سوالات خود را در مورد رسیورهای متاباکس در این تایپیک مطرح کنید

mehditohidi

کاربر
2007-06-25
1
1
از زمانیکه متاباکس 9 رادر سال 2003 گرفتم هیچ عملی روی آن انجام نداده ام .کابل نول مودم هم دارم.یک آموزش گام به گام (برای مبتدی) اما سریع احتیاج دارم .لطفا از عضویت در این انجمن مایوسم نکنید.

mdn32345

کاربر
2007-07-03
13
13
باز کردن کا نال ها

آقا ببخشید من برنامه جدید به رسیورم دادم هیچ کانل باز نکرد. چرا؟ همه مراحل آمزش را انجام دادم وبرنامه هم انتقال یافت.

iman1998b

کاربر
2007-09-10
7
6
با سلام دستگاه من متاباكس2 ،* چند وقتي است كه دستگاه ديگه با كليد ها روشن و خاموش ديگه نه روشن ميشه و نه خاموش ، اول خيال كردم از پچ با شه ولي با تعويض پچها و ريختن پچ ها ي جديد مشكل برطرف نشد ،* بنظرم ا ز كريستال دستگاه باشه نظر شما چيه ؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

sanyo

کاربر VIP
2006-10-05
18
84
متاباکس

با سلام شما با نرم افزار 4.4 متاباکس دو که در بخش اموزشی متاباکس هست ایراد برطرف می شود و کلیه کاربران قبل از طرح هر گونه سوالی بخش اموزشی متاباکس را مطالعه کنند

iman1998b

کاربر
2007-09-10
7
6
متاباكس

من در همون زمان پچ پايه متاباكس 2 را نيز ريختم ولي باز هم درست نشد
مطمئن باشيد من خودم قبل از ارائه سوال بخش آموزشي سايت رو دقيقا مطالعه كردم

mohammad30362

کاربر
2006-10-22
4
2
با سلام
من يه رسيور متاباكس دارم مي خوام بدون مدل اون چي هست.
روي رسيور هيچي ننوشته.
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.

sanyo

کاربر VIP
2006-10-05
18
84
متاباکس

با سلام اگر تیونر متاباکس بصورت عمودی است متاباکس یک واگر تیونر ان افقی است متاباکس دو

mohammad30362

کاربر
2006-10-22
4
2
سلام

ببخشيد ميشه در مورد تيونر توضيح بديد.
چون رسيور هم مال خودم نيست و مال يكي از دوستام هست.
متشكرم.

افتاب

کاربر
2007-10-26
9
0
سلام من متابکس نقره ای دارم که پشت ان متابکس7 نوشته ویک برای اپگرید پیش کسی بردیم ولی نتوانست اپگریدش کند و من الان نمیتوانم اپگریدش کنم لطفا راهنمائی فرمایید

افتاب

کاربر
2007-10-26
9
0
سلام من متابکس نقره ای دارم که پشت ان متابکس7 نوشته از چه طریقی متوانم اپگریدش کنم

افتاب

کاربر
2007-10-26
9
0
من متابکس نقره ای دارم وبا لودر سندر 2003 فایل مربوط به ان را ریختم بعد از امدن good بر روی پنل رسیور رسیور دیگر روشن نشد

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام

من متابکس نقره ای دارم وبا لودر سندر 2003 فایل مربوط به ان را ریختم بعد از امدن good بر روی پنل رسیور رسیور دیگر روشن نشد
دوست عزیز حتما برنامه اشتباهی به دستگاه زدی با برنامه دیگه امتحان کن اگه گرفت که درست میشه ولی اگه نگرفت باید جیتک کنی یا فلش را بیرون بیاری و پروگرم کنی

mohammad30362

کاربر
2006-10-22
4
2
كمك فوري

ببخشيد ميشه در مورد تيونر توضيح بديد.
چون رسيور هم مال خودم نيست و مال يكي از دوستام هست.
متشكرم.

ali212

کاربر
2007-07-09
8
52
من رسیورemetaboxدارم روش ابگرید ، لودر و نرم افزار اتو ابدیتشو می حواستم اگه امکان داره برام بزارید

alikamali

کاربر
2007-11-09
1
0
من این پچ مربوط به 9 بهمن رو ریختم ولی از اون به بعد هر چی میخوام رسیورمو اپگرید کنم نمیشه. شمارش no answer میره و رسیورم رو load میمونه. خواهش میکنم زود تر کمکم کنید.
رسیورم متاباکسه

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
چه طوري كدها را ريست كنم

سلام

مهم مهم مهم دوستان اين قسمت را حتما بخوانيد وگرنه كانالهاي كارتي واتو رول باز نميشود

پس از ريختن پچ جديد از طريق منو وارد قسمت KEY EDIT شويد
در پنجره KEY EDIT شما 6 گزينه مي بينيد:
اول CAS ENABLE
دوم CAS
سوم EMU EMM
چهارم SMARTCARD EMM
پنجم KEY EDIT
ششم DCW EDIT
شما به ترتيب مراحل زير را مو به مو اجرا كنيد.
1.CAS ENABLE را YES كنيد.
2.به گزينه CAS برويد و VIACCESS را انتخاب كنيد.پس از اين به گزينه EMU EMMرفته و آنرا به YES تغيير دهيد.بعد همين عمل را براي گزينه SMARTCARD EMMتكرار كنيد(هردو گزينه بايد براي VIACCESS حتما YES باشد.در غير اين صورت خاصيت اتواپديت بوجود نخواهد آمد و با تغيير كليدها شما كانالها را از دست ميدهيد.)
3.براي MEDIAGUARD,NAGRAVISION,CONAX,CRYPTOWORKSهم مرحله بالا را تكرار كنيد.
3.توي همين صفحه به قسمت KEYEDIT برويد و با دكمه قرمز كنترل رسيور كليدها را ريست كنيد.با اين عمل تمام كليدهاي شما به روز خواهد شد.

براي كانالهاي ABsat , TPS ,SRG ,... پس از اينكه موارد بالا انجام شد روي يكي از كانالهاي  حدود 30 ثانيه تا 1 دقيقه صبر كنيد تا باز شود.

اگر همه موارد بالا را انجام داديد ولي باز كانالهاي اتو آپديت باز نشد دستگاه خود را يك بار خاموش و مجددا روشن كنيد.حتما كانالها باز ميشود.

دقت كنيد براي پچهاي متاور از ريست كردن كليدها خودداري كنيد.چون تمام كليدها پاك شده و كانالهاي كارتي باز نخواهد شد.

persiastar

کاربر
2008-02-03
4
2
سلام
آقا من رسيورم متاباكس 2 است
اين رو گرفتم
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=67759&postcount=192
با لودر 2033 اپ ديت گردم جمله good ظاهر شد و
پس از ريختن پچ جديد از طريق منو وارد قسمت KEY EDIT شويد
در پنجره KEY EDIT شما 6 گزينه مي بينيد:

اول CAS ENABLE
دوم CAS
سوم EMU EMM
چهارم SMARTCARD EMM
پنجم KEY EDIT
ششم DCW EDIT
شما به ترتيب مراحل زير را مو به مو اجرا كنيد.
1.CAS ENABLE را YES كنيد.
2.به گزينه CAS برويد و VIACCESS را انتخاب كنيد.پس از اين به گزينه EMU EMMرفته و آنرا به YES تغيير دهيد.بعد همين عمل را براي گزينه SMARTCARD EMMتكرار كنيد(هردو گزينه بايد براي VIACCESS حتما YES باشد.در غير اين صورت خاصيت اتواپديت بوجود نخواهد آمد و با تغيير كليدها شما كانالها را از دست ميدهيد.)
3.براي MEDIAGUARD,NAGRAVISION,CONAX,CRYPTOWORKSهم مرحله بالا را تكرار كنيد.
3.توي همين صفحه به قسمت KEYEDIT برويد و با دكمه قرمز كنترل رسيور كليدها را ريست كنيد.با اين عمل تمام كليدهاي شما به روز خواهد شد.

براي كانالهاي ABsat , TPS ,SRG ,... پس از اينكه موارد بالا انجام شد روي يكي از كانالهاي  حدود 30 ثانيه تا 1 دقيقه صبر كنيد تا باز شود
تمام اينكارا رم كردم
ولي تي پي اس ها باز نشد كه نشد
مشكل كجاست
--
يك بار بعد ازين كار متادريم http://1.irantks.biz/showpost.php?p=58163&postcount=1
رو گرفتم و با لودر 2003 فرستادمش ولي
بازم فرقي نكرد
مجدادا اپ گريت كردم با همون فايل
http://1.irantks.biz/showpost.php?p=67759&postcount=192

ولي بازم فرقي نكرد

persiastar

کاربر
2008-02-03
4
2
سلام آقا
شرمنده
ازين اين دوستاني كه زحمت مي كشن هر روز اپ ديت متاباكس رو قرار مي دند
مي خواستم بپرسم
آيا بعد ازين اپ ديت ها
امكان باز شدن تي پي اس ها هست يا خير
و سوال بعديم اينكه
چرا اين اپ ديت ها بر خلاف استار ست روز به روزه (مثلا چرا هفته اي يك بار نيست)
سو ال آخر اينكه
سايت رسمي نداره متاباكس؟

بالا