سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

pipejack

کاربر
2009-12-26
43
49
با سلام متاسفانه من 29 صفحه را گشتم تا بلکه جواب مشکلم را پیدا کنم ولی چیزی جز توهین وکوچک کردن و مزه پرانیهای بیجا چیزی ندیدم و به عنوان یک عضو از مدیر این انجمن میخواهم فکری بکنند تا کسانی که واقعا مشکل دارند بتوانند جواب خود را بگیرند.من از سال 71 در این کار هستم و با خیلی از دستگاهها سروکار داشته ام و به شما اطمینان میدهم تا رنج 2500000 ریال این دستگاه از نظر تصویر و کیفیت و کارایی از همه بی مشکلتر است . تنها مشکلی که پیدا کردم عدم گرفتن تمام کانالها در ماهواره بدر است لطفا بررسی شود . با تشکر

saber_jaan

کاربر
2008-07-25
6
4
سلام .من 3روز که istar 20000 خریدم و اونو با ورژن 2.03 آپدیت کردم و همچنین شیرینگ اونو راه اندازی
کردم . کانالهای کارتی را بخوبی باز می کندو تا حالا از تصویر و صدا راضی هستم فقط یک چیز دستگاه
منو اذیت میکنه و اون هنگ کردن دستگاه .توی این سه رور چندین بار هنگ کره به این صورت که اول
صدا قطع میشه و بعد هیچ یک از دکمه های ریموت و روی دستگاه کار نمی کند و چاره ایی جزقطع
برق رسیور نیست البته بعدار گذشت یک دقیقه که مجددا دستگاه را روشن کردم ظاهرا مشکل
برطرف شده بود ولی می خواستم از اساتید انجمن بپرسم که آیا این قطع برق ناگهانی برای رسیور مضر
نیست و دیگه اینکه این یک عیب سخت افزاری یا خیر ؟ خلاصه قابل برطرف شدنه یا اینکه باید همین طور
با آن بسازیم.

با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام .من 3روز که istar 20000 خریدم و اونو با ورژن 2.03 آپدیت کردم و همچنین شیرینگ اونو راه اندازی
کردم . کانالهای کارتی را بخوبی باز می کندو تا حالا از تصویر و صدا راضی هستم فقط یک چیز دستگاه
منو اذیت میکنه و اون هنگ کردن دستگاه .توی این سه رور چندین بار هنگ کره به این صورت که اول
صدا قطع میشه و بعد هیچ یک از دکمه های ریموت و روی دستگاه کار نمی کند و چاره ایی جزقطع
برق رسیور نیست البته بعدار گذشت یک دقیقه که مجددا دستگاه را روشن کردم ظاهرا مشکل
برطرف شده بود ولی می خواستم از اساتید انجمن بپرسم که آیا این قطع برق ناگهانی برای رسیور مضر
نیست و دیگه اینکه این یک عیب سخت افزاری یا خیر ؟ خلاصه قابل برطرف شدنه یا اینکه باید همین طور
با آن بسازیم.

با تشکر
80% عيب بيشتر نرم افزاري است و در بعضي سريها بيشتر است و بعضي سري خيلي كم و با قطع برق دستگاه چيزيش نميشه

pipejack

کاربر
2009-12-26
43
49
دقیقا نفهمیدم منظورتان چیست .اگر میخواهید به صورت وایرلس (بدون کابل شبکه) به اینترنت وصل شوید که راحت است فقط کافیست یک مودم وایرلس یو اس بی تهیه کرده و به یواس بی جلو یا پشت دستگاه وصل کنید .من خودم به همین طریق وصل هستم

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
ببینید دوستان تقریبا می شه گفت که امروزه چیزی نیست که کشور چین اون رو کپی یا تولید نکرده باشه مخصوصا تو لوازم الکترونیک دستگاه های رسیور موجود در بازار هم همین طور شاید ولی اینجا یک سوال هست ما رسیورهایی داریم که شرکت های معتبر چینی اون رو می سازند و با کیفیت خوب بعضی ها هم بی کیفیت هستند پس اینقدر نگید کره ای هست مثلا کفش نایک که یک مارک معتبر جهانی هست بجای اینکه در آمریکا تولید بشه از نیروی کار ارزون قیمت کشور هند داره استفاده می کنه و این محصول رو در کشور هند تولید می کنه پس حالا باید چی بگیم ؟ اینکه که نایک هندی هست یا آمریکایی ؟

mohamad 100

Banned
2010-12-11
58
77
من wireless pppoEبي سيمي محلي دارم سرعتم 128 چه جوري وصل كنم
یعنی کسی پیدا نمیشه به مانصب x2000شیرینگ اونو راه اندازی به ما هم بگه چه جوری به لن دستگاه وصل کنم:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:چه کابلی میخواد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

یعنی کسی پیدا نمیشه به مانصب x2000شیرینگ اونو راه اندازی به ما هم بگه چه جوری به لن دستگاه وصل کنم:sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk::sadwalk:چه کابلی میخواد
دوست عزيز كار خاصي نداره فقط كابل لن رو به دستگاه وصل كنيد و به مودم واي مكس يا adsl ؟ كابل از نوع كراس
نحوه راه اندازي شرينگ به وسيله وايمكس ايرانسل

erfan138721

کاربر
2010-07-28
11
10
باسلام.من میخواستم یک istarx20000 تهیه کنم میخواستم بدونم در کل از نظر کیفیت تصویر هم در کانالهای معمولی و هم در کانالهای full hd روی تلویزیون led sony سری e کیفیت مطلوبی داره و با سونی سازگاره. واینکه آیا با سیسیکم سازگاری کامل داره یا نه. و اینکه وقتی دستگاهو گرفتم آیا باید کار خاصی برای راه اندازی شیرینگ رایگانش بکنم یعنی کابل لن مودم رو بزنم + نرم افزار جدید رو بریزم + ریست فکتوری.

با تشکر

M@XNET

کاربر
2010-07-09
10
25
32
سلام

من امروز این رسیور را خریدم واخرین نرم افزار را بهش زدم و ریست فکتوری کردم

شبکه های کارتی هم باز شدن

دوتا مسعله هستش یکی اینکه مثلا شبکه یرو اسپورت با 10تا سیستم کد شده

من هم می دانم که این شبکه باز می شود ولی دسگاه سیستمی را انتخاب می کند برای

بازگشای که سرور روی اون شبکه را باز نمی کند

می خواستم بدانم کسی می دانه که چطوری به دسگاه تعریف بکنیم که برای هر شبکه روی کدام سیستم باشد

مسعله دیگر اینکه من از این سری جدید گرفتم

کنترل فرق می کند و قاب دسگاه محکم تر شده و......

ولی 1080i هستش

یک جا شنیدم که گفتن این رسیور 1080p هستش

mnb222

کاربر
2010-10-12
6
6
سلام چند تا سوال در مورد این ریسیور
1.ایا دانگل ساپورت میکنه
2.سی سی کم روش خوب جواب میده یا مشکل داره
3.موتور دیش گردون خوب ست میشه یا بازی در میاره
4.کیفیت تصویرش چطوره سرعت منوش که خیلی برام مهمه ایا خوبه زیاد پائین نباشه کنرلش چی قویه یا ضعیف
5.در هنگام تصویر در تصویر ایا هردو کانال همزمان نشون میده یا یک کانال به صورت فریم فریمه
6.اگه با فرمت mpeg فیلم ظبت کنم مستقیم تو مدیا پلیر کامپیوتر نشون میده یا باید تبدیل بشه

erfan138721

کاربر
2010-07-28
11
10
با سلام. آیا دستگاه x20000 کانالهای full hd 1080p رو میاره و آیا باز میکنه .

با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوستان كه از كارت شبكه وايرلس usb براي اي استار 20000 استفاده كردند از چه مدلي به راحتي جواب گرفتند؟؟؟

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
ما قبلا با شما صحبتها رو كرده بوديم
قرار بود اصلا وارد اين بخش نشويد
كسي كه تالار را به مسخره گرفته است بهتر است وجود نداشته باشد در اين قسمت.
فقط يك بار ديده بشه نظم را بهم بزني مجبورم به مديريت سايت اطلاع دهم .
موفق باشيد
می بینم که دوباره افاضات فرمودید.برای خواندن و نوشتن نظرات هیچ احتیاجی به اجازه شما مدیر بیسواد ندارم.

erfan138721

کاربر
2010-07-28
11
10
با سلام . نحوه راه اندازی اکانت NewCamd5.25 و وارد کردن مشخصات و نحوه فعال کردن آن .با ذکر مثال اگه امکانش هست .

با تشکر

jimismm

کاربر
2009-01-22
20
27
سلام
ببخشید رنگ تصویر این رسیور چگونه تنظیم میشود مثل x95هست یا نه

بالا