سؤالات و مشکلات iCLASS 9696 HD

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
دوستان محترم
با توجه به اینکه ریسیور آی کلاس 9696 اچ دی هم یک هفته هست که وارد بازار ایران شده تاپیک جدیدی باز کردیم تا درمورد مشکلات و مسائلی که با این ریسیور دارید تبادل نظر کنیم.
بدیهی است در مورد ریسیور معمولی تاپیک دیگری وجود دارد که باید به ان مراجعه کنید

rima13

کاربر
2009-05-04
3
10
47
این ریسیور ۱ تیونر داره یا ۲ تا؟
یعنی قابلیت تصویر در تصویر از ۲ فرکانس مختلف رو داره؟
یه جا خوندم این ریسیور شرکتی نیست و به سفارش دلالهای دبی ساخته شده اگه اصلیه چرا تو سایت رسمی شرکت آی کلاس این مدل دیده نمیشه؟

گشتاپو

کاربر
2009-07-04
16
13
جناب طغرل با سلام دو سوال دارم .1- آيا با زدن برنامه 11233 ايكلاس 9595 تك كارت و پيغام تقلبي بودن رسيور . ديگر برنامه اي نميگيرد و بايد انرا فلش كنم تا بتوانم برنامه هاي قبلي را بزنم يا نه هيچ اتفاقي نميافتد و فقط پيام تقلبي بودن رسيور را اعلام ميكند.2- ايا با تقلبي بودن رسيور از اين به بعد هر برنامه اي كا از طرف ايكلاس بيايد ديگر نميتوانم انرا به رسيور بدهم و بايد با همان برنامه هاي قديمي بسازيم و در حقيقت يعني عمر رسيور هاي تقلبي به پايان امده يا اينكه اميدوار باشيم .از زحمت جنابعالي ممنونم

hamzeh_mah

کاربر
2010-01-09
5
6
سلام. من یه دیش دارم با دو تا ال ان بی و یه سویچر 4به1 . هر کاری میکنم نمیتونم تصور 2 تا ال ان بی را بگیرم. باید دستی سیمهای ورودی به سویچر رو وصل کنم .2تا سیم ورودی به سوییچ رو که با هم میزنم فقط یکیش تصویر میده .میخواستم بپرسم توی منوی انتن تنظیمات سوییچر رو چطوری باید تنظیم کنم . ممنون میشم اگه جواب بدید

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
سلام. من یه دیش دارم با دو تا ال ان بی و یه سویچر 4به1 . هر کاری میکنم نمیتونم تصور 2 تا ال ان بی را بگیرم. باید دستی سیمهای ورودی به سویچر رو وصل کنم .2تا سیم ورودی به سوییچ رو که با هم میزنم فقط یکیش تصویر میده .میخواستم بپرسم توی منوی انتن تنظیمات سوییچر رو چطوری باید تنظیم کنم . ممنون میشم اگه جواب بدید
سویچ استارست استفاده کن

sami habib

کاربر
2009-09-17
2
2
salam
من یک دستگاه i calas9696 دارم میخواستم ببینم چطوری میشه کد های دستی 12 رقمی بهش داد . ممنونم

konsool

کاربر
2009-03-02
388
1,503
26
نرم افزار نسخه ی 11076f تست شد. متاسفانه مشکل کارت خوان برطرف نشده. و با قرار دادن کارت کانال کارتی فقط مدت 10 ثانیه باز میشود سپس قطع می گردد.
مشکل جدید:
موقع جابه جایی کانالها با ریموت کنترل رسیور هنگ کرده و صفحه سبز رنگ مشاهده می شود.
*به امید پچ نسخه ی 11081f

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali monz

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
لیست کانال

لیست کانالهارو با فلش نمیشه انتقال داد اگه میشه راهنمایی کنین
چرا میشه . اگه از روی یه رسیور دیگه با نسخه اپدیت نزدیک به رسیور خودت روی فلش بکاپ گرفته شده باشه میشه به رسیور خودت منتقل کنی

darvish214

کاربر
2006-12-03
11
12
سلام دوستان من تمام تنظیمات cccam رو انجام دادم وتمام مشخصات سرور رو انجام دادم مطابق تنظیماتی که در سایت بود ولی کانکت رو انجام نمیده همه چی درسته موندم چیکار کنم با اخرین ورژن هم اپدیت کردم

mehditak

کاربر
2009-07-04
23
40
43
سلام دوستان من تمام تنظیمات cccam رو انجام دادم وتمام مشخصات سرور رو انجام دادم مطابق تنظیماتی که در سایت بود ولی کانکت رو انجام نمیده همه چی درسته موندم چیکار کنم با اخرین ورژن هم اپدیت کردم
سلام به روی ماه نشسته ات حاجی جان زمانیکه در منوی تنظیمات سی سی کم هستی در قسمت وارد کردن یوزر وپسورد اکانتی رو که تهیه کردی با حروف کوچک لاتین وارد کن تا مشکلت حل بشه شب خوش جیش بوس لالا:dast:

jaki1357

کاربر
2006-12-08
22
19
با سلام من یه هایویون 9696اچ دی ام ای دارم اصلیه چند وقتی هست که خود بخود کانال عوض میکنه چکارش کنم مشکلش حل بشه ممنون

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
با سلام من یه هایویون 9696اچ دی ام ای دارم اصلیه چند وقتی هست که خود بخود کانال عوض میکنه چکارش کنم مشکلش حل بشه ممنون

سلام
دوست عزیز باطریهای کنترل را دربیاورید
دستگاه را از کلید پشت خاموش کنید دوباره دستگاه را روشن فقط از کلید پشت اگر خودش بیاد روکانال وتند تند کانال عوض کنه ایراد از پردازنده هست اگر بعد از روشن کردن دستگاه از کلید جلو کانال عوض کنه احتمال داره کلید جلو دستگاه فشار امده وبه سوییچ پشت چسبیده وکانال عوض میکنه که ایرادی فیزیکی هست باید کلید تعمیربشود:eek:ky:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا