سؤالات و مشکلات iCLASS 9696 HD

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
دوست من سلام
من با رکورد دستگاهم خیلی مشکل دارم چندتا کول دیسک عوض کردم ار فرمتهای مختلف استفاده کردم نشد توی سایت همسایه خوندم که انگار پچهای جدید این مشکل رو دارند وپچهای قدیمی با اینکه در سی سی کم مشکل دارند ولی در رکورد کردن مشکلی ندارند مثلا به پچ 11260 اشاره کرده بودند ولی هرچی گشتم نتونستم این پچ رو گیر بیارم میتونید برامون گیرش بیارید و ما امتحان کنیم یا اینکه راهی به نظرتون نمیرسه که امتحان کنیم تا این مشکلات رکورد حل بشه مشکلاتش رو قبلا گفته بودم ولی دوباره تکرار میکنم تا شاید بهتر متوجه بشید ادر موقع ضبط کردن قطع میشه یا چیزی رو که ضبط کردی نشون نمیده و میپره و دیگه بگم اگر هارد یا کول دیسک داخل دستگاه باشه و دستگاه رو خاموش کنی و از برق بکشی و بعدا که دستگاهتو روشن کنی میبینی که اصلا اون هارد یا کول دیسک رو نمیشناسه و وقتی که اون کودیسک رو به کامپیوتر میزنی پیغام فرمت برات میاد هنوز بگم ...... ولی برام حتما پچ 11260 رو بگذارید تا بتونم تست کنم از لطفتون سپاسگذارم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: minotum

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست من سلام
من با رکورد دستگاهم خیلی مشکل دارم چندتا کول دیسک عوض کردم ار فرمتهای مختلف استفاده کردم نشد توی سایت همسایه خوندم که انگار پچهای جدید این مشکل رو دارند وپچهای قدیمی با اینکه در سی سی کم مشکل دارند ولی در رکورد کردن مشکلی ندارند مثلا به پچ 11260 اشاره کرده بودند ولی هرچی گشتم نتونستم این پچ رو گیر بیارم میتونید برامون گیرش بیارید و ما امتحان کنیم یا اینکه راهی به نظرتون نمیرسه که امتحان کنیم تا این مشکلات رکورد حل بشه مشکلاتش رو قبلا گفته بودم ولی دوباره تکرار میکنم تا شاید بهتر متوجه بشید ادر موقع ضبط کردن قطع میشه یا چیزی رو که ضبط کردی نشون نمیده و میپره و دیگه بگم اگر هارد یا کول دیسک داخل دستگاه باشه و دستگاه رو خاموش کنی و از برق بکشی و بعدا که دستگاهتو روشن کنی میبینی که اصلا اون هارد یا کول دیسک رو نمیشناسه و وقتی که اون کودیسک رو به کامپیوتر میزنی پیغام فرمت برات میاد هنوز بگم ...... ولی برام حتما پچ 11260 رو بگذارید تا بتونم تست کنم از لطفتون سپاسگذارم

درود
من هم متوجه منظور شما شدم وعرض کردم که یا از نرم افزارهای قدیمی استفاده کنید
ویا تا امدن نرم افزارهای جدید صبر کنید
در ارشیو بخش ایکلاس نرم افزارهای قدیمی 9696 فول اچ دی موجود هست
به ارشیو رفته و دانلود کنید
:eek:k:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saman1181

oky

کاربر
2010-01-19
33
76
44
چند روزیه وقتی روی کلیک ست فرهاد که میرم تصویر مکث میکنه،بعد دستگاه ریست میشه!کانال پاک کردم دوباره سرج کردم بازم درست نشد مشکل از چیه؟؟؟راه حلی داره؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
چند روزیه وقتی روی کلیک ست فرهاد که میرم تصویر مکث میکنه،بعد دستگاه ریست میشه!کانال پاک کردم دوباره سرج کردم بازم درست نشد مشکل از چیه؟؟؟راه حلی داره؟

درود
دوست من این مشکل در همه رسیورها
هست واز فرستنده هست ربطی به رسیور نداره

saman1181

کاربر
2011-01-22
2
0
درود

استاد عزیز سلام
با کمال شرمندگی هر چه گشتم نتونستم این پچ (11260)رو ازارشیو پیدا کنم اخه من هم این مشکل رو دارم لطف میکنید همینجا برامون بگذاریدش مرسی

saman1181

کاربر
2011-01-22
2
0
درود

استاد عزیز سلام
با کمال شرمندگی هر چه گشتم نتونستم این پچ (11260)رو ازارشیو پیدا کنم اخه من هم این مشکل رو دارم لطف میکنید همینجا برامون بگذاریدش مرسی

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوست من سلام

استاد عزیز سلام

درود
در ارشیور نرم افزار 11260 موجود هست فقط یه خرده
زحمت میخواد که دانلودش کنید همین:eek:k:

پیوست‌ها

reza1983

کاربر
2008-09-17
47
82
سلام دوستان عزیز معذرت میخوام سوال میکنم
خواهش میکنم من را در راه اندازی سی سی کم رسیور 9696 فول کمک کنی

من تمام آموز شها رو که می بینم به همون ترتیب عمل میکنم

اما زمانی که اکانت را بصورت url انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی پیام کانکت سی سی کم رو پنجره پدیدار نمیشه خواهشن کمک کن گیر کردم

مودم روتر اتوماتکیک کانکت
adsl 1 m
باتشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
سلام دوستان عزیز معذرت میخوام سوال میکنم
خواهش میکنم من را در راه اندازی سی سی کم رسیور 9696 فول کمک کنی

من تمام آموز شها رو که می بینم به همون ترتیب عمل میکنم

اما زمانی که اکانت را بصورت url انتخاب میکنم هیچ اتفاقی نمیفته حتی پیام کانکت سی سی کم رو پنجره پدیدار نمیشه خواهشن کمک کن گیر کردم

مودم روتر اتوماتکیک کانکت
adsl 1 m
باتشکر

درود
دوست من اگه با اموزشهایی که در همین بخش هست
کارتون راه نیفتاده ومشکل دارید
سوال خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید
پرسش و پاسخ در رابطه با نصب و راه اندازي cccam (
multipage.gif
1 2 3

p30speed

کاربر
2008-03-01
37
153
دوستان عزیز از نظر ظاهری چگونه باید تقلبی بودنش رو تشخیص بدیم غیر از نرم افزار؟

p30speed

کاربر
2008-03-01
37
153
سوال دیگه که دارم آیا مشکلات زیر حل شده در سری جدید
تذکر جدی برای کاربران که9696 hd که فقط کابل اچ دی میخوره دارند:
این دستگاه هم مثل بقیه انبوهی مشکل داره:
تعویض خودبخودکانال ایسی دریم خرابه باید تعویض شود
پیغام خرابی ایسی حفاظتی چیپ شما خراب است ظاهر میشود بازهم ایسی دریم باید تعویض شود
پیغام دستگاه شما چینی هست ظاهر میشود درصورتی که دستگاه اصلی هست این پیغام برخی اوقات بانرم افزارهایی که در تاپیک جداگانه قرار دادم رفع میشود بعضی وقتها هم به هیچ وجه نمیرود با تمام کارها هنوز آقایان کارخانه خودشان هم توش موندن جواب ندارند بدهند
؟

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
دوستان عزیز از نظر ظاهری چگونه باید تقلبی بودنش رو تشخیص بدیم غیر از نرم افزار؟

سوال دیگه که دارم آیا مشکلات زیر حل شده در سری جدید
تذکر جدی برای کاربران که9696 hd که فقط کابل اچ دی میخوره دارند:
این دستگاه هم مثل بقیه انبوهی مشکل داره:
تعویض خودبخودکانال ایسی دریم خرابه باید تعویض شود
پیغام خرابی ایسی حفاظتی چیپ شما خراب است ظاهر میشود بازهم ایسی دریم باید تعویض شود
پیغام دستگاه شما چینی هست ظاهر میشود درصورتی که دستگاه اصلی هست این پیغام برخی اوقات بانرم افزارهایی که در تاپیک جداگانه قرار دادم رفع میشود بعضی وقتها هم به هیچ وجه نمیرود با تمام کارها هنوز آقایان کارخانه خودشان هم توش موندن جواب ندارند بدهند
؟

درود
برای اطلاعات بیشتر به این پست مراجعه کنید
در ضمن اینایی که گفتید مربوط به 9696 hdmi هست
نه 9696 full hd

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: p30speed

konsool

کاربر
2009-03-02
388
1,503
26
11283F Test: متاسفانه مشکل کارت خوان برطرف نشده! دوستان تست و گزارش نمائید

stareh80

کاربر
2010-12-13
4
3
دستگاه فول اچ دی 9696 دارم وقتی روشن می کنم پیام
imagedamaged میدهد لطفا کمکم کنید

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
با سلام خدمت دوستان

رسیور من 9696 اچ دی است نمیدانم به چه علت روی پانل ان عدد صفر چرخشی است و کنترل رسیور کار

نمیکند . لطفا راهنمایی بفرمایید.
با اشکر

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
با سلام خدمت دوستان

رسیور من 9696 اچ دی است نمیدانم به چه علت روی پانل ان عدد صفر چرخشی است و کنترل رسیور کار

نمیکند . لطفا راهنمایی بفرمایید.
با اشکر

درود
نرم افزار کارخونه ای رو از طریق کابل و رایانه
به رسیور انتقال دهید درست میشه!!!!!!

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
جناب hamid_121

ازراهنمایی شما بسیار سپاسگزارم مشگل رسیورم حل شد.

با آرزوی توفیق برای شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hamid_121

mansoor333

کاربر
2006-11-25
24
46
کمک

من رسیور فول اچ دی دارم اسی ان را پراگرام کردم ولودر v104است قبلا v106بودچگونه میتونم برشگردونم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا