخش جیتگ به مقاله کامل برای 9696 برسید:eek:ky:

jaki1357

کاربر
2006-12-08
22
19
ممنون دوست عزیز دستگاه من با فایل کلین با نرم افزا ربا همه اینها برنامش دادم درست نشد وقتی روشن میشه روی کانال میاد خودش کانال عوض میکنه ممنون میشم پروگرامردارم میتونم فلش کنم میخام بدونم با فلش کردن حل میشه اگه امکان داره فایل فلششو بزارید ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون دوست عزیز دستگاه من با فایل کلین با نرم افزا ربا همه اینها برنامش دادم درست نشد وقتی روشن میشه روی کانال میاد خودش کانال عوض میکنه ممنون میشم پروگرامردارم میتونم فلش کنم میخام بدونم با فلش کردن حل میشه اگه امکان داره فایل فلششو بزارید ممنون
با درود
میتوانیداز لینک زیر فایل فلش را دریافت کنید اگرتصویر پست با دستگاه شما فرق کنه احتمالا دستگاه شمااصلی نیست از فایل9696 استفاده کنید:eek:k:
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=155465&postcount=13

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
من 9797 hd دارم از چه نرم افزاری استفاده کنم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
من 9797 hd دارم از چه نرم افزاری استفاده کنم

دوست عزیز به بخش نرم فزارها برید و نرم افزار خودتون رو میتونید پیدا کنید
اینجا فقط جای پرسش و پاسخ در مورد مشکلات رسیورهای ایکلاس هست
کمی دقت کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parviz407

raya86

کاربر
2008-04-22
14
12
با سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر

ajamal

کاربر
2010-04-02
2
1
46
با سلام . من یک 96 hd دارم که بعد از مدتی که کار کرد روی شبکه در حال پخش یک پیغام به این صورت میادsecurity chip failure security chip of yourreceiver is damaged please return your receiver to the place of purchasing forwarranty service. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید وبگید که برنامه ای برای حل این مشگل هست یا باید کار دیگه ای انجام داد.
با تشکر
منم 9696xpvrhdmi دارم وهمین مشکل دارم نرم افزار کارخانه ای ریختم ولی درست نشد گویا کسی راه حل این مشکل بلد نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parviz407

raps

کاربر
2009-01-29
126
528
منم 9696xpvrhdmi دارم وهمین مشکل دارم نرم افزار کارخانه ای ریختم ولی درست نشد گویا کسی راه حل این مشکل بلد نیست
کسی بلد نیست!!÷
بهتره بگی خود کارخانه اش هم بلد نیست.
دوست عزیز این نوع دستگاه هایی که به این مشکل دچار شدند تقلبی نیستند.
ایراد از مهندسین طراح این شرکت میباشد.
با تعویض ای سی دریم که از شرکت فرستاده میشود میتوان مشکل اینگونه از دستگاه ها را حل کرد.وگرنه هیچ راه حل دیکری ندارند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با تشکر

شماره ايسي دريم 9797hdmi راميخواستم با سپاس

کسی بلد نیست!!÷
بهتره بگی خود کارخانه اش هم بلد نیست.
دوست عزیز این نوع دستگاه هایی که به این مشکل دچار شدند تقلبی نیستند.
ایراد از مهندسین طراح این شرکت میباشد.
با تعویض ای سی دریم که از شرکت فرستاده میشود میتوان مشکل اینگونه از دستگاه ها را حل کرد.وگرنه هیچ راه حل دیکری ندارند

سلام برای منم همین طوری شده بود باید ببریش پیش تعمیر کار فقط با تعویض ای سی دوروست میشه
با درود
كليه دوستاني كه دستگاه اصلي دارند وبا پيغام فوق روبرو شده اند متاسفانه ايسي حفاظتي چيپ دستگاه بعلت نرم افزار اشتباه طراحي شده كارخانه دچار اشكال شده وفقط با تعويض ايسي دريم درست ميشود.
اين ايسي شماره نداره وبراي همه يكي هست ولي بايد خام ان روي دستگاه نصب بشود.
اين پيغام را با پيغام چيني بودن اشتباه نگيريد وبا پروگرام وكارهاي ديگر هم رفع نميشود:busted_red:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

mdreams

کاربر
2009-08-21
1
1
سلام
آیا کیفیت تصویر 9696 اچ دی با رسیور های معمولی (9696 غیر اچ دی)فرق میکنه و فقط فرقش در کانالهای اچ دی مشخص میشود؟

• Like

freesoftblue

کاربر
2010-08-29
1
1
سلام به همه ی دوستان خسته نباشید
من هرچی سعی میکنم رسیور iclass 9696x pvr HDMI رو آپگرید کنم پیغام Upgrade failed ظاهر میشه. ضمناً به محض روشن کردن دستگاه کانال ها به طور خودکار عوض میشن. سعی کردم فایل های اصلی و کارخانه ای که در سایت آپلود شده رو از طریق em_upgrade رو دستگاه بریزم ولی وقتی فایل bin.* v مربوطه رو باز میکنم، برنامه پیغام "Invalid file format" میده. لطفاً اساتید محترم راهنمایی بفرمایند. پیشاپیش از کمک و مساعدت شما سپاسگزارم

• Like

babak1000

Banned
2006-10-20
9
20
مشکل در iclass 9696X PVR HDMI

سلام من ديروز اين مدل دستگاه رو خريدم و با نرم افزار 11282 آپگريد کردم که اين مشکلات بوجود آمده:
1- روي بعضي از کانالها هنگ مي کنه،بطوري که بايد دستگاه رو از برق بکشي تا درست بشه.
2- در قسمت reservation که به دستگاه برنامه ميدي تا از يه ساعتي شروع و در يه ساعتي پايان ضبط انجام بشه، دستگاه سر اون ساعتي که بهش مي دي شروع به ضبط مي کنه ولي سر ساعتي که قراره اتمام ضبط انجام بشه ,عمل نمي کنه و ضبط ادامه پيدا ميکنه.
مي خواستم بدونم که مشکل بخاطره آپگريد جديده، يا مشکل مورد ديگه ايه؟ و چگونه ميشه اين مشکلات بوجود آمده را درست کرد.

با تشکر

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من ديروز اين مدل دستگاه رو خريدم و با نرم افزار 11282 آپگريد کردم که اين مشکلات بوجود آمده:
1- روي بعضي از کانالها هنگ مي کنه،بطوري که بايد دستگاه رو از برق بکشي تا درست بشه.
2- در قسمت reservation که به دستگاه برنامه ميدي تا از يه ساعتي شروع و در يه ساعتي پايان ضبط انجام بشه، دستگاه سر اون ساعتي که بهش مي دي شروع به ضبط مي کنه ولي سر ساعتي که قراره اتمام ضبط انجام بشه ,عمل نمي کنه و ضبط ادامه پيدا ميکنه.
مي خواستم بدونم که مشکل بخاطره آپگريد جديده، يا مشکل مورد ديگه ايه؟ و چگونه ميشه اين مشکلات بوجود آمده را درست کرد.

با تشکر

دوست عزيز مشکل کاملا نرم افزاري هست با اينکه خيلي زياد نرم افزار ميدهند ولي هنوز باگ هاي زيادي رفع نشده. در ضمن خريد رسيور هاي آيکلاس به هيچ وجه توصيه نميشود و يک اشتباه بزرگ.:sadwalk:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کاربران توجه کامل بفرمایید!!

سلام
آیا کیفیت تصویر 9696 اچ دی با رسیور های معمولی (9696 غیر اچ دی)فرق میکنه و فقط فرقش در کانالهای اچ دی مشخص میشود؟
دستگاه9696 معمولی ومدل که کابل اچ دی داره اصلا تفاوتی از نظر تصویر وکانالها وتیونر ندارندچون سخت افزارشان یکی هست فقط یک مبدل برای فرستادن صدا وتصویر معمولی از طریق پورت HDMI درست کرده اند
سلام به همه ی دوستان خسته نباشید
من هرچی سعی میکنم رسیور iclass 9696x pvr HDMI رو آپگرید کنم پیغام Upgrade failed ظاهر میشه. ضمناً به محض روشن کردن دستگاه کانال ها به طور خودکار عوض میشن. سعی کردم فایل های اصلی و کارخانه ای که در سایت آپلود شده رو از طریق em_upgrade رو دستگاه بریزم ولی وقتی فایل bin.* v مربوطه رو باز میکنم، برنامه پیغام "Invalid file format" میده. لطفاً اساتید محترم راهنمایی بفرمایند. پیشاپیش از کمک و مساعدت شما سپاسگزارم
دوست گرامی
تعویض اتوماتیک کانال در 9696اچ دی نشانه خرابی ایسی دریم هست وباید این ایسی تعویض کنید تادرست بشود:eek:k:
تذکر جدی برای کاربران که9696 HD که فقط کابل اچ دی میخوره دارند:
این دستگاه هم مثل بقیه انبوهی مشکل داره:
تعویض خودبخودکانال ایسی دریم خرابه باید تعویض شود
پیغام خرابی ایسی حفاظتی چیپ شما خراب است ظاهر میشود بازهم ایسی دریم باید تعویض شود
پیغام دستگاه شما چینی هست ظاهر میشود درصورتی که دستگاه اصلی هست این پیغام برخی اوقات بانرم افزارهایی که در تاپیک جداگانه قرار دادم رفع میشود بعضی وقتها هم به هیچ وجه نمیرود با تمام کارها هنوز آقایان کارخانه خودشان هم توش موندن جواب ندارند بدهند
توضیحات را کامل ارایه کردم باز فردا همین سوالات را تکرار نکنید مدیران هم پرسش تکراری جواب نمیدهند دایم تمام سایت پست تکراری بزنید.
کلیه پستهای تکراری بیربط پاکسازی وحذف شد:busted_red:

mehrjou

کاربر
2010-08-17
1
1
salam , man receivere Iclass 9696X PVR daram ama vaghti khastam ba flash yek barnamaro zabt konam systemam az kar oftad va alan pyghame (STB S/W damage ) mide man chetor mitonam dorostesh konam , mamnon misham age rahnamaieem konid

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
salam , man receivere iclass 9696x pvr daram ama vaghti khastam ba flash yek barnamaro zabt konam systemam az kar oftad va alan pyghame (stb s/w damage ) mide man chetor mitonam dorostesh konam , mamnon misham age rahnamaieem konid

اول اینکه اینجا یک سایت فارسی زبانه و باید فارسی تایپ کنید
دوم اینکه مشکل شما در صفحات قبل توضیح داده شده به جای پرسش میگشتید
پیدا میکردید
سوم اینکه شما حتما روی فلش نرم افزار دارید که با وصل به رسیور با پیغام اپگرید مواجه شدید و حالا از عمد یاغیر عمد بله رو زدید ورسیورتون اینجوریه شده
با کابل نرم افزار رو بهش بدید درست میشه

babak1000

Banned
2006-10-20
9
20
رسیور iclass 9696 hdmi

آيا در رسيور iclass 9696 HDMI راهي وجود داره که زماني که داريم رکورد مي کنيم بشه کانال هاي ديگر رو نگاه کرد؟

• Like

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
آيا در رسيور iclass 9696 hdmi راهي وجود داره که زماني که داريم رکورد مي کنيم بشه کانال هاي ديگر رو نگاه کرد؟

دوست گرامی شما وقتی دارید کانالی رو ضبط میکنید همزمان میتونید کانالهایی رو ببینید
که فرکانسشون با اون کانالی رو که دارید ضبط میکنید یکی باشه به غیر ازاین دیگه راهی نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: babak1000
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا