mehditohidi
کاربر
- 2007-06-25
- 1
- 1
از زمانیکه متاباکس 9 رادر سال 2003 گرفتم هیچ عملی روی آن انجام نداده ام .کابل نول مودم هم دارم.یک آموزش گام به گام (برای مبتدی) اما سریع احتیاج دارم .لطفا از عضویت در این انجمن مایوسم نکنید.
دوست عزیز حتما برنامه اشتباهی به دستگاه زدی با برنامه دیگه امتحان کن اگه گرفت که درست میشه ولی اگه نگرفت باید جیتک کنی یا فلش را بیرون بیاری و پروگرم کنیمن متابکس نقره ای دارم وبا لودر سندر 2003 فایل مربوط به ان را ریختم بعد از امدن good بر روی پنل رسیور رسیور دیگر روشن نشد
چه طوري كدها را ريست كنم
تمام اينكارا رم كردمپس از ريختن پچ جديد از طريق منو وارد قسمت KEY EDIT شويد
در پنجره KEY EDIT شما 6 گزينه مي بينيد:
اول CAS ENABLE
دوم CAS
سوم EMU EMM
چهارم SMARTCARD EMM
پنجم KEY EDIT
ششم DCW EDIT
شما به ترتيب مراحل زير را مو به مو اجرا كنيد.
1.CAS ENABLE را YES كنيد.
2.به گزينه CAS برويد و VIACCESS را انتخاب كنيد.پس از اين به گزينه EMU EMMرفته و آنرا به YES تغيير دهيد.بعد همين عمل را براي گزينه SMARTCARD EMMتكرار كنيد(هردو گزينه بايد براي VIACCESS حتما YES باشد.در غير اين صورت خاصيت اتواپديت بوجود نخواهد آمد و با تغيير كليدها شما كانالها را از دست ميدهيد.)
3.براي MEDIAGUARD,NAGRAVISION,CONAX,CRYPTOWORKSهم مرحله بالا را تكرار كنيد.
3.توي همين صفحه به قسمت KEYEDIT برويد و با دكمه قرمز كنترل رسيور كليدها را ريست كنيد.با اين عمل تمام كليدهاي شما به روز خواهد شد.
براي كانالهاي ABsat , TPS ,SRG ,... پس از اينكه موارد بالا انجام شد روي يكي از كانالهاي حدود 30 ثانيه تا 1 دقيقه صبر كنيد تا باز شود